Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Chevrolet (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet.html)
-   -   Chevrolet Laceti Sedan negru (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet/128905-chevrolet-laceti-sedan-negru.html)

simon2tibi 15-06-09 18:57

Chevrolet Laceti Sedan negru

21 Attachment(s)
M-am hotarat intr-un final sa scriu despre masina mea.
Era luna august 2007.Foarte multi colegi de-ai mei si-au cumparat masini noi!Unii Opeluri altii Loganuri si altii Chevroleturi(binenteles ca mai erau si altii cu alte marci).CE EU NU SUNT IN STARE?(era de fapt o iesire dintr-o "hibernare ").Lucrand la reprezentanta Opel ,Chevrolet ,Saab din Timisoara,binenteles ca m-am axat pe marcile de mai sus!
Saab-ul a picat din prima, din motive financiare(nu ca nu mi-ar fi placut),deci au mai ramas doua optiuni.
Vroiam dotari cat mai multe si la pret cat mai mic,dar avind si doi copii aveam nevoie si de spatiu.
Dupa multe calcule(e nu chiar atat de multe cum cred unii)mi-a ramas de ales intre Astra classic sau Lacetti(nu vorbim de motorizari acum).
Astra a picat datorita dotarilor putine pe care le primeam la acelasi pret fata de Lacetti(nu ca Astra nu ar fi o masina buna ,eu personal o consider o masina fiabila si destul de frumoasa),asa ca a ramas Lacetti.
Facind in continuare calcule,inca nu eram hotarat :1.4sau1.6?(binenteles ca am exclus si hachback-ul din motive practice pt. mine desi initial plecasem pe acest model).
Trei factori au hotarat decizia de a deveni proprietarul LACETTI-ului SEDAN NEGRU din ziua de azi ,si anume:
1-inca doi colegi de-ai mei aveau asa o masina (si binenteles i-am tot cicalit cu tot felul de intrebari)!
2-un alt coleg s-a oferit sa-mi cumpere Dacia Break din 1989 tocmai la pretul la care ma gandeam , si HOTARATOR
3-masinuta neagra(eu initial nu am optat la aceasta culoare dar acum nu-mi pare rau!) mai avea 2 saptamani si iesea din DEMO!
Avea ~4200 km ,bara fata atinsa(adica zgariata) de un" paralel cu condusul"si roata de pe dreapta spate care lasa aer la 2-3 zile.
Bun zis si facut! Incepand din ziua respectiva dimineata la ora 8.00 eram prezent la semnat condica masinii de DEMO si o predam la ora 17.00.Intre timp am vandut Dacia am mai cerut ceva bani imprumut si bagate frate in leasing!
Asa am ajuns proprietarul acestui LACETTI SEDAN NEGRU PLATINUM 1.6 16V 109 CP.

Mici modificari de atunci pana azi: Xenon h7(adica H.I.D.-uri pe faza scurta)
filtru aer sport (dar in carcasa ca-mi place mai mult si va spun ca suna atat de bine ca parca nu am nevoie de toba sport)
Jante Alutec negre 7j16 cu anvelope 205/45r16 Kumho Ecsta(am avut jante originale de aliaj pe 15)

Am renuntat la orizontala nichelata a mastii fata si in cele din urma am aplicat o emblema de spate pt. ca mi-a placut cel mai mult(stiti ca tot ceream pareri despre cum ar sta cu, sigla sau emblema se spune?,de Captiva. va spun eu: nasol!)Inca nu este complect gata.
Becuri Blue Vision de la Phillips(sincer nu ma prea incanta) pe pozitie fata si faza lunga
A binenteles in prima zi aparatori noroi fata /spate
CAM ATAT SI SPER CA NU V-AM PLICTISIT !
Si cateva poze:

RideTheRiddle 15-06-09 19:11

Re: LACETTI SEDAN NEGRU,MASINA MEA

ce e cu atata cenzura? :))
foarte frumoasa masina, jantele sunt excelente. copiii o sa fie foarte incantati sa ii duci la gradinita/scoala cu ea :D

simon2tibi 15-06-09 19:21

Multumesc foarte mult si inca odata sper ca nu v-am plictisit!
Dupa cum ati vazut lucrez la reprezentanta(nu o luati ca si lauda credeti-ma nu este usor!!,mai ales in ziua de azi),nu trebuie sa va feriti de mine,dar sper ca nu imi veti adresa injurii din cauza unor colegi de-ai mei de breasla din alte service-uri sau din service-ul in care lucrez eu!!!Sunt aici sa vorbim ,sa schimbam pareri si daca pot sa va ajut(nu ca lauda!)!

simon2tibi 15-06-09 19:23

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2409841)
foarte frumoasa masina, jantele sunt excelente. copiii o sa fie foarte incantati sa ii duci la gradinita/scoala cu ea :D

Te referi la bulinele si dreptunghiurile negre de la poze?
Sunt pt a evita orice discutie.

simon2tibi 15-06-09 19:50

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2409841)

Si inca odata, scuze am uitat de poza (facuta un pic cam de la distanta)din fata cu sigla montata!

simon2tibi 15-06-09 21:05

Mi-am dat seama(intr-un tarziu)ca thread -ul meu a ajuns unde nu trebuie,dar ce sa-i faci ,nu fac treaba asta toata ziua (fara jigniri aduse altora,chiar nu mi se pare ca e atat de simplu,sau am imbatranit eu prea mult sau prea repede,sper ca niciuna!)Rog moderatorii (daca se poate )sa-mi mute thread-ul unde trebuie!Multumesc anticipat!!!

semjke 17-06-09 10:29

Frumoas masina si culoarea! S-o stapanesti si s-o plimbi sanatos!

simon2tibi 17-06-09 18:58

Multumesc Semjke.Alte pareri?Ce as mai putea face?

semjke 17-06-09 22:38

2 Attachment(s)
Nu ma pot exprima in numele tau dar daca ar fi dupa mine as incerca o folie pe geamuri cred ca ar da foarte bine pe masina (mai ales pt ca e neagra) :D Un sistem audio dupa bunul plac si e masina ideala ( parerea mea:D).
Mi-am permis sa editez 2 poze cu ideea de care vorbeam cu geamurile, iti faci tu o idee despre ele ce si cum.

O seara buna,
Dan.

Alejandro 18-06-09 14:13

foarte frumoasa masina :) toba sport, te sfatuiesc sa nu pui (la drum lung, sau in zillele in care esti nervos) o sa te enerveze si mai tare. In cazul in care nu vrei sa sune a rasnita (evacuarea) deschide-ti toba, mareste putin sitele, precum si teava de intrare (pe care vin gazele) si teava de iesire pe care ies gazele, pe iesire monteaza un tips mai mare si sper sa-ti placa (asa vei avea un raport zgomot placut/confort destul de bun).
Fa-i o resoftare, eventual un catalizator euro 4 sport, iar la finalul acestor modificari castigi un maxim 15 cai din soft si catalizator.

simon2tibi 18-06-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 2417856)
foarte frumoasa masina :) toba sport, te sfatuiesc sa nu pui (la drum lung, sau in zillele in care esti nervos) o sa te enerveze si mai tare. In cazul in care nu vrei sa sune a rasnita (evacuarea) deschide-ti toba, mareste putin sitele, precum si teava de intrare (pe care vin gazele) si teava de iesire pe care ies gazele, pe iesire monteaza un tips mai mare si sper sa-ti placa (asa vei avea un raport zgomot placut/confort destul de bun).
Fa-i o resoftare, eventual un catalizator euro 4 sport, iar la finalul acestor modificari castigi un maxim 15 cai din soft si catalizator.

Multumesc foarte mult pt. raspuns!Daca stii ceva si de suspensie ar fi OK.

Poti sa ma ajuti cu o resoftare? 15 cai?Pe cati bani?

Alejandro 19-06-09 11:37

sorry, nu am cum sa te ajut, sunt doar un simplu student cu o pasiune nebuna dupa masini.

CHIPTUNING incearca la DIMSPORT tuning.
PENTRU o suspensie sport, incearca sa vorbesti cu userul STREET (DAEWOO DRIVER)-el vinde suspensii sport. Mai vinde si catalizatoare sport.

simon2tibi 19-06-09 21:13

Quote:

Originally Posted by Alejandro (Post 2420316)
sorry, nu am cum sa te ajut, sunt doar un simplu student cu o pasiune nebuna dupa masini.

CHIPTUNING incearca la DIMSPORT tuning.
PENTRU o suspensie sport, incearca sa vorbesti cu userul STREET (DAEWOO DRIVER)-el vinde suspensii sport. Mai vinde si catalizatoare sport.

Multumesc f. mult pt. informatii!

simon2tibi 19-06-09 21:19

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2416278)
Nu ma pot exprima in numele tau dar daca ar fi dupa mine as incerca o folie pe geamuri cred ca ar da foarte bine pe masina (mai ales pt ca e neagra) :D Un sistem audio dupa bunul plac si e masina ideala ( parerea mea:D).
Mi-am permis sa editez 2 poze cu ideea de care vorbeam cu geamurile, iti faci tu o idee despre ele ce si cum.

O seara buna,
Dan.

Multumesc pt. edit ,si nu ti-ai permis!Ai editat ce trebuia!

Cu sistemul audio am ce trebuie!

STREET 20-06-09 17:55

arcuri 35 mm :-P
P.S frumoasa masina :-)

simon2tibi 20-06-09 19:31

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 2423582)
arcuri 35 mm :-P
P.S frumoasa masina :-)

Ti-am citit si mesajul si chiar am vrut sa intreb daca e vorba doar de arcuri.Deci vin undeva la 120-130roni bucata?
Ai putea te rog sa-mi trimiti o poza cu ele?

STREET 21-06-09 00:57

Quote:

Originally Posted by simon2tibi (Post 2423780)
Ti-am citit si mesajul si chiar am vrut sa intreb daca e vorba doar de arcuri.Deci vin undeva la 120-130roni bucata?
Ai putea te rog sa-mi trimiti o poza cu ele?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1235325306
nu se dau la bucata
doar arcuri

simon2tibi 21-06-09 09:49

Stiu ca nu-s la bucata,era o idee.Oricum iti multumesc foarte mult ,mai ramane sa fac rost de bani,sunt interesat cu adevarat!Tinem legatura.

kos_YRC 26-06-09 23:11

cum ai facut sa nu se mai miste tubul de cauciuc care intra in filtru de aer sport...sau se mista?;))

simon2tibi 27-06-09 07:35

Am sa-ti postez si poze mai amanuntite,pentru ca e mai greu de explicat.
Nu se misca decat impreuna cu motorul.

simon2tibi 28-06-09 07:47

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 2441010)
cum ai facut sa nu se mai miste tubul de cauciuc care intra in filtru de aer sport...sau se mista?;))

Intre tubul de cauciuc si filtru este un tub de plastic(de la un filtru de Saab),iar intre colierul filtrului si prezonul suportului motor am pus un platband indoit aproximativ in forma de "C",jos la suport fiind prins cu o piulita pe prezonul suportului motor,iar sus este prins intre colier si cauciucul filtrului.

simon2tibi 28-06-09 07:51

3 Attachment(s)
Update: vopsit stopuri

shacka 28-06-09 09:24

Quote:

Originally Posted by simon2tibi (Post 2443546)
Update: vopsit stopuri

Cum ti-ai vopsit stopurile...cu ce? imi dai mai multe detalii plz

simon2tibi 28-06-09 10:56

Sunt "gazate"cu vopsea neagra,iar apoi date cu lac.Ma interesez mai in amanunt(ce tip de vopsea,......)luni, si am sa-ti raspund.

shacka 28-06-09 10:57

Quote:

Originally Posted by simon2tibi (Post 2443853)
Sunt "gazate"cu vopsea neagra,iar apoi date cu lac.Ma interesez mai in amanunt(ce tip de vopsea,......)miine si am sa-ti raspund.

ms, se vad normal stopurile dupa ce le-ai gazat? adica nu ai probleme cu vizibilitate stopului pe frana si a pozitiilor?

simon2tibi 28-06-09 11:00

Nu ,eventual am sa pun si o poza cu stopurile aprinse.

shacka 28-06-09 11:01

Quote:

Originally Posted by simon2tibi (Post 2443864)
Nu ,eventual am sa pun si o poza cu stopurile aprinse.

ar fi de mare ajutor...astept pozele si s-a imi zici cum le-ai facut(cu ce) ca si eu am masina neagra, geamurile negre si trebe neaparat si stopurile :D

simon2tibi 28-06-09 11:06

Da,dar nu pot mai repede de luni seara pentru ca trebuie sa vorbesc cu vopsitorul.
Mai inainte am fost pe postul tau cu Aveo!

shacka 28-06-09 11:07

Quote:

Originally Posted by simon2tibi (Post 2443883)
Da,dar nu pot mai repede de luni seara pentru ca trebuie sa vorbesc cu vopsitorul.
Mai inainte am fost pe postul tau cu Aveo!

ok, nu e problema, astept....vezi ca acum se vede atasamentul

simon2tibi 28-06-09 11:16

Poze am sa incerc mai pe seara.

simon2tibi 28-06-09 17:59

3 Attachment(s)
Si pozele promise.

simon2tibi 29-06-09 21:43

Vopsirea este de fapt un lac care este amestecat cu vopseaua care vrei(ca si culoare)!Nu fac reclama:lol:la vopsele:rolleyes2,dar conteaza ce vopsea cu ce lac amesteci!

buu2 09-09-09 09:55

Re: Chevrolet Laceti Sedan negru

Salutare,frumoasa masina.ai grija de ea si bafta in continuare!

simon2tibi 09-09-09 15:14

Multumesc!

simon2tibi 13-04-10 21:05

1 Attachment(s)
Si cea mai recenta poza(scuze ,dar a plouat cu ceva vreme.....)

SV25MBN 14-04-10 12:37

Ai pus LEDuri in loc de becuri ?

simon2tibi 14-04-10 19:57

Nu ,deocamdata nici nu am de gand(vreau sa le vad prima oara pe ale lui kos YRC)

simon2tibi 14-04-10 19:59

Strang bani pentru folie si arcuri(o fac de mai bine de un an dar tot timpul intervine ceva)

SV25MBN 15-04-10 00:44

Din pozele care le-ai pus as fi putut sa jur ca ai leduri puse. Probabil efectul de la oglinda de la stopurile alea m-a facut sa am aceasta vaga impresie. Se vede frumos.

simon2tibi 30-04-10 20:49

Re: Chevrolet Lacetti Sedan negru

2 Attachment(s)
Si iata si cele mai noi poze.

All times are GMT +2. The time now is 01:32.

- Copyright 2026 4Tuning