![]() |
Inchidere Centralizata Tip Briceag
1 Attachment(s)
Am de vanzare inchideri centralizate cu cheie tip briceag.
Se leaga la inchiderea centralizata a masinii. Caracteristici: -cod saritor -comada pt inchidere centralizata electrica si pneumatica -deschidere portbagaj -semnal luminos(semnalizatoare) Pachetul contine: - electronica centrala pt camanda inchidere centralizata - 2 buc briceag cu 2 lame metalice - cablaj cu mufe Garantie 1 an de zile Pret: 120 Lei Tel: 0743 271 395 |
Re: Inchidere Centralizata Tip Briceag
am si eu o intrebare...o cheie separat,nu poti da?adica fara electronica si cablaj,numai cheia tip briceag...
|
sincer iti zic ca nu merita. Dai pe o cheie ma rog o teacha briceag in jur la 50 lei. Asa cu 120 lei ai si electronica si 2 chei
|
UP UP UP
|
chiar nimeni nimic ?
|
up up up up
|
salut mar interesa si pe mine o bucata dar... am o corsa din 2001 si nu stiu daca se potriveste lama
regards |
lama mergi la un centru de copiat chei si ei iti fac lama exact cum vrei tu.
0743 271 395 ai aici nr meu de telefon suna-ma si vorbim. |
emblema aceea mica care vine pe telecomanda o ai? m-ar interesa pentru skoda... daca dai la bucata embleme :-P
|
nu din pacate emble nu am :(
|
Salut! Daca am alarma aftermarket pe un Golf 4, se poate monta acest sistem? Eu am nevoie defapt de telecomanda pentru alarma, deoarece telecomanda mea s-a stricat, si preventiv as vrea sa schimb. Daca se poate te rog trimite-mi un PM, pentru ca am nevoie urgent. Bafta
|
ai PM
|
sus sus sus
|
Montajul unde se poate face in Oradea si aproximativ la ce pret?
|
la orice electrician , iar cheile iti zic eu unde sa mergi sa le faci la cel mai bun pret si la cea mai buna persoana. Daca te intereseaza da-mi un telefon si iti zic si de electricieni si tot ce vrei tu.
0743 271 395 |
up up up
|
upupupupup
|
hai sus hai sus hai sus
|
mai ai pe stock?
ms |
da da. sigur 0743 271 395 da-mi un telefon si rezolvam
|
m-ar interesa si pe mine ! poti posta o schema de montaj ? si se poate actiona inchiderea centralizata direct cu acest modul? adica pot sa leg actuatoarele direct la modulul de comanda pe care il vinzi sau trebuie legat la modulul original de inchidere centralizata a masinii ? nu stiu daca am fost destul de explicit , ca exemplu : la dacia solenza primele modele are un modul numit UCE care recunoaste codu chei si trimite codul de ok catre calc de injectie si comanda inchiderea centralizata , ca idee pot lua cele 2 fire de la UCE care comanda inchiderea si sa le leg la modulul tau ?
|
da se poate lega oricum. Inclusiv la o masina care nu are inchidere centralizata legi actuatoarele pe modulul meu.
|
ai cumva kit de genu asta si cu alarma ??
|
Pot sa aduc dar ii mult mai scump. Ii cu cheie ca si la Q7 , modelul ala nichelat pe margine. Dar cu alarma ii undeva la 300 lei. Chiar nu merita
|
UP UP UP
|
salut,
ai cumva instructiuni de montare? ca nu reusesc nici cum sa le dau de cap mersi |
Hai ca incerc zilele astea sa scanez o hartie cu instructiuni
|
mersi frumos; le astept;
o zi buna iti doresc |
sal...am un golf 4 din 99 si am o cheie simpla ...ar merge sa bag sistemu asta ca mie ca pierd si cheia asta...
|
ti-am trimis P.M
|
up up up
|
o cheie separat la ce bani dai?
|
Nu am chei separat de vanzare. Din cate tin minte avea baiatul de la Crisu , la 50 lei sau 75 lei o cheie
|
Valabil. Stoc nou
|
de care chei sunt?? de la ce masina?? sau sunt universale??
|
Cheia o faci la un centru de copiat. Lamelele care sunt in pachet sunt de VW , AUDI , SKODA
|
Quote:
|
pai ii exact ca si cheia de la skoda , vw , si are un actibild cu firma importatoare , acolo poti sa iti pui ce sticker vrei , skoda , vw , seat , opel , orice
|
o adresa de mess sa vb ?? lasa pm
|
si la ce pret ai acesta alatma tot la 120 lei ? ca m-ar interesa si pe mien sa fac copmnda de una pentru un matiz si m gandeam ca poate reusesc cum ai zsi tu ai sus sa ii schimb lama la un centru de modificat chei ...oare o sa mearga ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning