![]() |
BATTLE || FORD FIESTA x 14
15 Attachment(s)
cred k e cel mai mare battle de pana acum :lol: :lol:
ps:m-ati cam injurat k am uitat sa-mi pun masina prima oara :lol: |
Re
man ce ai vrut sa faci?nu e poll nu e nimik,si vezi k masina ta nu e!!!!
|
Votul meu merge CLAR la madskilz, deşi nici lucrarea lui ad1 nu e de aruncat. Felicitările mele amāndurora! 2 lucrări de nota 10+!!!
|
Re
Vot rares!!!! no coment :lol: :lol:
|
cat tine poll-u? :lol:
|
hi hi hi
vot madskils |
ad1 rullzzz :peace:
|
cele mai reusite si mai lucrate in detaliu au fost a lui madskills si a lui rares dar a lui madskills era mai pe gustul meu asa ca votul meu
|
bv skilzule .. VOT
|
:lol: macar sa nu raman cu 0
|
inde madskilz si adi.... hm.... grea decizie :D
vot adi madskilz are prea multi fani :D glumesc.... imi palce stiu agresiv a lui adi ... la masina |
rares buey...firma de firma ...nici cu gabi nu mie rusine
|
HMMM.... :shock:
Lupta stransa intre ad1 si Madskillz... Vot madskillz ! :twisted: ...elevul meu :lol: ...ad1 cand ai pus pragul si janta pe masina ai taiat din cauciucul de pe fatza :oops: |
Re:
Quote:
n-am taiat din cauciuc,ci n-am sters suficient din prag |
L-am votat pe TAZ..... imi place mie cum a iesit masina bvo
|
Madskillz, cel mai reusit tuning.
|
cine ma voteaza dau o bere :P...glumesc nu sariti!!
10q celora care m-au votat ...inca sunt pe podium :P |
votat madskilz, desi am declarat ca nu sunt fanul skimbarii decorului, ce a facut skilzu aici chiar mi-a placut, a schimbat si reflexiile masinii (desi cam intuiesc ce truc a folosit..), e skimbata mult poza, initial esti tentat sa spui ca nu e aceiasi masina. chiar cool :wink:
|
ms GRIGO :peace:
mai astept voturi :lol: |
ad1 rullzzzzz :peace: :yes:
e \"doctor\" omu'...ce sa mai o dam dupa cires...cu el am votat...stiu bine de ce e in stare...il cunosc personal...doar \"estem\" tovarasi... 8) ...keep up the good work man !! :D 8) :wink: |
ad1 tati..zicea k te trag in piept cu asta cu tente de portocaliu...iete k esti in fatza mea :P
|
:peace:
|
ad1 clar.... :yikes:
p.s dai o bere si o mana de semintze.. :drunk: :drunk: :drunk: |
Hai cu voturile...unii saracii \"n-are\" nici \"unele\"...
Totushi oamneii \"a\" muncit...merita si ei ceva acolea, macar pt intentzie... :lol: :peace: :mrhappy: |
l-am votat pe taz pt ca imi place culoarea masinii lui!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning