![]() |
Intalniri
Unde ne intalnim , cand , cu cine si de ce ;)
|
Asteptam Pozele de aseara Iunie 03 de la tekno ;)
|
aham...si eu le astept :lol:
|
www.csracing.3x.ro
acolo gasitzi pozele de aseara... o sa bag toate pozele de la toate evenimentele la care am fost pe csracing... |
Re:
Io nu mai vin nicaieri !
|
pu|a mea ma omule.. nu are rost sa te superi... l-ai futut... asta e... nu itzi dau in cap... am zis numa' ce am avut de zis... nu are rost sa te superi shi sa nu mai vi la intalniri... potzi sa vi linishtit...
|
au iesit bine pozele :lol:
|
Re:
Cum sa nu ma supar ma ? cand ma iei cu faze de alea ca nu mai ai incredere si de alea ... gandesti ca aicea era viata ta ... tiam mai zis ca oricum la un moment dat tot dispareau !
Si sa terminam odata cu cearta ca asa o sa fie plin forumu cu cearta .. ! |
mmdeah..
las' ca om mai povesti pe mess.... |
RESTU POZELOR???? NU VAD CEASURILE MELE
|
alex... nush unde is... cred ca le-am shters :oops: imi pare rau..
fac altele :wink: |
Din unele poze nu se intelege mare lucru dar restul sunt misto.
|
sa vii joi cu aparatul
|
de fapt la raliu sambata o sa fie ziua
si o sa facem poze multe |
eap... aia zic shi yo... :D ne tragem in chip :D
|
unde stam la raliu?
|
gasim noi cel mai bun loc...... :D ..sper ca mergem toti deodata?
|
tekno, ai facut rost de harta cu traseele ca am nevoie de ea o zi ???
Baieti banuiesc ca mergem impreuna la raliu, nu ??? |
pai...asa ar fi frumos
|
\"baieti\" si \"fete\"... daca nu plec in excursie vin si io :P
nu scapati de mine :lol: :lol: :lol: |
hai ca venim cu tine in excursie .....daca nu poti veni la raliu :D
|
da ma yonule..ca ne-am gandit sa facem \"excursia\" undeva sa se vada si raliul, daca tot e acuma...deci va iau si pe voi
|
la rasca mergeti sau unde?
|
sambata sunt cred 2 treceri prin faget si duminica sunt 3 treceri pe la tarnita ,belis si marisel sau baisoara
este un ac de par de care mi-au zis baietii de la omv rally team ,cica e super pt a sta acolo o sa revin cu date si info |
k alex te asteptam cu noi informatii.........nu mergem impreuna si cu baietii de la omv
|
Re:
Quote:
|
Ciar acum am uit pe autorally.ro......mersi scirocco.
|
ciclist... eeeh... decand lucru nu ne mai intalnim sa mai schimbam doo vorbe... am deja listate harta shi programu orar... :wink: :D
|
Re:
bha .... mam cam saturat sa se tot intalneasca astia fara noi :roll:
|
Apropo tekno spor la lucru copile :P :dance:
|
Azi ii miercuri ... maine merem in C? seara.... ?
la 10 ? |
Da ma ,mine seara in C la 10 :D
|
man... yo ma intl cui ciclistu in fatza blocului... da' daca vrei sa vi sa stai cu noi la o poveste... eshti bine ventit...
|
Eu nu pot veni ca lucrez de noaptea, dar vine tekno si pt. mine......:)))
|
**** mea... a fost de cacat azi noapte... nimeni nu mai are incredere in nimeni...
|
ce so intamplat?
|
pai tekno cine in cine ar trebui sa aiba incredere??? cand exista sigur cineva care da in primire tot ce se intampla. in plus de asta a fost shi evenimentu neplacut cu seria 3, unde totzi in lok sa ajute s-au carat fiecare unde a apucat.
|
mai baieti a fost kk-at mare aseara...mai ales dupa ce am plecat din c...m-am luat si eu cu golfuletul dupa astia si prin piata cipariu m-am bagat intr-un ursulet...asta o franat si io n-am vazut si m-am bagat in carligul lui,mama da avea un carlig,el nu a patit nimic da masina mea am lucrat toata ziua de azi sa o fac si inca nu am terminat...mi-am indoit bara din fata ingrozitor,partea din fata de la lonjeron si tot suportul care uneste lonjeroanele,si doi suporti de la motor
Dar asta e...viata merge inainte :twisted: |
hmm..
imi pare rau pentru tine samy... care itzi era golfu ca nu l-am vazut? vio, intrun fel au facut bine ca s-au virat... daca aparea garda iar zicea ca s-a intamplat accidentu in timpu curselor shi alte cacaturi de genu asta... |
blah blah blah hai sa nu ne mai chinuim sa cautam explicatzii!!! cat despre parerea garzii shi a curselor... mi se cam rupe ****... pana la urma tot aia cred de eram acolo de nu eram.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning