![]() |
BMW M3 cromat din Rusia
Moda maşinilor cromate a ajuns şi în Rusia. Victima? Noul BMW M3. Oare ce mai urmează să vedem? Un Logan sau vreo dubă cromată? Personal aş merge pe ultima variantă...
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="487">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","487","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Bmw_m3_chrome.mp4",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Bmw_m3_chrome.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: BMW M3 cromat din Rusia
parca e un vis stralucitor :X ...
|
Ce bijuterie frumoasa!:twisted:
|
Mustangul de langa el ii ia toata privelista :P
|
superb
|
:shock: UAU !!! :-P e super da totusi nu iesi prea tare cu ea in evidenta si cine stie pe und eo parchezi si reflecta soarele cam tare la vre-unu in casa :lol:
stie cineva la cat se ridica pretu modificarii??:???: |
no comment superb !!!!
|
extrema :P facem si noi o dacie din 70 asa :)))?
|
da e frumos da cred k costa intretinerea la cromu ala
|
isi merita toti bani!!superb
|
sincer... prefer culoarea de serie
|
shine baby shine:peace:
|
Frumoasa masina dar nu prea se pot uita fetele dupa tine ca le orbesti :))
|
va spun sincer iubesc marca bmw,dar astfel de culori ca sa le zic asa sunt de cocalari de dubai.arata ca dracu!!!!!!!!!!!!!as vedea un manelar in asa ceva.cum era si acel m5 auriu!jalllllllniiiiiiccccccccccccccccccc!!!!!!!!! !!!!!!
|
Oribil si stupid, alt 50 Cent wannabe. Sunt atatea paint job-uri care pot scoate in evidenta o masina frumoasa, si astia le fac cromate sau aurii.
|
Quote:
|
am vazut unul la fel si prin Bucuresti! ...dar vechiul M3! :p
|
mijto rau nu-ti mai trebuie oglinda
|
frumoasa!imi place
|
cred k e autocolant... :-??
|
IN COMPARATIE CU ALEA AURII ASTA E PIESA...E ATAT DE SPECIAL SI FRUMOS....TIN MINTE K PRIMA MASINA PE CARE AM VAZUT-O ASA ERA UN SL500 AMG
|
imi plac mai mult culorile de serie...asa mi se pare oarecum "tiganeasca"...
|
E frumos cromat..mai e si cabrio pe deasupra..
Numai grija asta nu o are proprietaru cand se plimba cu el decapotat prin MIAMI...ca nu va place voua :) deasta numai poate el.. cand ai bani vrei ceva unic...sigur nu o sa mearga prea mult cu el ca mai are cateva supercar uri... asta e doar asa sa impresioneze lumea.. Mie unu mi se pare frumos.. Ps: M3 e46 "cromat" din buc... l am vazut si eu de cateva ori..nu e chiar cromat...e o incercare esuata de crom.. l am vazut odata si in targ in vitan..e urat si usa e alta culoare decat aripa sau ceva de genu asta am vazut eu.. |
chestia este ca astia nu sunt cocalari :) sunt oameni prosti care nu au ce face cu abnii pur si simplu :)
|
Quote:
|
Wow. Superb imi place
|
super! dar daca iti vine un d-asta pe contrasens intr-o zi cu soare... nu cred ca scapi :))
|
Din ciclul "cum sa iti bati joc de o masina frumoasa". Ar merge intr-un videoclip cu 50 cent sau intr-o manea, dar atata timp cat exista fani 50 cent (care ajunge in Romania si intreaba unde se afla ca habar nu are ce e cu el) o sa existe si astfel de aberatii. Masina de peste oricum.
|
nu pot sa cred...va place tiganeala asta de vopsea ? :|
|
HyperTare:lol:
|
Doamne cati ofensati. Oameni buni credeti ca imi pasa mie ce credeti voi de masina asta?
Mie imi place si arata bine ma doare undeva ca unu zice ca nu e faina. M-am saturat sa tot aduc argumente in privinta acestui fapt( vezi topicul cu bmw-ul auriu din russia in care mi-am sustinut parerea explicandu-le acestor oameni fenomenu). Atata va atacati si imediat asociati tuningul cu muzica cu 50 cent sau cu guta. De unde si pana unde acesta este o masina ratata? De unde deduceti voi ca proprietaru si-a batut joc de masina? Eu zic sa va referiti strict la parerea voastra si sa nu mai aruncati cu vorbe in alti. Era de ajuns sa ziceti ca iti place sau nu fara sa incepeti cu ideei geniale ''Ar merge intr-un videoclip cu 50 cent sau intr-o manea, dar atata timp cat exista fani 50 cent (care ajunge in Romania si intreaba unde se afla ca habar nu are ce e cu el) o sa existe si astfel de aberatii. " off-topic: Ce vrei sa spui viper007 prin expresia atata timp cat exista fani 50 cent? Toata lumea trebuie sa asculte muzica simfonica ca tine? Deci nimeni numai asculta 50 cent ca asa zice domnu viper007. Nu am vrut sa supar pe nimeni dar in fiecare topic aceleasi tampenii. |
Quote:
Nu viper007 a zis "atata timp cat exista fani 50 cent..." ci eu, casca ochii, si invata sa dai quote. Mi se pare ca tu esti confuz si "atacat" cum zici tu... si nu ma refeream la muzica ca si gen neaparat, ci la mentalitate, atitudine. Ramai pe sistem turbo, si sa fii sanatos! |
Quote:
|
Quote:
|
prea stralucitor pentru ochi...si totusi in romania noastra nu ar avea ce cauta asa ceva....
|
Arata binisor , dar totusi daca as avea posibilitatea sa imi iau unu , l-as prefera negru cu int. rosu. :X:X:X:X:X: !
|
gusturile nu se comenteaza..asta a fost placerea omului asta a facut.
|
yo zic ca merita si niste jante cromate;)
|
Desi nu sunt adeptul cromului aftermarket imi place foarte mult cum arata acest M3. Este parerea mea, nu ascult manele, si sincer nu mi-ar pasa de parerile altora, mie chiar imi place iar daca l-ati vedea in realitate nu ati avea cum sa nu il admirati chiar si la umbra. In schimb cromul din Vitan in combinatie cu alte culori de serie este jalnic.
|
Arata destul de bine din punctul meu de vedere.Fiecare cu parerile si gusturile sale:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning