Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Symbol - simplu. (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/128491-renault-symbol-simplu.html)

simple20 12-06-09 17:15

Renault Symbol - simplu.

5 Attachment(s)
Imi prezint si eu masinuta , un clio symbol 2006..1.4 8v..modificari foarte putine..scos embleme , vopsit capace..ca nu sunt bani de jante , vopsit stopuri , subwoofer Magnat 250W , urmeaza..revin cu detalii dupa ce le fac. :-P , si pozele :

RideTheRiddle 12-06-09 17:17

Re: Renault Symbol - simplu.

ai putea sa ii faci si plafonul negru. ar arata foarte bine.

simple20 12-06-09 17:22

1 Attachment(s)
@RideTheRiddle: ma gandeam sa`i fac capota..la plafon nu ma bag deocamdata..
p.s am uitat sa specific ca masina deocamdata o sa intre in service..pentru ca am facut buf :cry::cry::cry:

RideTheRiddle 12-06-09 17:44

o. destul de urat. insanatosire grabnica :D
ar da mai bine plafonul decat capota :-?? parerea mea :)

simple20 12-06-09 17:52

Mersi frumos..sper s`o rezolv saptamana care vine , o sa ma gandesc si la treaba cu plafonu , vorba ta..cred ca ar da bine..dar intrebare : ce negru..mat sau lucios?:-)

RideTheRiddle 12-06-09 18:05

lucios zic eu. se zgarie el mai repede dar da mult mai bine.

simple20 01-07-09 22:13

3 Attachment(s)
Revin si eu aici cu niste poze cu masinuta care a iesit din service de vreo saptamana si ceva..update : toba finala sport FK , covorase noi , luminite la picioare , colant pe bara fata sub numar ..deocamdata cam atat , si pozele(scuze pentru noroiu de pe cauciucuri :lol:)

andi_cimpean 02-07-09 19:53

da jos autocolantul de pe portbagaj...in rest arata super ok masina:D

simple20 03-07-09 01:40

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2456984)
da jos autocolantul de pe portbagaj...in rest arata super ok masina:D

salut..mersi ,in legatura cu autocolantu` de pe portbagaj l`am pus ca sa acopar gaurile de la emblemele care le`am dat jos :-)

ronnie23 04-07-09 11:15

mie imi place foarte mult masinuta asa cum e acum. autocolantele de pe portbagaj mi se par finute, se potrivesc cu celelalte modificari pe care le-ai adus masinii. mi se pare o masina modificata cu gust, felicitari :D

BluBear 04-07-09 13:05

JENTI! :)

PYT 04-07-09 15:54

spor la modificari, colegu' :-)
zicea bine cineva p-aici cu plafon negru, tin minte ca arata binisor la metal_militia, si el n-avea masina alba (deci la tine o sa dea si mai frumos contrastul). lucios e si parerea mea

simple20 04-07-09 18:11

Quote:

Originally Posted by ronnie23 (Post 2460919)
mie imi place foarte mult masinuta asa cum e acum. autocolantele de pe portbagaj mi se par finute, se potrivesc cu celelalte modificari pe care le-ai adus masinii. mi se pare o masina modificata cu gust, felicitari :D

Mersi frumos , o sa incerc sa ramana asa , subtila si simpla , sa nu o dau in tiganii :-) bafta.
Quote:

Originally Posted by BluBear (Post 2461134)
JENTI! :)

Eh , daca as avea banii aia cred ca ar fi primu lucru care l`as lua , mai au de asteptat..nu sunt bani . :sad:
Quote:

Originally Posted by PYT (Post 2461448)
spor la modificari, colegu' :-)
zicea bine cineva p-aici cu plafon negru, tin minte ca arata binisor la metal_militia, si el n-avea masina alba (deci la tine o sa dea si mai frumos contrastul). lucios e si parerea mea

Mersi mult de tot colegu` :D , plafonul o sa urmeze , si o sa optez pentru negru lucios , doar plafonul fara capota . bafta si tie si ne vedem ;)

ronnie23 04-07-09 21:58

la ce jante te gandesti?

simple20 22-07-09 11:46

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ronnie23 (Post 2462165)
la ce jante te gandesti?

Docamdata la nimic , pentru ca nu sunt bani..mai trebuie sa astepte.:-)
P.S. masinuta a ajuns si la suceava..cateva poze :

simple20 29-07-09 11:11

2 Attachment(s)
:arrow:

Villanueva 15-08-09 19:46

Arata mai bine cu capacele vopsite ! Si fara dunga rosie de pe ele !

