Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hyundai tuning (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning.html)
-   -   Suspensie sport Hyundai Accent (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning/12850-suspensie-sport-hyundai-accent.html)

UniculSGM 10-02-06 17:20

Suspensie sport Hyundai Accent

2 Attachment(s)
Amortizoare refacute (inlocuit semeringuri, ulei, supape noi) Amortizoarele au fost facute dupa specificatii sport la aceasta masina, supapele lor au fost calibrate pe bancul de probe.

Operatia a fost facuta profesional, nu pe genunchi cum fac majoritatea meseriasilor care pretind ca fac amortizoarel, si pun in ele ulei de cutie de viteze!

Amortizoarele se pot reconditiona si standard, cum vin ele din fabrica. Oferta valabila pt orice masina!

UniculSGM 10-02-06 17:25

poze

5 Attachment(s)
poze

HORIA_STI 10-02-06 18:07

va multumesc mult baieti pentru tot ajutorul dat in special lu' bietu AEW-u' care saracu ningea pe chei si el era pe sub masina(mersi mult frate) nici pe SGM-ul nu trebuie sa il uit...noroc cu el(stie el)si restu gastii Deneiu...astia .Apelati cu incredere la ei daca vreti amortizoare sport sau de orice fel.pe bune nu zic ca sa fac reclama,vii recomand cu caldura.Inca odata multumesc baieti si va raman dator

alias_gsi 10-02-06 18:10

G_S_I

1 Attachment(s)
LOOL

CE CAZAN DA HYUNDAY....................... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :drunk:

:chainsaw:

DnI 10-02-06 18:27

hehe... eu nu am fost decat \"ucenic\" si sprijin moral pt. baieti :wink:

vinovatii principali pentru suspensie sunt sgm`ul si aew`ul... baieti de nota zece

Gaby B 10-02-06 19:01

scuze d offtopic......d cat sunt jantele p Accentu lu` Horia? :)

Gaby B 10-02-06 19:10

shi ...acum...dupa modificare...cm se comorta masina...adik c s-a miodificat in bine la comportamentul ei......shi cu cat s-a micsorat garda....?

UniculSGM 10-02-06 21:08

Sunt pe 15 jantele. Garda la sol a fost micsorata doar cu 2 cm. Forma conica a arcului spata nu permite ca masina sa fie coborata prea mult, plus ca o sa atinga cauciucurile in aripi la viraje strans luate, cu viteza mare.

silviuGreseala 07-04-06 15:20

Re: Suspensie sport Hyundai Accent

bai frate esti multumit de accent? a ca eu unu nu sunt de loc.ca motor ma refer. nu so putea sa fac un chip tuning la el ca nu-mi place cum demareaza.am avut un opel vectra 94' 1.6i si demara mai tare decat asta.

azxa 21-04-06 13:44

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
Sunt pe 15 jantele. Garda la sol a fost micsorata doar cu 2 cm. Forma conica a arcului spata nu permite ca masina sa fie coborata prea mult, plus ca o sa atinga cauciucurile in aripi la viraje strans luate, cu viteza mare.

Am si eu un accent model 2001 5 usi gls. I-am pus jante de 15 cu anvelope 185/65 si nu am fost multumit deloc.
Primo: janta fiind 6,5J si diametrul total al rotii prera mare imi atingea pasajul spate (nu numai in curbe, ci mai ales la greutate - de ex doua fete in spate max 100kg)
Secundo: i s-a marit garda cu cel putin 3 cm lucru care chiar conteaza
Terzo: pe fata nu a avut nici o problema. Roata virata maxim mai lasa loc de max 1 cm.

azxa 21-04-06 13:45

Quote:

Originally Posted by silviuGreseala
bai frate esti multumit de accent? a ca eu unu nu sunt de loc.ca motor ma refer. nu so putea sa fac un chip tuning la el ca nu-mi place cum demareaza.am avut un opel vectra 94' 1.6i si demara mai tare decat asta.

depinde de ce model ai. dezvolta subiectul si iti spun una-alta

SirNenea 23-06-06 00:58

sgm e vreun lucru care sa nu sti sa il faci la vreo masina ca pana acum din cate am vazut eu nu cred ca ar exista ceva

angelsclan 11-01-07 19:24

o intrebare informativa.
am un hyundai accent nou cu motor de 1.5 crdi si are 110 caluti.
la motorul asta mai pot pune ceva caluti in plus?

magicklubmixx 13-08-08 14:11

scuze de offtopic...da angelsclan, poti sa ii faci o resoftare la motor cum am facut-o eu....de la 110 sa treci la 140...se poate si 150, dar nu e indicat. te costa pe undeva pe la 300 de euro.

magicklubmixx 13-08-08 14:12

acum sa revenim la topicul de fatza: arcurile sport cam cu cati cm coboara garda la sol la un accent 2007 crdi? si despre amortizoare sport stiti ceva? exista pt modelul asta de masina? multumesc anticipat!

nedy_br 25-10-08 09:34

Quote:

Originally Posted by magicklubmixx (Post 1693965)
acum sa revenim la topicul de fatza: arcurile sport cam cu cati cm coboara garda la sol la un accent 2007 crdi? si despre amortizoare sport stiti ceva? exista pt modelul asta de masina? multumesc anticipat!

Inca nu exista amortizoare sport, iar arcurile coboara masina cam 2 cm !

Lungu_Nebunu 25-03-09 00:55

vreau sa imi fac sii eu amortizoarele sport. cat ma costa?

HORIA_STI 15-09-10 13:42

vaaaai inca mai exista topicul asta :))

Gaby B 15-09-10 14:01

Dar masina ta mai exista? :sad: Ai reparat-o ca parca intrasei cu ea intr-un copac...sau nu era a ta? :rolleyes2

Preparatul 29-01-12 19:14

salut,am un fiat stilo cu arcuri sport si vreau sa intaresc amortizoarele si daca se poate sa micsorez si garda la sol?stie cineva unde pot face asa ceva?

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning