![]() |
Honda Civic în haine de vară
18 Attachment(s)
Honda Civic în haine de vară
Cu toţii ştim că pe timp de vară este recomandat să te îmbraci în haine cât mai colorate.. dar oare acest lucru să se aplice şi la maşini? Se pare că da... În acest caz, paintjob-ul multicolor al Civic-ului de mai jos nu ar trebui să ne mire deloc... Poate doar jantele pe 20 inci, al căror negru va atrage toată căldura... Şi dacă nu va fi niciodată destul de cald, nu este nici o problemă, maşina se prezintă cu trei butelii de NOS. Să trecem totuşi peste treaba cu temperatura şi să intrăm direct în subiect. De capetele întoarse pe stradă, va fi responsabil "noul" exterior, care pe lângă jante şi painjtob, se mai poate lăuda cu un nou body kit dar şi noi blocuri optice. Şi cum cuvântul normal lipseşte cu desăvârşire din acest tuning, trebuie să precizăm şi uşile de tip LSD sau portbagajul "suicide". Sub capotă, puterea a fost aproape triplată; de la 175 cai putere s-a ajuns ca prin minune la 450! Cai putere, nu grade Celsius. De asemenea, hatchback-ul se mai poate lăuda şi cu o suspensie pe aer, ridicându-se astfel pe vârfuri când doreşte. În interior, avem un stil spartan şi brutal, fibra fiind "personajul" principal. Despre sistemul audio se poate spune că a fost proiectat pentru a face mai multă gălăgie în exterior, decât la interior. Nici o problemă, înseamnă că este perfect pentru afterparty. Şi revenind la caniculă, care ne va da ceva bătăi de cap în următoarea perioadă, şepcuţa aferentă unde este? |
Re: Honda Civic în haine de vară
nu mi se pare potrivita vopseaua, nici "cristalele" de pe jante sau schimbator...motorul arata criminal.
|
un MARE KITSCH !!!! Groaznica!!! :omfg:
|
exceptand performantele nu vad nimic frumos
|
prea incarcata k sa zic asa...in 2 culori mai mergea...oricum, motorul este superb! bordul prea incarcat...per total acceptabila
|
E pur si simplu prea colorata pentru mine :rolleyes2
|
parca am vazut o masa de dj...cred ca e perfecta pt zonele din america unde merg americanii pe plaja la petreceri...... dar in rest e cam uratica..in special din cauza exteriorului :( pacat..se vede ca cineva a muncit foarte mult
|
Motorul e extraordinar!:twisted:
|
K I T S C H ! P U N C T.
|
inafara de jante nimik nu imi place, zici ca a vomitat un porsche pe ea
|
nu stiti sa apreciati si gusturile mai extravagante :P. pai daca voua nu va incanta ideea omului, asta nu inseamna ca e kitsch. vorbiti aiurea dupa parerea mea. interiorul ce e drept e de ***.
|
Pom de craciun :D
|
Eu zic ca merge masina.Jantele sunt ok,iar motorul de nota 10.Intradevar vopsiata mai extravagant dar e ceva diferit ,oricum cu siguranta nu e urata
|
Cel mai gretos EG6. E V E R !
|
e hidoasa..nimic nu e in regula cu ea....de la culoare pana la toate briz brizurile de pe ea...! in afara de motor nothin' is right!
|
culoare , interior , jante - asa NU :cry2:
bodykit , motor , audio - asa DA :twisted: In concluzie - merge:D |
Proprietaru` are ceva cu cristalele astea daca le-a pus si pe distibutie.E putin cam zorzonata.
|
merge asa cat de cat:)
|
grrrr... nu e deloc pe gustul meu :)
|
e ceva diferit..kitch nu e in niciun caz ..merge;)
|
Totul e perfect la masina :X mai putin culoarea... :( ...prea incarcata
|
:censored::censored::censored::censored::censored: :censored::censored::censored::censored::censored: :censored::censored::censored:
votat Kitsch ... FAILED !!! |
Ce naighba i-a pus cristale p fuliile de la cureaua de distributie!!!
Dau 100 de cai din aia 450 sau ce? |
1 Attachment(s)
pacat de masina... probabil ar fi buna pt. circ, condusa de un clown
|
wowww!o adevarata masina tunata(mai putin vopseaua)
|
n-am nimic cu proprietarul si cu gusturile lui da' mie mi-a intors stomacu pe dos. e urat body kitu', e naspa combinatia de culori, de jante nu mai zic nimic...ah, cristale, cruciulite:)), interioarele-s cu piele frate, nu cu fibra de sticla, arata ca naiba. motorul arata misto, e adevarat, si nici cu electronica nu sta prost:). oricum, foarte multi bani investiti pentru a crea o hidosenie. concluzie: multi bani da' lipsa totala de bun gust
|
nice car mijto motor si interior
|
masina de circ :D ...
|
am crezut k e ambulanta :rolleyes2
|
merge....da pt cine nu stie sa aprecieze nu merge
|
este kitsch, nu m-aş urca la volanul ei
nu stiu cine ar cumpara o asemena masina..poate vreun gipsy! doar performantele ce o mai ridica |
Quote:
Cand ma uit la ea ma gandesc la un papagal,clown,mozaic...nimic serios sau de racing,puterea aia e data de nos adica in mod normal are mult mai putin... |
Daca aud aia de la PNL sau PSD de ea o cumpara si o trimit "in teritoriu" cu un speaker pe ea, ptr campanie.
|
motoru ce e de ea ca in rest..
|
masina ar arata super bine daca iar schimba vopseaua aia
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning