![]() |
Raisa407 vs P.I.M.P Boy
3 Attachment(s)
Raisa407 vs P.I.M.P Boy
Argumentati votul va rog |
votat raisa pt bodykit pt jentii pt eleron :twisted:
|
Re
cei care voteaza sa spuna cu cine voteaza!
|
am votato pe raisa ca e fata :))
|
Re
nu ma votati k sunt fata!!!votati pt lucrari!!
|
raisa pt eleron.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
glumeam e lucrata mai bine si imi place mai mult k design :wink: |
Raisa, pentru ca imi place mai mult masina facuta de ea.
|
raisa mai agresiva !
|
Raisa ...mult mai bine legate partile alea ...body kit and rims!
|
...tot Raisa, pt. calitatea lucrării !!! :twisted:
Andy , ce faci tată, laşi o fată să te bată ?? :lol: :lol: :lol: |
Raisa : care credeti ca e mai buna!!
Eu zic ca tu ,desi nu te cunosc.... pe el nu contez, e baiat :lol: |
re
1 Attachment(s)
k am inteles k raisa a facut mai bine dar acum sper sa nu se supere dar a luat body kit-urile tot de pe o mazda rx8 acceasi poza numai k poate a gasit-o la rez mai mare eu va arat la rez mica acceasi masina
- e bine ca ai sesizat, nu e nici o problema ca a luat un element, in cazu de fata spoilerul - stai linistit ca nu a picat chiar asa bine, e putzin stramb - nici tu nu stai prea rau .. incearca totusi sa renunti la facut prize de aer pe toata masina - tng :wink: |
Raisa! O Mazda RX8 e superbă cu kitul de la VeilSide. Maşina Raisei n-are kitul în totalitate, dar este pe aproape.
Felicitări Raisa! Faci nişte lucrări deosebite! |
........
raisa ... a lucrat curat .. +++jante si angel-eyes ! pimp boy esti pe aproape ! :wink:
|
Raisa! 8) .. super tia iesit ..
@pimp...> tia iesit cam nasol ; nui reala ; proportii la faruri si venturile laterale . Mai uitate la niste tutoriale inainte sa te apuci de ceva frumos;) |
Re:
Quote:
2)nu conteaza de unde iei bara,conteaza cum o pui,nu conteaza k e aceeiasi masina sau chesti dinastea 3)nu se fac chestiile astea dar in fine!!! |
P.I.M.P boy detectez o urma de invidie...ca raisa are mai multe voate decat tine...adik te cam oftici :lol:
|
rere
scz raisa dak team jignit cu ceva nu am vrut sa fac asa mare tam tam cum spun unii dar mi-am spus ei eu opinia acum nu tres a te superi pe mine srr inca odata.
Si ranek spunemi si mie man unde am gresit k .. , chiar ma intereseaza la faruri explicami cum sta treaba si al ce ai mai zis u |
Re:
Quote:
|
re
Votat Raisa :) pt gust :) si cearta asta e aiurea nu conteaza ce cum ce fel e luat dupa ce .ce body kit e Conteaza cum vine pe masina.Elementele care sunt puse pe masina sa vina bine sa dea senzatie de placut si de frumos.Felicitari Raisa .
|
Re
multumiri:1)celor care mau votat
2)rares deuarece tot ce stiu acum legat de VT ii datorez lui,el ma invatat! 3)madskilz stie el de ce:d si P.I.M.P boy eu zis sa trecem peste tot ce sa intamplat k nu imi place sa tin suparare!!se mai intampla!! |
eu am votat cu nastase :lol: :lol:
vrajeli... am votat cu Raisa407 |
votat raisa
-body kitt ul este super da bine rau de tot -eleronul l a pus bine de tot si se vede prin geamurile din spate ...bv -farurile....misto nu am ce zice -a imbinat bara pe fatza misto rau (nu e chiar aceasi culoare da sa fim realisti la cat de bine arata trecem peste:)) -plus ca.....negru cu galben e combinatia mea preferata] dc nu am votat andy -scrisu de pe parbriz...park nici nu zici k e pe parbriz nu vi se pare? -cum a zis si tng....prea multe prize de aer las -o draq -janta pe fatza.....e prea mare si nici unghi nu e bun -si asta e parerea mea ultima...fara eleron park masina nu e terminata km atat ... bafta la amandoi pe viitor....andy stai klm k omu din greseli invatza... :wink: |
egalitate
p.s: aveti grija, raisa e combinata .. deci .. cand votati .. luati in calcul si chestia asta ... |
Re:
Quote:
:)) loooolll ....vad k ea si rares au acelasi stil ...ma refer la efectele alea pe sui :D ...nu la poza asta ci la altele :) ...a invatat de la raes ...dar asta nu conteaza :P |
felicitari raisa407 :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning