Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Ferrari distrus în România după un accident şi un incendiu (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/127826-ferrari-distrus-romania-accident-incendiu.html)

Cosmin Arsene 09-06-09 11:46

VIDEO: Ferrari distrus în România după un accident şi un incendiu

1 Attachment(s)
VIDEO: Ferrari distrus în România după un accident şi un incendiu

Pe drumurile patriei se conduce periculos cu autoturisme periculoase din toate punctele de vedere. O dovadă a acestui lucru stă accidentul de ieri seară (08 iunie) produs de un Ferrari ce a derapat într-o curbă, din cauza vitezei şi a carosabilului umed, a lovit alte două maşini şi a sfârşit într-un incendiu.

Locul faptei? DN1, aproape de intrarea în Sibiu dinspre Sebeş.

În urma impactului, autoturismul Ferrari a fost proiectat în afara şoselei, unde a luat foc şi a ars cu totul.

Nimeni nu a păţit nimic grav. Doar autoturismele.

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="480">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","480","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/60305225-2.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/60305225-2.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

dragutzz 09-06-09 12:19

Re: Ferrari distrus în România după un accident şi un incendiu

l-am vzt la stiri adineauri..

aleXpeed 09-06-09 14:06

Asta da BOLID, asa mai zic!!

ontopic: oricui i se poate intampla iar din ce-am vazut in filmulet se pare ca nu avea asigurare, sau ma insel? Aiurea rau daca nu avea asigurare.

B-72-RZD 09-06-09 14:12

Intreb in necunostinta de cauza:

De ce aproape numai Ferrari ia foc dupa accident?
Din toate accidentele auto pe care le'am vazut la stiri, in foarte, foarte putine s'a intamplat sa ia foc o masina implicata...
Au mai fost ceva accidente cu Ferrari, unde tot asa, au luat foc dupa impact.

andi_cimpean 09-06-09 14:15

nu cred ca isi permitea sa nu aiba Casco...

oricum destul de aiurea, mai ales ca se poate intampla oricui :(

Alex_D12 09-06-09 14:16

la ce bun sa ai o masina super daca in momentul in care se strica e mai ieftin sa iei una noua? :)))))

Yakumo 09-06-09 14:16

Condu in siguranta cineva drag te asteapta acasa.....

al1ca 09-06-09 14:19

probabil ca a luat foc din cauza ca avea viteza mare + turatia motorului mare...impact puternic...cred ca asta ar fi cauza:-??

jozsi555 09-06-09 14:21

cu o supermasina in minus

andi_cimpean 09-06-09 14:27

Quote:

Originally Posted by al1ca (Post 2393176)
probabil ca a luat foc din cauza ca avea viteza mare + turatia motorului mare...impact puternic...cred ca asta ar fi cauza:-??

nu vreau sa fiu rau...dar mai bine scriai decat...PACAT...in loc sa scrii o propozitie fara logica si inteles.

b0gdan_max 09-06-09 14:28

daca nu ma insel... e al doilea ferrari care ia foc in romania. unul din cazuri a fost al unui fotbalist. putine masini iau foc in urma unui accident si acesta a fost totusi unul minor. ciudat...

the_one_and _only 09-06-09 14:33

Pacat de masina, dar asa se intampla cand totii meltenii sau fii de melteni au Ferrari si vor sa impresioneze o piztipoanca siliconata si cam inculta.
-Romania, the land of choice-

Bogdan Chis 09-06-09 14:42

Om tampit.A distrus o Opera de arta....

mba 09-06-09 14:43

"tanara" din dreapta e colega mea de banca :))
si acu vreo luna si-a luat carnetu...si prima data am crezut ca a condus ea...

oricum naspa.... da are mitica casco..

buly4u 09-06-09 14:43

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2393140)
Intreb in necunostinta de cauza:

De ce aproape numai Ferrari ia foc dupa accident?
Din toate accidentele auto pe care le'am vazut la stiri, in foarte, foarte putine s'a intamplat sa ia foc o masina implicata...
Au mai fost ceva accidente cu Ferrari, unde tot asa, au luat foc dupa impact.

sunt masini facute in romania si d aceea :D....poate are revervorul prea aproape de motor si i-a foc

molady11 09-06-09 14:44

Quote:

Originally Posted by Yakumo (Post 2393164)
Condu in siguranta cineva drag te asteapta acasa.....

Bine spus,idiotu asta sa da la prietena-mea :chainsaw: noroc k ii cu capu pe umeri a mea :D

BRAVO 09-06-09 14:49

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 2393124)
Asta da BOLID, asa mai zic!!

ontopic: oricui i se poate intampla iar din ce-am vazut in filmulet se pare ca nu avea asigurare, sau ma insel? Aiurea rau daca nu avea asigurare.

ce spui tu este foarte adevarat,nu putini sunt cei care au masini scumpe dar fara asigurari,din punctul meu de vedere sunt oameni fara minte!!!

ovydioo 09-06-09 14:51

dc ai o masina buna nu inseamna ca esti si tu sofer bun sau se conduce singura. este genul de kamikaze care se intalneste frecvent pe valea prahovei cand sunt coloane. pacat ca n-a murit, era un inconstient mai putin in spatele volanului

ovytt 09-06-09 14:59

Ma gandesc k o fi avut casco... isi recupereaza el paguba dak era asigurata

LilBitCosmin 09-06-09 15:01

din pacate se fac multe compromisuri in domeniul sigurantei pt a obtine o greutate mai mica... deci performante mai bune.
oricum, nu sunt singurele... daciile de ex. iau foc stand la semafor :))

matiz87 09-06-09 15:02

pai ala crede ca daca are "ferrari" e king of the road :| sau cum? uite asa mor oameni nevinovati

darkeddy 09-06-09 15:03

nu am ce zice...toti copiii de bani gata primesc ferrari de la tata, care e si el inconstient si nu realizeaza ca mai bine ar da banii aia pe altceva...spre exemplu pe o casa...

in fine...pacat de masina si norocul taranului care a condus o...mie sincer imi e mila de el...cat c***t o sa manance acuma de la toti cunoscutii....fratilor daca nu sunteti siguri ca puteti controla asemenea masini nu incercati sa le forjati...

cat despre partea cu luatul foc...sa spunem ca esteplauzibila in cazul unu accident, dar mai exista cazuri in care masina ia foc din senin si nu gasesc explicatia...aaa...si se intampla doar la ferrari

3S-FE 09-06-09 15:07

ce-mi place cand dau meltenii cu carutele de gard, pacat ca de obicei dau peste altii intai

Sleepy_85 09-06-09 15:10

a luat foc din cauza ca uleiul si benzina au intrat in contact cu esapamentul incins, si s-au aprins imediat. e cauza tipica pentru care ferrari-urile iau foc.
Partea cea mai naspa e ca masina era abia ajunsa, si nu a avut timp sa o asigure.
:lol: il rupe ta-su in bataie, cred ca i-a pus mana gagica pe picior si saracu s-a pierdut...
Pacat ca au fost si alte victime

Rac3r 09-06-09 15:12

soferii care cumpara astfel de masini ar trebui sa li se faca un control psihologic inainte de catre firma ferrari...nu de alta da cad in mana la niste oameni de genu si distrug alte vieti nevinovate

SaIBoT 09-06-09 15:23

da,ce sa mai zic,pacat de masina dar bine ca nu a fost nimica mai grav in privinta persoanelor implicate in accident.Nasol rau de tot daca nu a avut asigurare,pt ca masina nu mai e buna de nimica~!

shu.lee 09-06-09 15:24

bine ca, privind vietile omenesti, n-a avut urmari grave. cat despre ferrari, sau despre paguba suferita de proprietar, mi se rupe, ii ia tac su altu

mba 09-06-09 15:31

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2393321)
a luat foc din cauza ca uleiul si benzina au intrat in contact cu esapamentul incins, si s-au aprins imediat. e cauza tipica pentru care ferrari-urile iau foc.
Partea cea mai naspa e ca masina era abia ajunsa, si nu a avut timp sa o asigure.
:lol: il rupe ta-su in bataie, cred ca i-a pus mana gagica pe picior si saracu s-a pierdut...
Pacat ca au fost si alte victime

masina o are de 2 ani sigur... poate mai mult ...
si eu stiu ca avea asigurare... cel putin asa am auzit...

DeNv3r 09-06-09 15:34

ce sa le faci fratzilor..daca se cred mari soferi...uite asa dau peste altii nevinovati...si in caz k nu are asigurare...lasa k`i ia tasu` alta...cv mai puternic :))

adrian78bmw 09-06-09 15:44

un cioban care a ajuns sa conduca ferrari...eu i-as anula permisu l-as pune sa repare cele 2 masini si la viitoare masina la care va plati asigurare sa o plateasca triplu si un mic dosar penal
Soferul bolidului - fiul unui fost cioban, actual om de afaceri cu stare - si tanara care se afla pe scaunul din dreapta au scapat teferi. Si-au revenit imediat dupa impact, spun martorii, si au fugit din masina cand au vazut ca de sub capota iese fum
În urma accidentului, s-au fisurat conductele de combustibil, acesta ajungând pe elementele supraîncălzite ale motorului şi s-a aprins...cre ca cei de la ferrari au un defect de productie ssau de proiectare a modelor F430 care mai iau foc si din senin..
Proprietarul Ferrari-ului avea asigurare, astfel că nu va trebui să plătească decât o amendă de 180 de lei.:lol:
180 de lei benzina ptr 300 de km:evil::twisted:

smg_radu 09-06-09 15:49

toata lumea se mira de ce nu are casco dar nu cred ca e ceva asa de ciudat. un individ care are o masina ca aceasta sunt convins ca mai are acasa si alte minunati de masini si toate destul de scumpe, asta ar insemna ca el plateste odata la 2 ani inca o masina doar din rata casco cotatia fiind de 5% din pretul masini pe an. plus ca riscul sa le loveasca este mai mic, el merge doar cu una retstul stau in garaj asa ca nu tot mereu casco este justificat.

YGD-sef 09-06-09 16:01

pacat de el !:cry:

marian_tgv 09-06-09 16:04

bine k nu au murit oameni, masina are piese de schimb dar omul nu are! cat despre sofer...cred k mai mult s-a speriat...lasa k ii ia tacsu' maine alta si mai frumoasa! niste idioti !

OviO 09-06-09 17:15

:))...asta'i tare...pakt k a lovit si p altii pt k vad multi cocalari cu masini d peste 400 cp si eu cu un m3 amarat ii fac pt k nu o stiu controla in curbe:)):D

StreetStyle22 09-06-09 17:31

Quote:

Originally Posted by OviO (Post 2393673)
:))...asta'i tare...pakt k a lovit si p altii pt k vad multi cocalari cu masini d peste 400 cp si eu cu un m3 amarat ii fac pt k nu o stiu controla in curbe:)):D

Traiasca Espul,si neamu nostru de drifteri inascuti,zic bine nu ?

Pacat de cei care au fost loviti de schumi acela cu ferrari,din partea mea ala putea sa dea cu masina in copac..el sa crape si prietena lui sa nu pateasca nimic.Ca daca ii duci pe un ac de par sau un circuit calumea se lasa de soferie.

UNLORD 09-06-09 17:44

Shit happens!

Nautilus 09-06-09 18:16

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2393443)
un cioban care a ajuns sa conduca ferrari...eu i-as anula permisu l-as pune sa repare cele 2 masini si la viitoare masina la care va plati asigurare sa o plateasca triplu si un mic dosar penal

Esti la fel de destept ca Becali si hotii lui la un loc :D si el ar putea spune acelasi lucru despre tine cand iti vei busi BMWul

~Nautilus

alexei89 09-06-09 18:22

poate ca daca am fi avut si noi un circuit pe care sa ne ducem odata pe luna sa ne dam cu masinile am afla cum e sa pierzi controlul masinii sau in ce conditii se pierde controlul, dar asa, asta habar nu avea, a vazut asfalt si a crezut ca trebuie sa rupa pedalale ca la el la stana e noroi nu merge FERARRI-UL!

oricum el e un incompetent si sa nu planga dupa masina ca macar a scapat cu viata, iar pitipoanca a vrut ferarri si a primit ferarri, acum sa inteleaga ca masina reflecta banii nu inteligenta!

allexutzzu 09-06-09 18:52

hai fratilor, condamnati-l, bagati-l la puscarie! ca voi ati merge cu 40 daca v-ar lua taticul ferrari...am observat ca vorbesc numai piloti p-aici... cei care stiu cum se conduce o masina sport...eu zic sa va abtineti de la comentarii, se poate intampla oricarui zmeu care conduce cu viteza masina lui taticu` de 90 de cai putere ;)

adrian78bmw 09-06-09 19:03

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 2393827)
Esti la fel de destept ca Becali si hotii lui la un loc :D si el ar putea spune acelasi lucru despre tine cand iti vei busi BMWul

~Nautilus

chiar nu inteleg aluzia cred ca mai bine nu ai pomeni numele Becali ca din cauza unor ca tine a ajuns vedeta...venerati-l fratiilor sa ii faceti si statuie si poate era bine ca cei 2 soferi sa ii stranga si mana si sa faca o poza cu el ca de acuma e vedeta..

All times are GMT +2. The time now is 02:37.

- Copyright 2026 4Tuning