![]() |
Tancul meu: A6 quattro
13 Attachment(s)
Audi a6 ... quattro 180 cai, full full aproape (doar navigatie nu are :D ) ... incalzire scaune fata / spate, xenon , piele, scaune electrice, perne aer spate , alarma din fabrica (originala audi), tempomat, tot tot, a mai primit folie geamuri (fata/spate) ... am atasat si ceva poze cu prima negrutza ... opel astra g ... slabuta la performante dar bagat o gramada de bani si in ea... angel, xenoane, tapiterie, tetiere personalizate, sonorizare, folie, discuri sport ...
|
Re: Tancul meu: A6 quattro
3 Attachment(s)
.................
|
frumoasa masina...ai ceva plauri cu ea?
|
Quote:
|
deabia astept sa vad niste poze:O
|
Frumos tancul;mai ales interiorul!Bafta pe viitor!
|
frumoasa masina dar imi pare rau sa te dezamagesc ca nu e full si ca nu ii lipseste doar navi . Din ce vad masinii ii mai lipsesc si comenzile pe volan si cotiera dar si trapa :-) .
|
Quote:
|
Salut,felicitari pentru masina,si eu am ceva planuri de viitor,in achizitionarea unui A6 2.5TDI sa speram ca gasesc unul asa cum imi doresc...
PS:Motorul perfect. Bafta! |
multzam pentru aprecieri... masina a fost dotata cu noi seturi de jante si gume pe 17" ... o sa revin si cu ceva poze
|
e blindat frate tancul tau?
|
frumos interiorul..sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
masina arata bine pune poze cu noile jante ;) |
5 Attachment(s)
Quote:
|
arata foarte bine masina desi nu iar strica deloc sa fie putin mai joasa:) oricum dau foarte bine jantele pe masina
|
din pacate in romania nu se merita mai joasa si jante si mai mari de atata... si asa se simte... si sunt pe 17" ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning