![]() |
Prezentati-va!
Aici va prezentati fiecare, faceti o mica descriere, numele mic, masina... eventual porecla dupa care sunteti cunoscut... ocupatie... ce vreti voi...
|
Nume:ionut
Nick(porecla):yonutz Masina:dacia 1300 Ocupatia:inca elev... Hobbyuri:masini,femei calculatoare, F1 moto gp :D :D :D :wink: |
alex
alexufo dacia 1100 a.k.a. furia neagra lol student tot ce misca de masini + fetele inca ceva :CAND SE PREZINTA UN MEMBRU NOU .UN SINGUR OM II UREAZA BUN VENIT NU 10 .PRIMUL CARE IL VEDE .VA ROG MERSI SI LIPSITI-VA DE ALTE COMENTARII MERSI |
1 Attachment(s)
tot io :) RESTEKPA
|
1 Attachment(s)
Nume: Rares (Ciclist)
Nick : Ciclistu Ocupatia : Muncitor Hobby : Masini, ciclism, femei Autoturism : Dacia 1310 |
Nume: Horea
Ocupatia: elev inca un an hobbyuri: masini, biciclete, si bine-nteles, cui nu-i plac femeile? autoturism: urmeaza locuiesc langa Dora(Cj) |
Nume: AlexAndrA
Nick: strengaritza ocupatia: studenta masina furia rosie din avatar hobby: masini, muzica, calculator, excursii cu gashka p.s.mie imi plac barbatii bunoci Welcome pt hg! |
CRISTIAN
cj03vxg Dacia 1300-nepreparata hobby:masinile preparate cu GUST nu ***-uri :evil: |
welcome pt cj 03 vxg
|
Re:
Quote:
:roll: :wink: :x :lol: :bunch: :drunk: :giggle: |
1 Attachment(s)
Andrei
elev... corigent :( X shef la ACE :roll: :twisted: Curse/Tuning/Styling/Femei/Muzica/etc... |
ciao
ma numesc cristi 8) porecla:CCC masina:Opel Vectra 1,8i ocupatia:student hobby:masini,femei si tot ce ridica adrenalina... |
sal all
Nume:Andreea
Nick:Theba Ocupatie:inca eleva Masina inca nu am,dar aspir la un BMW... Sunt noua,insa am urmarit cam tot ce mishca p-aci,va cunosc pe cativa din vedere de prin C...il stiu si pe Sergiu (fratele lui Lica :( ),sper sa va cunosc mai bine si sa am ocazia sa stau cu voi la o poveste. |
Bine ai venit Andreea, sper sa te cunoastem cat mai repede.
|
mdea
unii ma stiu,altii nu ma rog, masina: VW Golf 3 , 1,8 i aspir la un VW Golf 2 GTI 16V altceva ce sa mai zic? aaa da Golful meu nu e pregatit \"inca\" de joaca,ii trebuie niste capete de planetare ca le-am dat gata :P |
hmmmmmmm
oare e cine cred eu? WTF.. treia sa zici macar un prenume... oricum... velcam pe forum :P |
Golf III verde sau albastru inchis ???
|
ms
daca chiar conteaza numele e Raul cat despre golf e albastru inchis ,dar nu ati avut ocazia sa il vedeti decat prin C. la altceva nu a ajuns veneam de obicei cu unu cu un golf 2 alb ma rog nu cred ca conteaza... altceva ce sa mai zic? |
salut raul
pe mine ma stii .si eu te stiu eu mai vin cu furia sau inainte veneam cu matizu verde ca sofer . si eu il stiu pe paul |
ow... acuma shtiu de cine e vb... nu te-am mai vazt in ultima vreme peacolo man...
|
NUME: Marius
Porecla: BPM VARSTA:22 MASINA:Dacia 1310 OCUPATIE: Student + pierde vara PASIUNI:Muzica electronica + masini |
eu il cunosc pe marius...e baiat de treaba...
a mai venit si prin c....dar mi se pare ca e genul care sta in umbra BINE AI VENIT PE FORUM!!! p.s. stiu ca e interesat si de club. :wink: |
Ne bucuram sa te avem printre noi Marius.
|
Stefan
Stefan
Ocupatie: student Masina : Nova GTI :roll: Hobby : Muzica,Filme,webdesign,sofatul... |
velcam... traiasca vebmasteru'... :wink:
|
...
sebi
VW GOLF 1 GTI 1.8 injectie multi 112 hp modificari : ceva ceva int, ext , motor mai putin, galben DUNGAT ma ocup cu masini imi place : tuningul frumos , la linie aspir la : un golf 3 VR6 sau un CORRADO modelul 2 hobby : condusul :2gun: Succes tuturor si sper sa se dezvolte minunea asta de CSR :) |
bine ai venit wob... mersi de urari... hmmm... cred ca shtiu care e mashina ta...
|
Calin,21 ani, student.
Auto: OPEL Calibra (sper ca intr-o zi , sa se transforme intr-un Peugeot 406 coupe) |
ce nr ai la calibra CALI...?trimite-mi un personal daca ..vrei sa nu stie lumea...
|
WELCOME!
Bine te-am gasit Calin :)
|
...........
uelcam evribadea ...!
|
Ionut mai zis si \"laju\" numa intre prieteni
Cielo argintiu ceva neoane interior,un ax came modificat,valve tacheti,filtru,debitator aer Designer firma constructii Hobby...Hmm...Audio,Fibra de sticla,racire motoare Bine v-am gasit si pentru cei ce nu ma stiu...io am lucrat pe peugeotul ala 206 turbat rau...Vimule asa a fost sa fie... |
Re:
Bine ai venit... asteptam sa ne cunoastem !
|
doru,24 ani,fost student
peugeot 206 DIESEL |
fred, 24 ani, webdesiger
am: Nova GT; aspir la: Clio V6 |
salutari Fred ! Bine ai venit !
|
fred ii vechi pe aici :) ..............ps am revenit si eu.
|
uelcam bec fred & yonutz... cand merem la un pahar de vorba?
|
Salut,
nume: ionut nick: JuJ ocupatie: student masina: BMW 324d ursulet, visez la un E36 325i |
velcam juj... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning