![]() |
Cine stie locuri romantice in Bucuresti?
Cine merge prin locuri romantice, sau trece pe langa ele zilnic si stie, fiti amabili/amabile si spuneti-mi si mie pls pls pretty pls
In Bucuresti sau foarte aproape, la o limita de 30km... :rolleyes2 le: locuri romantice, gen parcuri, restaurante... nu locuri... intime! locuri romantice! |
Re: Cine stie locuri romantice in Bucuresti?
1 Attachment(s)
prin Herastrau pe la Trattoria Il Calcio, pe aleea aia prin parc e frumos sa te plimbi seara. Sau in sector 4 la intersectia dintre Vacaresti si Bd. Tineretului e un parc foarte frumos amenajat, foarte luminat, cu multe flori. Mai mult de atat nu stiu :)))
|
da dar e cam frig afara pt plimbari si sunt cam foarte obosita sa merg p jos, plus ca al meu prieten are un mic accident si nu prea poate sa mearga... deci ideal ar fi un loc unde se poate ajunge cu masina si sa fie o priveliste frumoasa... ceva idei?:rolleyes2
ps: pe acolo p nordului am fost acum vreo 2-3 seri. frumos si acolo :D |
la baraj la cornetu.
si eu am zis prima oara ca ce ma duc la tzara acolo, ei bine noaptea, e abs genial acolo. incearca. sau pe lacu morii. decat scarile sunt de urcat. revin :P |
Quote:
|
ideea cu lacul morii e buna ca nu am mai fost acolo, dar, m-am uitat pe harta si am vazut ca e si o insulita acolo... ati fost acolo? cum e drumul ca masina e f joasa si daca vreau sa ajung in apropiera insulei... mi-e sa nu ma duc degeaba... el are piciorul in ghips si nu prea ar fi indicat sa o luam pe jos...
la baraj chiar e frumos... e drumul cam varza cand intrii pe langa apa... dar daca mergi incet nu-i panica ;) |
Subscriu...un thread fff interesant!!!
Ceva o cladire inalta inalta pe care "ai putea avea acces" pentru o panorama superba la apus??? stie cineva? |
stiu ca pe casa poporului facusera o terasa de fitze. sau vorbesc aiurea ?
|
Quote:
|
Quote:
Si daca tot vorbim, hai sa si aratam. Click pe nume : Parcul Carol ( Libertatii ) noaptea Baraj Cornetu noaptea Lacul Morii seara Herastrau noaptea Lacul Morii 2 |
Parcu' I.O.R. - sau Titan... cum oi vrea!
Si la Academia Militara e o zona "romantica", dar populata. :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
wow... foarte frumos... nu vreau sa ma gandesc cum ar fi un astfel de loc in Bucuresti... pff... cred ca se vede super seara...
|
vis-a-vis de McDonalds de la Buzesti, in cladirea unde este clubul Elements, la ultimul etaj este un restaurant frantuzesc, care nu are pereti..doar geamuri 360 grade vezi tot bucurestiul de acolo. Ceva de vis
|
Ce intelegi prin romantic?
Romantic as a date? Sau romantic as... intim? |
Cred ca romantic ca si peisaj, feeling, idee.
Pentru romantic as intim, caca maca, e plin bucurestiu de locuri libere :)) poli etc.. |
crbl... sa lasam fata sa zica...
Totusi - ea a deschis subiectul. :) |
stiu ca era un loc in Craiova de unde poti sa vezi tot orasul... undeva pe niste serpentine... se vede foarte frumos... nu cred ca imi pot imagina cum ar fi un astfel de loc in Bucuresti... sa stai in masina sa asculti o melodie frumoasa si sa stai pur si simplu sa admiri peisajul...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mi-am terminat ideea...
nu stiu ce intelegi tu prin romantic, dar cred ca avem pareri diferite despre romantism |
Quote:
|
Eu cand am intrebat pentru ce anume locuri romantice... nu mi-a raspuns: intim sau ca o intalnire.
|
nu aveam de ce sa-ti raspund... scrie clar in titlu... dar fiecare interpreteaza cum vrea
|
Pe mine m-ar interesa nu numai locuri romantice ...niste locuri foarte bune de pozat ...m-am cam saturat numai de cladiri ...vreau ceva interesant si unic .
Majoritatea care tin in mana un aparat de fotografiat , nu inseamna ca au si idei unice , si se mai inspira de la unul de la altul asa ca ... eu nu vreau sa ma inspir...eu vreau sa cer sfaturi :D |
Quote:
Daca mi se vine cu argument ca exista iubire si nu se face dragoste in masina (par example) pentru ca nu e romantic si e doar un simplu act sexual, nu pot sa zic: noutatile in viata sexuala pot fi "aduse" si din dragoste (bre). Dar romantism poate sa fie si o plimbare pe malul unui lac, sau sa admiri un peisaj pe timp de noapte impreuna cu partenerul. Ca romantism poate fi si amenajarea unui apartament cu lumanari, petale de trandafir, care duc catre patul conjugal unde se va consuma actul intim. Nu se poate spune ca e tot romantism? Asa ca Roxanicutzo... tu ai perceptii de printesuca - iar tu vrei ca partener un cavaler pe un cal alb frumos. Din ceea ce bag eu de seama - pentru ca tu nu stii decat romantismul old fashioned: "ne tinem de mana, ne pupam, ma lasa baiatu' in fata casei si ma saruta de noapte buna". Nothin' more - virgin style... ca sa zic asa... si poti sa te superi pe mine, ca nu ma intereseaza. :) |
mustang... ce rau in a fi cateodata mai old-fashioned? tocmai asta e problema azi - ne-am obisnuit sa sexualizam tot sau sa parem importanti spunand ca orice loc e romantic cu persoana potrivita (nu zau... cum ar putea fi un McDonalds romantic, chiar daca esti cu iubirea vietii tale???).
roxy... frumos e si pe la polivalenta, acolo sus, se vede tot parcul si poti sa ajungi cu masina, cum vrei tu, chiar daca e foarte joasa... ar mai fi la parcul carol la monument (dar nu merge cu masina)... si daca vrei un castel si ai drum pe langa Huedin, iti recomand sa mergi la Santamaria Orlea... e acolo un castel (al nush carui nobil ungur) transformat in han... poti sa si stai daca vrei, dar atmosfera e super... |
Quote:
Fii dracu' UNICA si gaseste tu locurile potrivite. In plus, stiam ca barbatul face asta... nu femeia il duce pe barbat. De altfel, subiecte de genul asta gasesti pe site-uri cu profil de fete - kudika, eva, ele si alte site-uri. Iti dai seama ca nu ma refeream la McDonalds de la bun inceput. I-am recomandat serios parcul IOR. Este foarte retras pe timp de noapte si e perfect pentru cupluri. La Polivalenta nu prea mai merge: au ajuns destui insi care isi pun prietenele la un karaoke pe acolo dupa ora 12 (dupa lasarea intunericului). Oriunde te uiti... masini cu geamuri aburite. Din acest motiv se sexualizeaza totul... cum ai vrea sa fie vazut acest topic daca peste tot se cauta loc ferit pentru sex? |
Quote:
Sa o luam altfel...poate intelegeti...am cerut un loc de unde vezi o panorama frumoasa...am cerut un loc de unde vezi un apus frumos...am cerut un loc de unde vezii orasul frumos...eu sunt din Roman...student in Bucuresti deci e cam greu pentru mine par example sa iau un oras cat Bucurestiul la pas sa caut toate astea...+ sunt foarte multe locuri misto (din auzite) in afara Bucurestiului...in partea de Sud...in fine...ideea e urmatoarea...daca imi cereti poze ca sa va exemplific in imagini am sa va arat (dar din Neamt)...un lac unde apusul e fff misto...un deal de pe care vezi orasul Piatra Neamt noaptea super misto...etc...intelegeti? Scuzati'mi aciditatea dar eram sigur de aseara de la discutia dintre Sasha si Roxanik ca aici o sa se ajunga in final cu threadul asta si chiar nu doream...in fine...whatever...haideti sa incepem sa scriem...deci? Parcul Ior...Politehnica...unde mai gasim geamuri aburite??? Va salut cu respect |
In IOR nu ai cum sa intri cu masina in parc - deci acolo chiar nu poti face tampenii in masina. Aia era recomandarea serioasa - numai ca trebuie sa o ia la picior, ceea ce nu se poate - trebuie musai cu masina.
La Polivalenta spuneam ca ar fi un esec, pentru ca sunt multe persoane care cauta sa se refugieze pentru asta acolo. :lol: Si vorbeam cat se poate de serios. De altfel, in Bucuresti nu prea ai ce sa vezi! E un oras asfixiat de cladiri de proasta calitate, de tigani, de fum de masini, lipsa de panorama. In centrul istoric??? As fi recomandat daca era gata - am lucrat intr-o cafenea acolo si pare totul ok... dar inca sunt reparatii... inca e dezastru - acolo se poate intra cu masina, dar se considera marlanie de Dorobanti, de toti cei care stiu ce inseamna centru istoric. Si sa iti spun din punctul meu de vedere? Prea putin conteaza locul "romantic". Romantism poate exista si intr-o camera de hotel, care este perfect amenajata pentru o seara romantica - indiferent ca exista sau nu f*tai la sfarsitul ei. Singurele locuri pe care le poti vedea "placut" si care "par romantice" - parcurile bine amenajate (cu lac - pentru o panorama frumoasa): Carol, IOR, poate si Cismigiu (desi n-am mai fost de mult pe acolo), Teatrul de Vara Mihai Eminescu (situat langa Turnuletul de la Stadionul Lia Manoliu) - dar sunt destui cocalari. Din punctul meu de vedere, Herastraul a ramas rau de tot in urma la capitolul ingrijire si aspect. Daca iti place panorama de "big city" si indragesti luminile orasului: e o idee sa parchezi masina sus la Academia Militara, langa statuie, cu farurile stinse sau in cel mai rau caz pe pozitii. Mie unul imi place, dar nu ma duc pentru ca e romantic, ma duc cand vreau sa scap de nervi. Depinde foarte mult si ce gen de persoana e cel/cea cu care te duci! Mie mi s-o parea romantic sa gasesc un loc de parcare, sa vad cum aterizeaza avioanele, indiferent de perioada zilei... da' ei i s-o parea romantic sa stea mereu sub niste zgomote asurzitoare si sa se uite cum un avion de agrement isi tranteste tonajul pe o pista lunga de 2 km? Raman la ideea ca romantismul se face cu "mana ta". Degeaba ceri tu sfaturi de la altii. O iei frumos la picior si aia e! Lucrurile se descopera singure, dar trebuie sa fie descoperite de propria ta persoana - esti unica si nu te vei face niciodata de ras daca prietenul va da vreodata de acest topic, intamplator. Ah... ca vii dintr-un alt oras si ceri sfaturi de locuri romantice in Bucuresti, sau cauti sa vezi frumusetile orasului pentru ca nu il cunosti... DA! Nu te ia nimeni peste picior si chiar te ajuta cu placere. Dar daca ai 20 de ani si ai crescut in Bucuresti, sa nu stii locuri romantice, mi se pare aiurea - unde ai crescut? De ce o atac pe Roxanicutza? Pentru ca nu ne spune ce inseamna pentru ea romantic. Si nu numai mie imi pare o persoana cam falsa. De ce "pute" treaba??? Uite de ce: Quote:
Prietenul poate sa isi ia carje. Nu trebuie sa mearga foarte mult in carje. Altii cum pot si el nu poate? Sau domnisoara Roxanicutza nu prea merge prin parcuri sa vada ca sunt si oameni normali care ies cu prietenele prin parcuri, in ciuda faptului ca au piciorul in ghips de la glezna pana aproape de bazin? Aia cum pot? Si de ce s-au dat numai exemple de "localuri"? Daca ea cauta un loc de poposit cu masina? Sunt doar niste intrebari. |
Mustang BEEEELIVE ME!!! Afirmatia
Quote:
P.S. Ai zis o chestie care chiar miai placut in ce ai scris tu acolo...detaliaza unde poti trage masina sa vezi avioanele la decolare/aterizare? Undeva Otopeni/Baneasa? Banui ca undeva in incinta Baneasa shopping city cumva...:-?? Si mie miar placea sa merg in astfel de locuri nu neaparat de romantismul locului...exact si aici e ideea...nu neaparat romantismul locului...un loc de relaxare... (nu scriu etc ca dupa iar se intelege altcva :)) ) |
Quote:
Asa mi-a spus intr-un pm... si acum recunosc in public. :lol::lol::lol::lol: Nu de alta, dar sa fie multumita. :lol::lol::lol::lol::lol: Quote:
Quote:
Din pacate, locuri de "parcare" pentru asa ceva nu exista, iar din parcarile aeroportului nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu am ajuns niciodata in parcarea aeroportului Otopeni, ci doar in Baneasa. De altfel, sa vezi ridicarea unui avion de la 0 m altitudine nu se poate. La noi cel putin nu: natura, case, etc care blocheaza vizionarea cap-coada a acestor lucruri. Acelasi lucru pot spune si de aterizari. Saptamana viitoare o sa trag o fuga prin zona respectiva sa ma uit si eu daca se gaseste vreun loc pe undeva sa admiram si noi un avion in toata splendoarea sa aterizand / decoland. Pe mine m-au fascinat de mic avioanele. De altfel, e ultimul meu post aici pe baza acestor discutii cu "romantismul" - nu de alta, dar am vazut ca roxanicutza s-a atacat inutil si cu Sasha, cand i-a spus un lucru, iar ea a preferat sa fie tot acida in declaratii. Sa se inteleaga un lucru: nu am nimic cu niciun user al forumului (mai putin cu un tip din Focsani - care e consdierat de tot forumul un "LOOSER" de zile mari), dar cand vad ipocrizie si prostie, incep sa fac icter. :) O sa iau un Coaxil in fiecare dimineata de acum incolo. :lol::lol::lol: |
Recomand Parcul Circului de stat... jos la lac e foarte foarte frumos !!!
|
@Mustang: am avut ocazia sa vad o decolare completa cand eram in incinta parcului auto DHL, care e gard in gard cu aeroportul. Daca ai pe cineva la DHL..o cunostinta, prieten, etc, sigur te-ar putea duce acolo macar 5 minute. Si da, ai dreptate...e ceva sa vezi cum se ridica ditamai avionul @-).
Si on-topic, romantica este orice banca pe care stai cu iubita...asta e parerea mea.. |
Alte locuri Romantice mai stiti, sau mai bine zis locuri in care poti sta cu iubitul iubita si sa te deconectezi de realitate pur si simplu privind ceea ce i in jurul tau, ceva altceva decat vedem zilnic adik strazi aglomerate si oameni grabiti care si "Te iubesc " il spun in graba.
Un loc frumos si Romantic ar fi ceainaria de pe floreasca DEJA VU sau pasarela de la fantana Miorita. Mergeti noaptea acolo si o sa vedeti ce frumos este, evitati ziua de Miercuri atunci imi duc eu prietena acolo :)) |
Un restaurat foarte bun, luxos care mie mi se pare putin romantic, si singurul restaurant in care serviciile sunt ireprosabile, Locanta Jaristea... e singurul restaurant unde ospatarii chiar isi fac treaba...
Parcul Carol, Cismigiu, Herastrau, gradina botanica.. Si recent am vazut un parculet in Otopeni... era chiar dragut... eu sunt cam plictisita de Bucuresti si nu mi se mai pare nimic romantic in Bucuresti... |
Poate data viitoare dai si tu mai multe detalii despre locurile, si localurile despre care vb.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning