![]() |
'93 - CRX Del Sol EH6 - 1.6 SOHC (D16Z6)
5 Attachment(s)
Salutari
De aproximativ 2 luni am intrat in randul posesorilor Honda cu o mini bijuterie Del Sol pe care m-am gandit sa o prezint aici in comunitatea hondarilor.Masina este fabricata in '93 iar cand am intrat in posesia ei bordul arata 200k (reali sau nu....) motorul super ingrijit , toarce frumos si da tot ce trebuie atunci cand apas pedala (cam des dar....nu ma pot abtine :).Este 99% stock singurele modificari aduse fiind jentile pe 17', amortizoare sport (nu stiu marca sau detalii), o toba finala inox iar la interior volanul care ma gandesc sa-l schimb (cam chicios). Pun si cateva poze.... mai multe pe viitor in functie de modificarile ce vor urma. |
Re: '93 - CRX Del Sol EH6 - 1.6 SOHC (D16Z6)
Foarte ingrijita masina si arata foarte bine, sa ai partea de ea si bine ai venit in comunitate ;)
Jentiile seamana cu alea de pe ITR-ul JDM si nu arata deloc rau pe del-sol, dar sunt un pic cam mari pt gustul meu :-P |
bun venit ... masina arata foarte bine si la inca pe atatia km ;)
|
Felicitari...arata ingrijita, sa ai bafta de ea
|
Bine ai venit in din ce in ce mai numerosul nostru "club" . Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Vtec powaaa:lol:
|
oooo salutare domnu ! bine ai venit printre noi,sa o stapanesti sanatos si imi place la nebunie ca ai pastrat nr cu JDM :D ai schimbat doar judetul :D
sa ne vedem si noi aici prin cartier,ca n am apucat. ciao ciao |
Multumesc frumos tuturor pt aprecieri bafta si voua si la cati mai multi km fara probleme.Eu momentan tre sa ma apuc de schimbat cateva... urmand sfaturile lui Stefan am fost cu ea la mecanic si am descoperit ca trebuiesc schimbate bieletele bara stabilizatoare( imi fugea volanul din mana la schimbarea directiei sau la cea mai mica denivelare) si bucsile bascula fata spate.In rest totul ok ;)
|
felicitari si bine ai venit ;)
|
9 Attachment(s)
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimik insa nu am stat degeaba si m-am ocupat un picut de interior +montatul CAR PC-ului care mi-a dat mari batai de cap...... l-am rezolvat pana la urma dupa multa chinuiala pilit,gaurit,rotunjit, tapitat si cusut:)) zic eu ca mi-a reusit in proportie de 90% cele 10 procente minus fiind la o fata de usa care trebuie corectata. Pun si cateva poze desi vroiam sa pastrez pana la urmatoarea intalnire Del sol pe care o astept cu nerabdare ;)
|
Wow, frumos.
Fetele le-ai vopsit, sau ai retapitat? :) |
Quote:
Retapitat , multumesc frumos pt aprecieri |
Incepe sa imi placa... :D
Te scot intr-o seara sa vad opera, ce zici ? Cu ce ai lipit pielea? Este piele naturala sau sintetica...? |
Omule foarte tare interiorul , imi place mult de tot , faci pe comanda inca un del sol? :D
p.s. in caz ca mai ai rabdare:) |
Quote:
vorbim , nu-i prob ;) daca platesti bine.... :)) Quote:
Ma scoti la un cico si iti spun :), piele sintetica, prenandez. |
cat de bine a iesit... foarte tare.
|
Quote:
|
Pai si eu vreau sa ma apuc de al meu,
pielea o am, naturala :D (nu ma bate), trebuie doar sa imi gasesc timp sa o pun pe masina... :) Dar tot te scot la un suc odata sa vad ce si cum :-P |
Quote:
|
Eeee... Marochinari :)
Mama este artist plastic, si in ultima vreme a lucrat numai articole de pielarie artizanat, si de la ea am obtinut si eu piele. Oricum, care crezi ca este artistul care urmeaza sa imi faca croielile pentru bord/fete usi? :) |
Salutari tuturor
Nu am mai postat de ceva timp iar acum nu o fac cu cine stie ce vesti....(din pacate). Am inceput ziua super prost dupa telefonul fratelui meu care spunea: "manu vino jos la masina... ca ti-au spart-o".Mda... fun fun, masina a fost la propriu "violata" cu surubelnita sau cu cine stie ce scula la incuietori, deschisa si deposedata de : statie, subwoofer, si calculatorul cu touchscreen din consola principala la care m-am muncit atat + alte chestii de prin torpedou.Baietii si-au dat toata silinta sa nu uite nimik...si erau buni cunoscatori ai marcii daca au stat ei sa desfaca consola si sa scoata pc-ul noaptea + celelalte chestii care erau in spatele scaunelor ascunse vederii... au desfacut cu surubelnita pana si porbagajul in ideea ca vor gasi comoara ascunsa.... Asa ca.... pt moment am revenit la 0 in materie de calculatoare si muzica...urmatorul aranjament va fi probabil sudat de partile metalice si legat la un invertor de curent la 220 ..:D(poate-i prajesc pe nenorociti) Cam atat pt moment.....o sa postez cand ii va prinde politia si-mi voi recupera bunurile ( ha ha ce gluma buna - in spirit Base) |
daca tot ai jante negre fa si geamurile
da bn si daca nu vad ce e in ea poate se abtin |
Naspa situatie :sad: nu ai avut alarma deloc pe ea?
|
Quote:
|
Quote:
|
yoy...ce urat :( eu ti am si zis ca nu e de gluma cu ecranu ala acolo...ca atrage priviri :( pare rau sa aud :(
|
Quote:
|
Quote:
Oribil, imi pare rau pentru tine, Mihai. Chiar sentimentul e groaznic.... :rolleyes2 Dar lasa, ca o faci tu la loc la momentul potrivit!! |
nu pot zice decat ca regret ceea ce ai patit si sper din tot sufletul sa ii prinda pe ticalosii care au facut asa ceva. Tind sa cred ca nu au venit la intamplare la masina ta ci stiau exact ce ai si cum sa fure.
:( |
Imi pare rau sa aud ca ai patit necazul asta dar cum zicea si Magos , capul sus pieptul in fata si la treaba.
|
8 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva timp.... in sfarsit am terminat instalarea versiunii 2 a CAR PC-ului...totul functioneaza perfect necesitand mici retusuri ;)
soft windows 7,Centrafuse 3.0, IGO, internet si toate celelalte functii ale unui calculator, am montat si o placa de sunet Creative USB X-FI un amp Helix dark four si cam atat. Din pacate acum cand totul este aproape gata si sunt multumit de rezultate ma vad nevoit sa pun masina la vanzare... am inceput munca si am f mult de umblat prin bucuresti iar in setarea actuala fiind super lasata si cu scaunele sport este cam chinuitor pt mine si pt burtica mea sa ma tot indoi de 20 30 ori pe zi sa tot intru si ies din ea :( Atasez aici si cateva poze noi cu modificarile aparute |
10 Attachment(s)
Update : montat faruri si semnale aftermarket + alte poze
|
te'am vazut prin slatina de mai multe ori.. frumoasa jucaria :) am admirat'o
|
Quote:
|
si a ajuns si cu semanlele alea oem de care aveam eu nevoie?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning