Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia B 81 T A F a fost furata (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/127428-dacia-81-furata.html)

B 89 WRC 06-06-09 13:16

Dacia B 81 T A F a fost furata

A fost furata de un hot foarte prost care a reusit sa-si piarda telefonul in ea. Autorul este unul dintre cei ce se strang vinerea la parcul Carol, iar cat de curand vom afla cine este si din ce grup face parte

Buga 06-06-09 13:22

Re: noaptea trecuta a fost furata dacia b 81 taf

da , din cate am vazut au fost foarte idioti dar au premeditat chestia

MariusTm29 06-06-09 13:31

spui ca si-a pierdut telefonul in ea ? adica in masina ? pai daca in masina si l-ati gasit inseamna ca nu e furata masina ci doar a incercat ? sau care-i faza ? daca-l prindeti castrati-l =))

Buga 06-06-09 13:36

Quote:

Originally Posted by MariusTm29 (Post 2385897)
spui ca si-a pierdut telefonul in ea ? adica in masina ? pai daca in masina si l-ati gasit inseamna ca nu e furata masina ci doar a incercat ? sau care-i faza ? daca-l prindeti castrati-l =))

nu nu , ca s a alergat cu garda , nebunii ... ca in filme ... numai ca astia au fost prea prosti .

Nastase Bogdan 06-06-09 13:39

Daca nu o gasiti repede o sa ajunga bucatele..:sad:..daca nu au inceput deja demontarile..

Sper sa o rezolvati cu bine, l-am cunoscut pe TAF si chiar nu merita asa ceva..incredibil la ce metode recurg unii:shock:

P.S: chiar asa..care e faza cu telefonul:?::???:

Buga 06-06-09 13:44

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2385924)
Daca nu o gasiti repede o sa ajunga bucatele..:sad:..daca nu au inceput deja demontarile..

Sper sa o rezolvati cu bine, l-am cunoscut pe TAF si chiar nu merita asa ceva..incredibil la ce metode recurg unii:shock:

P.S: chiar asa..care e faza cu telefonul:?::???:

pai am gasit o deja . ca s au alergat cu gaborii , si au intrat pe o strada infundata si au fugit pe jos . si idiotu care si a uitat telefonul avea poze cu el si gagica pe desktopul telefonului :lol:

numai bine

BH 59 FIF 06-06-09 13:53

Faceti-ma sa inteleg. Adica masina a fost furata de unul/unii dintre cei care participa la intalnirile Dacia din Bucuresti??? Cum dracu' sa furi o masina pe care o stie jumatate de tara? Pe de alta parte, ce vroiau sa faca cu ea? Ca doar nu puteau sa vanda piese de pe ea, fara ca nimeni sa se intrebe de unde au "baietii" piese "bune". Este totusi o comunitate restransa. Astia chiar is prosti gramada.

L.E: Daca telefonul e inca la voi si nu l-a ridicat Politia, descarcati poza de pe desktop si puneti-o pe forum. Poate il recunoaste cineva pe respectivul.

Buga 06-06-09 14:09

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 2385953)
Faceti-ma sa inteleg. Adica masina a fost furata de unul/unii dintre cei care participa la intalnirile Dacia din Bucuresti??? Cum dracu' sa furi o masina pe care o stie jumatate de tara? Pe de alta parte, ce vroiau sa faca cu ea? Ca doar nu puteau sa vanda piese de pe ea, fara ca nimeni sa se intrebe de unde au "baietii" piese "bune". Este totusi o comunitate restransa. Astia chiar is prosti gramada.

L.E: Daca telefonul e inca la voi si nu l-a ridicat Politia, descarcati poza de pe desktop si puneti-o pe forum. Poate il recunoaste cineva pe respectivul.

da , atat de prosti sunt :D

telefonul e la militie , proba .

darck_angel64 06-06-09 14:15

Quote:

Originally Posted by buga (Post 2385941)
... si idiotu care si a uitat telefonul avea poze cu el si gagica pe desktopul telefonului :lol:

putin umor...
si daca hotul era gagica si nu gagiul? :D

B 89 WRC 06-06-09 14:16

hotul erau doi hoti nu unu

Buga 06-06-09 14:21

trebuie apreciat ajutorul cetatenilor cinstiti care au lanterne puternice ! :D

SUPAPA_Jr 06-06-09 14:57

foarte bine ca s-a gasit...dar...totusi asa se arata cat de rau s-a ajuns de cand poate veni oricine acolo...cand era mai restrans totul nu se intamplau d-astea... e de rasul lumii...bine ca ati gasit masina si nu au fost alte pagube.

roby wws 06-06-09 15:26

poi pe stan si bran astia nu-i poti numi hoti,doamne ce ratati sunt sa faca o asemenea prostie(ce coeficienat de inteligenta or avea?)
oricum spre ca idioti nu au avariat masina ca ar fi mare pacat

NightDevil 06-06-09 15:35

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 2386133)
poi pe stan si bran astia nu-i poti numi hoti,doamne ce ratati sunt sa faca o asemenea prostie(ce coeficienat de inteligenta or avea?)
oricum spre ca idioti nu au avariat masina ca ar fi mare pacat

Ba da au strambat puntea spate si au spart o janta !

SiloS@1300 06-06-09 17:24

ce hoti prosti.

Dany.bilan628 06-06-09 18:02

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 2386341)
ce hoti prosti.

exista cumva si hoti desptepti? :lol::lol: eu nu am auzit sa existe:D
on topic :asteptam sa vedem faptasii

SiloS@1300 06-06-09 18:18

Exista si hoti destepti : aia care nu sunt prinsi . ;)

B-88-TFB 06-06-09 19:02

multumim politiei romane, pe aceasta cale :)

bz-04-uvx 06-06-09 19:22

bine ca s-a gasit...mari ratati hotii aia

cornelloco 06-06-09 22:38

si de unde a fost furata masina ? ceva detalii sa stim dc sa ne ferim =))) tare faza au ajuns sa fure daci ce idiotii

morcov_ssl 07-06-09 01:21

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2387001)
cand fac altii thread-uri...si povestesc de masinile altora...desi persoanele carora li s-a intamplat ghinionul, au la randul lor cont pe aici. Asta mi se pare aiurea.

prietene nu cred ca dupa o noapte petrecuta pe la politie cu declaratii si dupa sa te duci la munca mai ai chef sa scrii pe net..... oricum azi DACIA RALLY TEAM a demonstrat de ce suntem TEAM.... i-am gasit pe majoritatea celor care au participat(momentan 3 asteptam sa il gasim si pe cel de al patrulea)..... probabil baietii din dacia performance erau invidiosi pe cei din DRT si asa au vrut sa elimine cate o masina din clubul nostru.... au inceput cu TAF-ul, mai erau vizate AWJ-ul, ZAT-ul si probabil altele..... dar ideea e ca au furat masina care nu trebuia, si s-au pus exact cu cine nu trebuia... cum leam explicat si lor ca noi nu ne facem dreptate cu pumnul... noi rezolvam totul pe calea cea mai pasnica....

pe aceasta cale tin sa ii anunt pe toti zmeii care practic ne-au luat locul unde ne strangeam in fiecare vineri de cativa ani si fac ei pe zmeii la farfurie , ca o sa ne luam locul innapoi iar cei care fac in continuare pe zmeii vor fi rugati sa isi manifeste comportamentul de ZMEU in alta parte sau in alta zi oricare ar fi ea dar nu vinerea.....pt ca pe noi cel putin nu ne impresioneaza ca vin ei si ne arata ca si-au luat o bavareza si stiu sa ia de volan stanga sau dreapta si sa se invarta in loc,la fel si pt cei care au descoperit maneta dintre scaune si incerca sa dea 'cercuri de audi' cu tractiune fata....

Carnacior 07-06-09 03:35

buna vorba morcove dar oricum regulile sunt reguli si trebuiesc respectate.

B-81-TAF 07-06-09 05:33

tin sa multumesc echipei Dacia Rally Team pt cele doua seri, iar pe zmei ii anunt ca astept un colet cu o punte noua, un contact, o incuietoare si o janta BBS.

cannavaro 07-06-09 09:31

Puneti poze cu ei aici.

cornelloco 07-06-09 09:36

ai depus plangere ? bagai frate la bulau ca acolo le e locul tot furt se numeste chiar daca e dacia si mai ales daca a fost planuit tot ... bafta ...

Dan TBCuuu 07-06-09 09:49

ce fel isi bat unii joc de munca altora...sa le fie rusine

Ja_Rule 07-06-09 10:47

Se pare ca in Romania e mai simplu sa iti insusesti tuningul de pe alta masina ... nu as fi gandit nici`o secunda ca s`ar putea intampla asa ceva intre doua grupuri pasionate de o marca autohtona, in loc sa ne ajutam, mai nou ne furam ... pacat pentru cei care fac parte din Dacia Performance ... se pare ca TAF`u e hotarat sa nu`i ierte ... ei si masinile lor (cu sau fara stikere) nu vor mai avea ce sa caute la parcul Carol ...

P.S.: topicul va fi mutat in cateva zile la sectiunea "Alte discutii" pana atunci eu consider ca e bine sa stea sticky, ca toata lumea sa`l vada si sa`si faca o idee de cine sa se fereasca...

SUPAPA_Jr 07-06-09 12:04

Re: Dacia B 81 T A F a fost furata

foarte bine, sa nu mai vina toti fraierestenii acolo...cand statea doar DRT acolo si mai venea cate unul din alt club nu stateau 4 masini de garda la farfurie...
daca nu puneti poze cu faptasii macar spuneti numele masinilor pe care le conduc.

B 89 WRC 07-06-09 15:35

vor veni si poze momentan lasam politia sa-si faca datoria noi am facut ce trebuia acum fiecare suporta consecintele

dmo.mihai 07-06-09 15:41

pacat...in loc sa fie toti uniti...chiar daca fac parte din alte cluburi...s`a ajuns sa se fure intre ei...

b08ygs 07-06-09 16:16

urat... absolut urat, la ce sa ajuns, si cata invidie din partea unora:( e relativ trist ca unii ajung sa faca astfel de gesturi din invidie:( si pic de prosti dupaia... pacat...

D R A 07-06-09 22:01

E bine cand totul se termina cu bine.Bine ca sa gasit masina repede .
"desteptii " de hoti merita agatati de puntea spate si batuti in cap cu janta.

Romania ce sa mai , daca ajuns sa se fure masini din invidie, viitoru o sa fie unu stralucit.

dmo.mihai 08-06-09 14:07

pana la urma cine este faptasul?

wsn_asf 08-06-09 20:00

Am ajuns mai rau ca in filmele americane.Si dupa ce TAF nu mai era ce ziceau " UUUUU clubul nostru e mai tare decat al vostru " imi vine sa rad la o asemenea prostie dar e demn de plans

weed2gf 08-06-09 22:44

niste tarani !

dog99 09-06-09 10:11

deci sa inteleg ca vroiau sa elimine masinile din drt?(un scenariu ca in filme:) )
bai pana la urma bine ca s-a gasit masina intreaga si nu a,ajuns in cine stie ce garaj sa puna flexul pe ia.
la bulau cu ei,sa fie invatare de minte pt alte persoane care au ganduri necurate.
bafta in continuare DRTului.

bidon113 09-06-09 15:33

datorita colegilor mei din DACIA PERFORMANCE am reusit sa aflu numele celor implicati in furtul daciei... ei sunt : dany smekerul, puya blondu , make si virus, din cate stiu pilotul a fost puya , copilotul make iar masina de asistenta a fost IL-02-FHB

Marius_Ila 09-06-09 16:33

Dak nu stiti sigur cine a furat TAF`u nu mai vorbiti aiurea pt k Puya nu a fost in nici un caz akolo ... eu va spun pt k a fost cu mine ... si dak cei din DRT sunt suparati p toti cei din Dacia Performance eu le spun sa se gandeasca mai bine ... parerea mea ... si apropo ... eu sunt ala cu GEM`u din Dacia Performance ... asa k nu ii mai ascultati p toti cei care nu au nici o treaba cu asta ... si vreau si eu sa il intreb p BIDON113 care sunt colegii lui care au spus chestia asta k vreau si eu sa aflu

Buga 09-06-09 16:35

Quote:

Originally Posted by Marius_Ila (Post 2393587)
Dak nu stiti sigur cine a furat TAF`u nu mai vorbiti aiurea pt k Puya nu a fost in nici un caz akolo ... eu va spun pt k a fost cu mine ... si dak cei din DRT sunt suparati p toti cei din Dacia Performance eu le spun sa se gandeasca mai bine ... parerea mea ... si apropo ... eu sunt ala cu GEM`u din Dacia Performance ... asa k nu ii mai ascultati p toti cei care nu au nici o treaba cu asta ... si vreau si eu sa il intreb p BIDON113 care sunt colegii lui care au spus chestia asta k vreau si eu sa aflu

imi pare rau pentru tine

stai calm , la interogatoriu s a sifonat ;)

Marius_Ila 09-06-09 16:58

cine s`a sifonat la interogatoriu ??? sa imi spuneti si mie cine v`a spus k a fost make , virus , puya si FHB`u ... si in primul rand nu avem nimik cu DRT`ul ... cred k lii se pare ...

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning