![]() |
Matizul ALBASTRU (MKI)
In sfarsit m-am hotarat sa ma apuc si eu sa "modific" putin buburuza mea:oops:
planuri sunt 8)..acum putin si restul dupa ce termin cu bacul...atunci ne apucam serios..dar astept pareri idei ..dar vreau ceva simplu nu prize de aer gauri si altele ceva simplu si de efect:X masina este din 2006 varianta SE..AC fete usi si cateva prostioare probleme ar avea cam una:cry:...la 120 incepe sa tremure...am schimbat cauciucurile, jantele, echilibrate, unghiul de fuga..degeaba:evil_laug |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
niste poze cu ea, chiar daca e stoc, dar e a ta :)
|
la partea asta imi cam prind urechile...daca poate cineva sa imi explice pun cu cea mai mare placere:x
|
new post / advanced. si jos ai undeva buton - Manage Attachments. o sa iti deschida un pop up unde vei putea adauga cate poze iti doreste sufletelul
|
Iti este explicat detaliat in Pm-ul pe care ti l-am trimis.
|
4 Attachment(s)
astept pareri critici..toate sunt bine venite...dar si idei:D
multumesc celor care m-au invatat cum sa pun pozele:oops:...cu prima ocazie fac cinste:drunk: |
Frumoasa buburuza si ingriita, din cate vad eu in poze :D
Rotile la matiz sunt f. mici, iar tu facand capacele negre, arata si mai mici... Ai putea sa faci buza capacelor argintie, sau sa le faci le vopsesti integral in argintiu.. Numai bine! |
multumesc B-72-RZD
Da par cam mici rotile:sad:...dar acum pentru un "efect " ca sa zicem asa..am facut jantele de tabla arginti si capacele negru mat..se vad frumos in mers:oops: daca se poate sa imi spuna cineva..boxele de pe fata ce dimensiune au si cele de pe spate...si unde se gasesc boxe:???: |
Aici ai intrat? www.MatizCub.ro :-)Bafta in continuare!
|
multumesc Robert_MNW, am sa caut acolo
intre timp, masinutza a primit o mica revizie, pedale mai frumoase, neoane interior, si un mic subwoofer ca pentru matiz:oops:...caci nu se stie cand trebuie spatiu:sad: |
Pai si ce mai astepti....baga poze ;)
|
5 Attachment(s)
gata imediat ..scuze pentru intarziere:oops:
subwooferul este perfect pentru ea..cred:-?...mai am unul..un pioneer..dar are o cutie facuta la "mijto"..adik nu prea mi-a iesit:D urmeaza sa montez si niste stromboscoape..sau cum so scrie:D, dar inca ma gandesc la un loc mai ferit...:rolleyes2 si as vrea ceva pentru bord :cry:...ca nustiu arata prea comun...ceva o folie pusa ceva:-?..dar nustiu ce:-?? PS:pedalele zici ca au 10 ani:shock:..dar au decat 3 zile:)) |
alea din penultima poza sunt stroboscoape nu?...ai grija pe unde le montezi, si cand le folosesti ;)
|
multumesc andi_cimpean
da ele sunt:lol:..dar ma gandesc unde sa le pun:-?...ca la matiz nu este plasa sau ceva ca sa stea in spate frumos....si cu folosit ms...acolo trebuie sa am mare grija..ca asa in general...se confunda cu proiectoare am observat:D |
1 Attachment(s)
aici le pui...dar mai trebuie sa pui inainte o plasa daia stil fagure ;)
|
E la moda la Matiz sa ai modelul acesta de pedale... oricum arata bine;)
La bord poti schimba becurile din spate cu niste leduri mai low cost sau niste plasme mai scumpe dar mie imi plac! Bafta in continuare! |
nu prea stiu daca ai voie, dar ar fi prea misto. ii pui o ghidusie de le face "flicker" si cand e un dobitoc in fata ta apesi butonul si zice ca esti de la "garda"
frumos :) sa nu te vada garda :D |
Quote:
|
legale nu sunt, dar are dreptate skimpy, te-a suparat cineva...pac le dai drumu:D..
si cu plasa idee frumoasa..la fel si cu plasmele ms, asta o aveam in gand...dar unde gasesc plasa...si ca sa o pun trebuie sa mai fac vreo modificare ceva? |
am vorbit cu un amic ieri. ca sa pui plasa nu-i mare ghidusie. te duci in bazar ca de acolo au cumparat cei pe care i-am intrebat. si ca sa o pui, la fata locului te gandesti cum o pui. ori dai niste mini gauri si tai plasa in asa fel incat sa intre prin presare si niste picioruse sa pice fix in spoiler.
nu pot sa iti spun exact cum se face, dar viziunea o am. timp sa ajung in bazar sa caut nu :( |
multumesc skimpy, am inteles
o sa caut si si sper sa reusesc sa o pun:D, maine montez si neoanele interior, si cred ca si schimbat boxa subwoofer:D |
neoane ?
interior ? suna cam urat... dar depinde FOARTE mult de cum le pui / culoare. nu de alta dar tocmai am vazut un cayenne cu neoane roz aprinse in trafic, muzica populara si plina de manelaci si am cazut pe spate. |
sub bord in fatza ..am mai vazut si se vad chiar frumos
culoarea albastra normal, daca este albastra masina:D si nu sunt dalea care bat albastru de te dor ochii..un albastru mai "neintens" si neobositor la drum noaptea azi le montez si poziti in faruri albe..ca alea vechi mai aveau putin si semanau ca semnalul de galbene:x si am pus si leduri la numere ca tot asa erau galbene alea vechi...poze ziseara:-P |
4 Attachment(s)
poze cu neoanele, si becurile albe de la numar:D..arata bine zic eu:-)..mai am doar sa ascund firele de la neoane bine:lol:
|
La numar sunt becuri sau leduri? Poti incerca sa le un model asemanator in bord. Sau... Dai bordul jos, cumperi 10 leduri de 5mm si 3 leduri smd si 13 rezistente de 500kiloohmi sau mai mari si le pui frumos acolo in bord si zici ca sunt alea de la zextar :) La matiz iese bordul frumos de tot facut cu leduri :)
|
becuri,ca cele pentru pozitii..cum ar arata daca pun becuri in bord?..o poza daca se poate ceva:)..
|
Arata frumos rau lumina la pedale...am avut si eu am vrut sa bag si sub scaune dar s-au stricat ledurile:???:sper ca pe tine sa te tina mai mult arata super!!!
|
am si sub scaune...decamdata se tin bine:-?..pai ce leduri ai vrut sa pui?..eu am banda(cum pun uni la faruri ca sa imite AUDI)..ca erau mai multe modele..dar bateau tare rau, de mai aveau putin si luminau si afara:))...acum ma gandesc cum sa schimb becurile din bord albastre:-?..trebuie sa dau bordul jos sau merge asa prin spate cu chiu cu vai:-?
|
Erea o placuta cu leduri tot din comert dar nu a rezistat, bordul nu il dai jos decat consola centrala si te poti descurca sunt decat 3 becuri in bord chestia dificila e sa le pui astfel incat sa nu faca umbre'.
|
1 Attachment(s)
adica partea aceasta?
si becuri presupun ca sunt tot dalea de pozitii? |
Da partea aceea, are cateva suruburi si dupa aceea tragi de ea cu putere:-)becurile sunt de pozitiie da.;)
|
4 Attachment(s)
multumesc Robert_MNW
asta o sa mai fac si gata, deocamdata ma opresc, o sa continui dupa bac atunci vin planurile mari:) jante folie geamuri semnale albe(aripi, spoiler) capota bad boy(am inteles ca pe moinesti se fac asa ceva) vopsita toata albastra(manere usi spoilere acele dungi oglinzile) un subwoofer facut custom pentru portbagaj si cam atat cred:-? si inca cateva poze, dintre care una cu subwooferul cel mare:-? |
da autocolantele alea reflectorizante de pe spate ca arata urat:(
|
vor urma cand voi curata si portbagajul:-)
acum as vrea sa schimb becurile de la kolometraj:-)..dar nu prea stiu ce sa desfac ca sa schimb:-? |
Daca stii, la cati HZ este acordata incinta de la subwoofer, ca mi se pare cam mare pt modelul ala de difuzor ?
|
am spus intr-un post precedent ca este facuta cutia la "mijto" , nu prea ma pricem la astea..cutia pot spune ca este mica:-)..trebuie sa aibe 88 l normal la acest difuzor..daca poti sa ma ajuti cum sa fac cutia un program ceva. as fi recunoscator:oops:
|
3 Attachment(s)
astazi va fi schimbata si nuca schimbator
|
Quote:
|
dc?..este greu?:-s
|
Daca ai intra pe forumul matizclub ai vedea ca este o intreaga nebunie. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning