![]() |
LOGAN
4 Attachment(s)
New look.............urmeaza luni sa-i fac evacuarea si pe cealalta parte
|
PAREREA MEA : Absolut cel mai frumos Logan care l am vazut la noi in tara !
Te am vazut de f multe ori pe ruta Magheru/Victoriei ca sa zic asa... Felicitari ! |
deci imi place foarte mult...logan lowrider :lol: ...arata chiar foarte bine...felicitari :twisted:
|
I-ar veni foarte bine si niste triple clare :wink:
|
mai astept poate o sa mai apara alt model decat cel de la Wizards
|
foarte cu gust facut. o intrebare: lai mai coborat, ca din pozele astea nu prea pot sami dau seama, desi nu mi se pare. daca nai modificat asta inca, gandestete sai pui si asa ceva, pentru ca masina arata asa beton, da sa fie mai joasa......
|
Deocamdata are doar arcuri Vogtland -35mm.......urmeaza sa-i pun si amortizoare sport
|
Re:
Quote:
|
frumos de tot ...cam singuru logan care imi place..am si eu unul exact aceeasi culoare ...vad ca ai facut si plafonul negru ...folie sau vopsea ?
felicitari ptr munca si banii depusi .a iesit de nota 10. pe viitor ce mai ai de gand ? :wink: |
Super tare , facut cu mult bun gust ...Felicitari !
|
:shock: super...Imi place..Felicitari
|
frumoasa masina, dar nu crezi ca arata aiurea masina fara discuri frana spate? Stiu un logan cate are discuri frana pe spate si se potriveste frumos cu jentile. Nu vrei sa pui si tu? :lol: Poate te pun in legatura cu baiatu, mi se pare ca masina a fost tunata de zender. 8)
|
arata super masina,e unul din cele mai frumoase Loganuri pe care le-am vazut si se potriveste de minune culoare masinii cu kit-ul de spoilere,praguri.
|
Va multumesc mult pentru aprecieri,sincer va spun ca nu ma asteptam
|
Quote:
astept si eu acelasi raspuns :D imi place f mult masina apropo jantele sunt pe 16\" sau 17?daca ai putea sa dai si dimensiunea cauciucurilor as aprecia :lol: |
Quote:
astept si eu acelasi raspuns :D imi place f mult masina apropo jantele sunt pe 16\" sau 17?daca ai putea sa dai si dimensiunea cauciucurilor as aprecia :lol: |
TI-as mai recomanda sa vopsesti si protectiile de cauciuc negru de pe spoilere in culoarea masini cred ca ar da mai bine :wink: :twisted:
|
OHO arata chiar foarte bine...dar nu cred ca e cel mai calumea GOLAN de la noi din tara ..este unul alb..si unul rosu care cu siguranta sunt mai calume decat asta
Cemi place la asta......SIMPLU SI FRUMOS :peace: :peace: |
2 Attachment(s)
Most_Wanted wrote
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Asa e si ideea ...e simplu ...LACRIMA .
Tocmai de asta imi place...si zic ca este cel mai frumos . Cele doua care le ai pus tu ...sunt mult prea impopotonate. Mai ales cel rosu. Si intr un sf. oricum totul se rezuma la gusturi. |
Re:
Quote:
si inca ceva ..nu mai baga alte poze pe topicul asta o sa se ia astia de tine ....am patito :wink: :wink: :peace: |
Superb ... absolut superb! :peace:
|
Quote:
mersi de sfat.. :D o sa tin minte :lol: |
arata reletiv bine..cine stie..poate ink kteva loganuri modifikte cu bun gust si imi schimb parerea despre ele.. astept cu nerabdare sa vad unu' negru..are cineva? :)
|
Quote:
nu exista culoarea neagra la logan....cea mai inchisa e verde cameleon..eventual daca il vopseste proprietarul in negru :P |
Nush ce sa intamplat cu mine incepe sami placa loganu...mai ales asta imi place....dar SPATELE NU_L SUPORT LA NICI UN LOGAN :D poate sa fie l tunat .....
|
f frumo, eu am vazut prima data poze cu kit`u asta pe automondial si i le-am arata si tatlui meu care are in prezent o dacie srn , dar are deja 3 ani si vrea sa o schimbe, sa-si ia logan si i-a placut pana si lui cum arata si nu e impatimit si chiar il batea gandu sa o faca asa cand o sa ia logan. F frumos si elegant. Nota 10 .. cat a costat totul ?
|
Eu m-am indragostit de kit-ul AM inca de la SIAB, mi s-a parut cel mai de bun gust.
Un creator american de muscle-cars (Chip Foose) zicea ca el incearca sa faca masinile lui asa incat atunci cand le vezi sa intrebi \"Dar ce a modificat asta la ea, ca parca arata ca din fabrica?\", adica totul se leaga asa bine incat ti se pare ca asa ar trebui sa arate masina originala! Cred ca look-ul masinii lui Vlad este cf celor de mai sus. Cum ti-am zis si pe daciaclub, Vlade, ai o masina beton! Numai bine! |
nu pot sa spun k ma innebunesc .. dar .. ai un amre plus de la mine pentru praguri .. sunt bestiale .. si ptr jante ...
bravo ... |
eu mai nou pe aripa din spate la pasajul de la roata am un nou accesoriu de tuning RUGINA voi aveti????
|
stiu k nu exista negru standard la logan..am zis doar k astept sa vad unu negru..
poate va arata mai bn varianta combi..poate... |
Re: LOGAN
2 cuvinte: FOARTE REUSIT. Felicitari, arata intradevar BINE. Daca ii mai faci ceva sa mai pui niste poze!!!
|
Tin sa anunt ca il veti vedea la standul EVOLUTION CREW pe 1-2 aprilie!
Este cu totul si cu totul schimbat...si merita vazut ! ;) |
nu am cuvinte super tare...masca fara fara stema..faca show'u...bafta ... in sfarsit un roman care face tuning pe dacie cu bun gust...
|
frumoasa masina, facuta cu bun gust, fara sa se exagereze, totusi ar mai fi cate ceva d facut, dar nu-mi dau cu parerea. poate deja ai facut mod alea. asteptam weekendu' sa le vedem p toate.:D
|
Bravo
Sigur masina asta este facuta cu gust, ce sa mai zic pe ea ai mai putea sa mai faci niste mici retusuri.. dar din partea mea bravo ai reusit ceva k'lumea.
|
misto masina-cum ai facut stopurile rosii? k vreau si eu.
|
Pur si simplu SUBERB!
|
facu simplu si cu bun gust felicitari proprietarului ca nu a facuto sorcova
are gusturi!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning