Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Caut femeie!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/127465-caut-femeie.html)

Calu_Montana 06-06-09 19:23

Caut femeie!!!

Deci e vorba de o blonda in jur intre 20-24 de ani care sta pe undeva vis-a vis de scoala nr 39 de pe soseaua colentina, se imbraca rap/rock si e grava rau, 1,70-1,80 m, nu e vreuna foarte dotata sau mai stiu eu cu ce silicoane si alte alea, vine de obicei pe la 19:30-20:00 acasa sau cel putin asa am inteles. Era sa imi rup gatu in momentu cand m-a privit. Da-o drq de treaba numa' la bluanda visez. Sariti cu detalii sau poze si cinstesc grosolan fratele care stie ceva despre ea sau care o cunoaste.

Alex30 06-06-09 19:39

Re: Caut femeie!!!

Poate te ajuta barbatisu sau gagicasu cu niste poze sau detalii :lol:.

Calu_Montana 06-06-09 19:49

Mai conteaza? cine o fi ...mergem pe brazda. Daca-s prost si n-am zis nimic pe loc ...asa-mi trebuie :))

mihai88 06-06-09 20:29

=))))))))))))))))))))blonda 20-24 de ani,1,70-1,80,.....pai cred ca ai pe putin 30.000,spor la cautat

sa ne anunti cand o gasesti;)

Calu_Montana 06-06-09 20:42

am precizat zona in care locuieste ...
nu cred ca gasesti pe o raza de 500 de metri 30.000 de blonde ...ce drq...si toate rapperitse ;)

VaLeX 06-06-09 21:05

Quote:

Originally Posted by Calu_Montana (Post 2386546)
Deci e vorba de o blonda in jur intre 20-24 de ani care sta pe undeva vis-a vis de scoala nr 39 de pe soseaua colentina, se imbraca rap/rock si e grava rau, 1,70-1,80 m, nu e vreuna foarte dotata sau mai stiu eu cu ce silicoane si alte alea, vine de obicei pe la 19:30-20:00 acasa sau cel putin asa am inteles. Era sa imi rup gatu in momentu cand m-a privit. Da-o drq de treaba numa' la bluanda visez. Sariti cu detalii sau poze si cinstesc grosolan fratele care stie ceva despre ea sau care o cunoaste.

asta da anunt :lol: succes in a cauta blonda :)

Calu_Montana 06-06-09 21:17

Ms ms ...stai ca tre' sa apara astia pe aici sa ma faca obsedat :)) sa vezi atunci proba drq

Sindrom 06-06-09 22:45

1 Attachment(s)
Se imbraca rap sau rock, ca daca e rap, n-ai de unde sa stii cum arata, ca prin hainele alea nu se vad nici tate nici cur, poate un pic de fata, apoi rock n-am vazut blonda pana acum.
Pana atunci iao p'asta. Ca seamana presupun, are si rotite.

Mustang 06-06-09 23:50

Sasha... pune topicul la locul lui: DIVERTISMENT! :lol:

Calu_Montana 07-06-09 00:24

Pff...ceva mai accesibil frate :)) stii cum e vorba aia "trebuie sa iti iei cisterna cu tine ca iti consuma mult"...asa e si cu cumatra de mai sus trebuie inca cativa tovarasi cu buzunare pline pe langa tine ca te usuca de cascaval.

StreetStyle22 07-06-09 04:07

Quote:

Originally Posted by Calu_Montana (Post 2387096)
Pff...ceva mai accesibil frate :)) stii cum e vorba aia "trebuie sa iti iei cisterna cu tine ca iti consuma mult"...asa e si cu cumatra de mai sus trebuie inca cativa tovarasi cu buzunare pline pe langa tine ca te usuca de cascaval.

Pai stii la ce ora vine acasa..baga-te in seama,la ora cand apare,e greu?:D

cryssl 07-06-09 04:24

E la moda cu "Aidi de messs "

si eu zic ca tovarasu de mai sus..te bagi in seama cu un buna si vezi ce iese :) nu'i bai

bafta in cautarea FEMEII!!! tale

Calu_Montana 07-06-09 10:50

Nu e vorba de aidiu de mess :)) ca nu iti ies combinatii pe net decat daca esti internaut de-ala ...n-am cum sa ajung acolo cand vine ea acasa, sunt la munca, altfel faceam pe detectivu ...d'asta si vreau sa dau de ea, iti dai seama daca nu zic nimic ajung sa ma gandesc ca "daca faceam asa poate era bine " sau etc...

cryssl 07-06-09 11:17

am inteles :)) bafta

Dripci 07-06-09 17:04

@Calu_Montana: bafta :)). Ar fi bine sa afle ca te-ai interesat de ea :D

Calu_Montana 07-06-09 22:16

Mersi mersi ...Gata daca o mai vad ii zic sa intre pe 4tuning :)))

mitza mtb 08-06-09 01:12

Quote:

Originally Posted by Calu_Montana (Post 2387507)
Nu e vorba de aidiu de mess :)) ca nu iti ies combinatii pe net decat daca esti internaut de-ala ...n-am cum sa ajung acolo cand vine ea acasa, sunt la munca, altfel faceam pe detectivu ...d'asta si vreau sa dau de ea, iti dai seama daca nu zic nimic ajung sa ma gandesc ca "daca faceam asa poate era bine " sau etc...

I-ati concediu medical :lol:

Alex30 08-06-09 15:36

Angajeaza un detectiv :D. Dupa aceea e usor te duci la ea la usa ii spui ca i s-a "spart" teava de apa rece si ca te-a "inundat" :D. Hai bafta sa o gasesti si daca o gasesti sa te gandesti si la noi sa pui o poza aici sa vedem si noi bomba :-)

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning