Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Vopsire jante.Un sfat va rog (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/127951-vopsire-jante-sfat-rog.html)

Recaro 09-06-09 20:34

Vopsire jante.Un sfat va rog

1 Attachment(s)
Doresc sa vopsesc jantele din poza atasata.Vreau sa vopsesc doar spitele...marginea vreau sa o las asa cum e .Ce parere aveti?Ar merge cu spray?Astept pareri.multumesc

Relu_GTT 09-06-09 20:41

Re: Vopsire jante.Un sfat va rog

Quote:

Originally Posted by Recaro (Post 2394221)
Doresc sa vopsesc jantele din poza atasata.Vreau sa vopsesc doar spitele...marginea vreau sa o las asa cum e .Ce parere aveti?Ar merge cu spray?Astept pareri.multumesc

Merge dar e bine sa dai si un filler inainte ca sa nu sara vopseaua in timp
Negre vrei sa le faci?

Recaro 09-06-09 20:54

Da.negre le vreau.Jantele mai ar avea nevoie de o reconditionare adik au mici lovituri.si pe alocuri vopseaua lor e deja sarita.Cum sa fac?si ai idee la ce pret ajung?Vad ca esti din Brasov ( Relu GTT) ...poate imi poti recomanda unde sa merg sa indrept una din ele...am lovit-o:sad:...Astept raspuns.mersi

Relu_GTT 10-06-09 12:32

Quote:

Originally Posted by Recaro (Post 2394279)
Da.negre le vreau.Jantele mai ar avea nevoie de o reconditionare adik au mici lovituri.si pe alocuri vopseaua lor e deja sarita.Cum sa fac?si ai idee la ce pret ajung?Vad ca esti din Brasov ( Relu GTT) ...poate imi poti recomanda unde sa merg sa indrept una din ele...am lovit-o:sad:...Astept raspuns.mersi

De indreptat e pe str lunga pe stanga cum mergi spre livada si mai e un nene in noua are o janta sus la poarta

Recaro 10-06-09 15:04

Mersi Relu GTT .O sa merg sa vad.O sa revin sa te intreb pt vopsea cum sa fac ok ?...salut

Relu_GTT 27-06-09 23:32

Ti-ai indreptat janta ?

Recaro 28-06-09 08:08

Da Relu , am fost acolo pe lunga unde mi-ai zis tu si totul a iesit ok.Mersi.acum trebuie sa vad cu vopsitu:D.Mersi .Salut:oops:

Cheliuta 05-07-09 09:18

eu iti recomand sa mergi la o vopsitorie auto n-ar trebui sa coste mult pe mine m-a costat 200 leisi au iesit belea

Recaro 05-07-09 12:16

Da.m-am gandit si la asta si intr-adevar e o varianta mai buna daca chiar vreau sa iasa ok.ms.Numai bine

BULLDOG 05-07-09 12:29

Daca vrei sa le revopsesti iti recomand ca inainte sa dai tot (vopsea+lac)jos de pe ele cu decanol si apoi dupa degresare si curatare, chit cu pulbere de aluminiu pe unde e nevoie, apoi filler si apoi vopsea cum doresti. O sa iasa numa bine. Dar la pistol nu spray.

Recaro 05-07-09 13:16

Mersi mult.O sa tin cont de sfaturile tale in caz ca nu ma hotarasc sa merg la o vopsitorie cu ele.mersi.Salut

aiurica 09-07-09 13:12

pt inca 1 mil in plus, le vopsesti in camp electrostatic.....
nu exista comparatie cu vopsitul la pistol....
despre vopsitul la spray....nici nu incape vorba...dupa 1 an o sa plangi la cum or sa arate.

vezi ca erau unii in Sf Gheorghe care le si sablau le si vopseau in banii astia.

Recaro 09-07-09 13:14

Salut.Pai in Sfantu, cam ai idee pe unde ?ZIci ca intr-un milion ..ies cu ele?astept raspuns.Mersi:oops:

aiurica 10-07-09 20:42

Quote:

Originally Posted by Recaro (Post 2473237)
Salut.Pai in Sfantu, cam ai idee pe unde ?ZIci ca intr-un milion ..ies cu ele?astept raspuns.Mersi:oops:

1 mil in plus la ce ai spus tu.

vezi ca parca era si pe 4 tuning anuntul.....
nu stiu cine e sau nr de tel...

TzuTzu77 10-07-09 22:33

Eu mi le-am facut acolo, au iesit f bine, uite aici poze: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=147
Daca vrei iti dau numarul, pt jante de 14 sau 15 e in jur de 2 milioane, dar nu se compara cu vopseaua, merita. Daca le vrei in 2 culori s-ar putea totusi sa coste ceva mai mult, sunt mai greu de facut.

SweetBoy 15-07-09 23:20

tzutzu-le felicitari ma. arata ca noi

Recaro 28-09-09 16:45

TzuTzu lasa-mi te rog un numar de telefon si spunemi unde anume.Felicitari pt jantele tale.Iti mai vazusem Calibra inainte sa vorbim pe 4tuning.astept raspuns.mersi

TzuTzu77 30-09-09 21:07

Uite aici au un thread: https://forum.4tuning.ro/529-firme-ja...trostatic.html

Recaro 01-10-09 07:25

Mersi TzuTzu-le.Trebuie neaparat sa ajung la ei.:-)Numai bine

hruby 20-10-10 12:56

Vopsire jante.

Pt cei interesati de reconditionare jante auto sa stiti k am de gand k peste cateva luni in Brasov sa deschid un atelier ce executa servicii de sablare si vopsitorie in camp electrostatic la preturi de incepand cu 40 ron sablatul si 40 ron vopsitul.Pt cei interesati lasati-mi un e-mail pe [email protected]

Recaro 07-03-11 09:43

2 Attachment(s)
ehehe.De cand am tot intrebat eo cum sa le vopsesc cum sa le fac.ei bine acu in 2 sapt le-am facut(nu prea am avut cehf e munca)...dar astept parerile voastre.

marius3030 07-03-11 21:23

:shock:
superbe!
cu ce vopseara/spay le-ai vopsit?

Recaro 08-03-11 12:04

3 Attachment(s)
Salut.Buza polishata si albul este un alb boreal:twisted:.inca ceva poze

hruby 17-04-11 20:57

5 Attachment(s)
Sablare si vopsire jante auto in camp electrostatic brasov.0767 798 683,0732 42 42 42

All times are GMT +2. The time now is 09:25.

- Copyright 2026 4Tuning