Reme 17-08-09 15:27

punei jante si coboar-o

simple20 19-08-09 01:02

2 Attachment(s)
:arrow::D

Reme 19-08-09 13:11

frumoase ceasuri...iluminarea lor ma refer.

simple20 11-12-09 15:36

2 Attachment(s)
:arrow:

andi_cimpean 12-12-09 19:07

Dacai i-ai pune suspensii sport, ar compensa total lipsa jantelor.

Suspensie + folie pe geamuri - sticker capota fata = cool Clio Symbol

59AFA 13-12-09 13:25

salut.
reusita masina.de obicei nu comentez pe astfel de topicuri dar cred ca nu ti-ar strica si parerea mea.masina este simpatica dar :
1.ai nevoie de suspensie
2.scapa de jantele de tabla cat mai curand
3.schimba evacuarea aia japan style , ca e din franta , nu e chinezarie.:lol:

simple20 13-12-09 17:29

Va multumesc de raspunsuri :D , masina din pacate nu cred ca o sa mai sufere vreo modificare pentru ca strang bani sa`mi iau "2roti" :D , va salut!

metal-militia 15-12-09 22:08

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 2461448)
s, tin minte ca arata binisor la metal_militia, si el n-avea masina alba

auzi dom'ne...binisor...era absolut superba masina!!! :-P

Spor la motociclit simplu!

Reme 19-12-09 01:23

te-am vazut azi paremise la IKEA? tu erai?

simple20 22-12-09 14:53

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2904599)

Probabil da , am fost si eu in ziua aia pe acolo..lume multa.:-)

crazyfornova 24-12-09 23:14

1 Attachment(s)
De la Mos Craciunn:)):rolleyes2
Ce aparat foto ai man?

OpReA 25-12-09 13:42

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2904599)

el era...impingea masinile blocate in zapada...incerca sa faca poze si dadea ceilalti peste el:)))
foarta multa lume...mult haos...surprinzator ca nu au existat evenimente...in alte dati erau mult mai putini si tot se mai intampla cate ceva...insa de data asta nu...
simplule...vine primavara...hai cu motoru:))

andi_cimpean 25-12-09 15:37

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2920467)
De la Mos Craciunn:)):rolleyes2
Ce aparat foto ai man?

Vezi ca poti afla si tu dand click dreapta pe foto si mergi la proprietati.

Camera este un Panasonic DMC-FZ20.

simple20 27-12-09 17:06

Vai..arata foarte tare cum ai facut`o , mersi frumos 'crazyfornova'
Dap acela este aparatul..panasonic , mersi andi
p.s. scuze ca raspund greu..dar nu prea mai intru pe forum pe aici..
@oprea: rabdarica , ca vine....:D

Sarbatori Fericite!

gabitza121 27-12-09 20:32

imi cer scuze ca sunt rautacios,DAR CAND TE APUCI SA TUNEZI CEVA LA MASINA?ca tuning dinasta ieftin cu vopsitul capacelor sau a jantelor de tabla vezi si la dacii si tu ai o masina frumoasa mai ales culoarea care pune in evidentza modificarile care le faci(daca le faci) si plus ca ai o masina noua care daca faci ceva la ea nu o sa regreti ca ai bagat bani in ea ptr ca mai mult sta in service deoarece e veche si forjata adica totusi ai privilegiu de a avea o masina de care sa te bucuri.

simple20 02-01-10 22:44

Nu mai bag nici un leu in masina..are ceva? sau daca nu am "masina tunata" nu am ce sa caut aici? oricum mersi frumos pentru parerea ta.bafta

gabitza121 02-01-10 22:51

Quote:

Originally Posted by simple20 (Post 2940979)
Nu mai bag nici un leu in masina..are ceva? sau daca nu am "masina tunata" nu am ce sa caut aici? oricum mersi frumos pentru parerea ta.bafta

nu frate dar atunci fama sa inteleg dece mai faci topic ptr masina si ne prezinti noua tuning-ul asta ieftin care il faci u pe masinutza aia,apropo e un forum de pasionati ai masinilor si in special al tuning-ului

simple20 02-01-10 22:59

1.Este un forum public din cate stiu
2. Scrie sus ..."Masina mea tunata Renault"? sau "Masina mea Renault"?
3.Gusturile nu se discuta.
4.Poate eu nu am bani tai..sau nu sunt "baiatul lui tata"
5.Gusturile nu se discuta.
6.O sa te simti mai bine daca inchid topicul? ..macar fac fericit un om pe 2010.
7.Sa ai un an cat mai bun.

OpReA 02-01-10 23:52

stimate domn gabita ... din cate stiu eu tuning-ul este o personalizare a masinii...adica...o faci dupa bunul plac...sa te reprezinte
tuning-ul nu se face pentru ochii publicului...ci pentru a diferentia o masina de alta...si doar pentru placerea personala
eu unu consider ca simplu si-a personalizat finut masina...nu ca acele dacii de care vorbesti tu...arata-mi o dacie care avea capace ca ale lui...numai el stie cat a muncit la acea dunga rosie
toate acele mici modificari au un rost...as pune pariu ca nici nu stii ce inseamna sticker-ul dupa capota...dar asta e partea a 2-a
omu face masina pentru el...nu pentru tine
bafta la proiectul cu megane-ul...asteptam sa ne arati cum se face "tuning"
la multi ani simplule...sa ne traiesti bine

gabitza121 03-01-10 00:20

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 2941090)
stimate domn gabita ... din cate stiu eu tuning-ul este o personalizare a masinii...adica...o faci dupa bunul plac...sa te reprezinte
tuning-ul nu se face pentru ochii publicului...ci pentru a diferentia o masina de alta...si doar pentru placerea personala
eu unu consider ca simplu si-a personalizat finut masina...nu ca acele dacii de care vorbesti tu...arata-mi o dacie care avea capace ca ale lui...numai el stie cat a muncit la acea dunga rosie
toate acele mici modificari au un rost...as pune pariu ca nici nu stii ce inseamna sticker-ul dupa capota...dar asta e partea a 2-a
omu face masina pentru el...nu pentru tine
bafta la proiectul cu megane-ul...asteptam sa ne arati cum se face "tuning"
la multi ani simplule...sa ne traiesti bine

imi cer scuzele mele de rigoare ca sunt ironic sa zic ca ai perfecta dretate,este foarte greu sa faci dunga aia,izolezi faci cu rosu dupa aia izolezi partea cu rosu si faci cu negru,sau alta varianta vopsesti capacul rosu dupa care izolezi partea care vrei sa ramana dunga si dupa aia vopsesti partea cealalta cu negru.

dl simplu ai dat-o cam gresit duma aia cu baiatul lui tata,ca daca eram baiatul lui tata luam meganul si mergeam la onofrei care a cam facut masini faine(onoserv.ro)si imi facea masina cum o visez fara sa ma mai chinui.

nu sunt eu cel in masura care sa va arate cum se face tuning-ul,am zis parerea mea ca masina e frumoasa si arata bine si merita alocati mai multi bani decat 40 de lei ptr un sprai de vopsea.:twisted:

simple20 03-01-10 12:52

Dl gabitza , mi se pare mie sau deja o dai in nesimtire , nu cred ca esti in masura sa spui ca in masina s`a bagat doar "un sprei de vopsea" , nu ma cunosti si de asemenea nu cunosti 'schimbarile' care au fost facute la masina..ca nu stau sa le enumar pe un forum sa ma laud..si din pacate tu nu vezi detaliile..din pacate cred ca esti doar un frustrat , scuza`ma ca`ti spun ..care nu prea i`a mers bine de revelion si ai zis sa te dai si tu mare zmeu pe forum ca te plictisesti putin .
Daca mai ai ceva sa`mi zici te rog foloseste 'pm`ul' si nu mai umple topicul cu toate cacaturile , mersi frumos.

gabitza121 04-01-10 01:22

fratioare te aprinzi cam usor si eu nu te-am jignit,sper sa ne vedem pe la vrun eveniment de anul asta.
apropo cel frustrat esti tu ca s-a gasit un nebun sa zica adevarul si nu e din grupul celor care zic oaaaaaaaaaa ti-ai facut capacele cu dunga(romania e plina de tarani scapti de la sapa si de pupincuristi)

simple20 04-01-10 11:23

Bai omule , ce nu intelegi tu ca eu nu vreau sa imi laude nimeni masina , nu am nevoie de grup de pupincuristi stai linistit , ce am facut eu pana acuma am facut pentru ca mi`a placut mie nu am cerut parerea nimanui , asa cum nici parerea ta nu`mi trebuie si tot ce spui tu este egal cu 0 pentru mine. Sper sa intelegi si sa ne vedem fiecare de treaba lui , daca se mai posteaza de acuma aiurea rog pe cineva sa stearga posturile , mersi.

All times are GMT +2. The time now is 08:37.

- Copyright 2026 4Tuning