![]() |
Espero --RAT STYLE--
5 Attachment(s)
Salut tuturor,
Intr-un final am decis sa deschid si eu un thread cu al meu sobolan, am vazut ca mai toti au thread-uri deschise asa ca sa ii dam drumu ! Cu ocazia asta aflu si eu niste pareri din partea cunoscatorilor sau mai putin cunoscatori, sfaturi si reprosuri. Espero ---- 1.8, 70kw, 95cp |
Re: Espero --RAT STYLE--
Arata bine ''sobolanu'' tau... Cred ca stii si tu ce ii lipseste sau ce ar trebui sa ii faci, si nu mai e cazul sa iti mai spun eu... bafta!
|
Succes cu Sobolanu...dar doar asa ca idee...click pe http://i39.tinypic.com/2itpwmp.jpg si vezi RAT STYLE ;)...cam nepotrivit titlul threadului :) sau asa ai de gand sa il faci? Ar fi tare :D
|
:)))), ce tare nu stiam treaba asta...
|
rat style= mad max style...chestii d genu :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bafta cu masina ....uite cateva rat rod's poate furi' vreo idee:lol: LE : Imi place culoarea mi-se pare cea mai reusita pentru ESPERO;) |
draguta masina...se vede ca este ingrijita;)...
Ideile cred ca le cam ai si tu, banuiesc ca finantele lipsesc. :) P.S. Omu' cand a dat titlul thread-ul s-a gandit la placutele de inmatriculare, masina clar neavand nicio legatura cu Rat Rod-urile ;) |
Frumos Espero, ingrijit si bine ai venit pe forum.
Un Rat adevarat presupune o masina cu sasiu, si coca separata. Diferenta esentiala dintre un rat rod si un hot rod este ca la rat rod grinzile de la sasiu nu se inchid , raman deschise asta duce la un pericol mai mare de torsionare a sasiului la puterii mari, la rat rod grinzile de la sasiu au forma de "u" ceva de genu: " [ ", iar la hot rod pt o siguranta mai mare grina de inchide complet si arata ca un patrat sau dreptungi " [] ". Plus la rat rod este specific caroseria ruginita, adika se lasa caroseria la corodat natural, sau se corodeaza artificial prin anumite substante , cand ajunge la efectul dorit se aplica o substanta care opreste coroziunea si pastreaza acel aspect pentru totdeauna. Un adevarat RAD ROD are intotdeauna sasiu complet, si sunt masini clasice gen ford T, A etc. Cam greu sa incerci sa faci RAT ROD dintr'un espero, si mai ales in romania. |
Quote:
in care sa predomine ideea de confort.. PS: keep it clean ! cu siguranta nu s-a gandit proprietarul masinii la rat-style cand a inmatriculat-o!:???: |
7 Attachment(s)
Credeti-ma ca pana sa deschid aceast thread nu stiam de treburile astea, dar omul cat traieste invata...:P.
Si hai sa facem cateva upgrade-uri ca parca s-a invechit....cum ar fi inlocuirea tobei cu una sport. |
1 Attachment(s)
Am cam asteptat ceva timp pt. ea dar eu zic ca a meritat, se aude marfa si nu este foarte zgomotoasa daca tii masina turata la o turatie constanta nici nu se aude deci la drum lung nu-ti trebuie pastile de cap.
|
2 Attachment(s)
Masina a primit o suspensie Ta technix 60/40....
|
5 Attachment(s)
Cam asa arata dupa montarea ei...
|
Fara jante arata...ciudat:rolleyes2 dar sunt in plan nu?
|
Zici ca e sareta nu ca arata ciudat, primul lucru asta voi face, trebuie neaparat sa-mi gasesc jante !!!
|
Ca lumea suspensia... Cat fu' halatu' ?:P
Codita aia de rechin nu poti sa o dai jos? :D |
Suspensia a costat 260e, iar legat de coada aia de rechin am incercat sa o dau jos insa a ramas chestia aia care se lipeste de caroserie, si am pus-o inapoi. Trebuie data jos cu niste apa fierbinte.
|
...sau tinuta ceva vreme in soare :) Apropo de suspensie...arata binisor, dar cred ca se simte excelent... si jante...15 sau 16"? :twisted:
|
Este o diferenta foarte mare, exista avantaje si dezavantaje referitor la suspensie si anume ca Espero sunt cam barci cu suspensiile standard, avantajul este ca castigi foarte multa stabilitate iar dezavantajul ca devine ceva mai rigida dar te obisnuiesti !
Jantele vor fi pe 16, as prefera 9J spate si 7J sau 7,5J fata...dar din cate stiu ca sa pui 9J spate trebuiesc modificate aripile si contraaripile...daca a mai pus cineva 9J spate as avea nevoie de niste sfaturi ca sa stiu la ce sa ma astept. |
Dai cu putina benzina se curata lipiciu ala de la codita de rechin', eu am dat jos scrisurile cu DAEWOO si MATIZ si sa curatat super.Imi plac Espero iar culoarea ta mi se pare cea mai reusita, am avut unul in curte cativa ani...ma declar fan:-)
|
Masina a primit un eleron de E36 Coupe, poze un pic mai incolo....
|
2 Attachment(s)
The pics...
Pareri ?? Inca nu este gata, era pus de forma sa vad cum arata, alte poze cand va fi vopsit si montat. |
I-ar sta bine... se potriveste!
|
Totusi nu arata rau...;)
|
Bravo, hai cu jantele alea pe ea mai repede.....
|
Daca le vinzi pe ale tale sa ma anunti :D
|
Te misti repede, te misti repede!
|
frumos foc espero...bafta in continuare
|
Merci, merci...
O sa urmeze cam asa: 1. Xenon 2. Bad-boy 3. Faruri cu interior negru 4. Strut bar 5. Maner schimbator, schimbat si scurtat cu vreo 3 cm 6. Folie pe spate 7. Antena (Street Ka) 8. Semnale laterale (Golf 4, Bora etc) 9. Volan Sport |
3 Attachment(s)
Dar pana la astea sa mai detaliem un pic ce am mai schimbat.
Pozele nu sunt chiar asa stralucite (sunt facute cu tel) |
S-a schimbat tot ce inseamna lumina in interior, chrom-rings la ceasuri, ace cielo...
Voi pune mai multe poze...dar ma intai sa le fac ! |
De unde ai inele cromate la ceasuri? Si cati bani ai dat pe ele?Am vazut si eu pe net, insa la niste preturi mult prea mari pt niste plastice/metale.
|
Sunt din Baia Mare, au costat 130 ron cu transport.
|
Sa pui niste poze cum arata cu ele montate, am mai vazut pe forum si la alti useri (NDY) si arata marfa!
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata...
|
Arata bine, s-o stapanesti sanatos fara incidente :)
|
Quote:
|
Chrom-rings-urile le puteti gasi aici pe forum, Sadisor se numeste baiatul care se ocupa cu asa ceva la rubrica Tuning interior, au si inele pt. comanda aeroterma dar acelea nu m-au incantat...Iar despre ace sunt luate de pe un bord de Cielo cumparat din dezmembrari care a costat 50 ron, oricum arata mult mai bine fata de acele alea protocalii vechi si urate.
|
Foarte frumoasa masina,vad ca te misti repede,abia astept sa incep si eu la a mea cu tuningul,bafta in continuare;)
|
Merci, merci sper sa urmeze mult mai multe....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning