![]() |
al meu w124
6 Attachment(s)
2000 D, manual, 1991 , 151.436 km imatriculata pe bulgaria. :D
|
Re: al meu w124
WOW frate dar unde l'ai tinut , nu vrei sa'l vinzi ? dak da zimi si un pret....sal si ai grija de bolid :P
|
Impresionant !!! putin w124 mai gasesti in tara in starea asta(Impecabila) pur si simplu spui ca debea a fost scoasa din fabrica ! Imi place super mult .... mai ales ca i-ai facut semnalizarile si stopurile fumurii :X
Sa o conduci sanatos si fara incidente ! Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
asa putin ???? ma asteptam undeva pe la 10 % in oras si 8% in afara .... super tare atunci ... inseamna ca motorul ii si el impecabil :D sa-i faci vreo 2-3 poze ... :D |
Hoho foarte frumos w124 cred ca e cel mai frumos sa ai grija de el.Bafta
|
Quote:
|
sa ai grija de ea...
e superba..... |
Quote:
|
consumul afara e 5,1 sau 5,0?de spalat vad ca o speli,dar nu ne jigni inteligenta cu consumul tau....Si aerul conditionat cum iti merge zilele astea?te racoresti sau ?
|
Pune-i semnalizari albe si o sa arate mult mai bine si sunt si foarte ieftine.;)
|
Quote:
|
Al meu are 16 valve,clima automata si consuma 4,si citeodata chiar 3,3 litri.Dar pe gpl al dracu tot 10 litri maninca....Ultima oara mergeam pe autostrada cu 130,tocmai calculasem consumul,si imi dau seama ca aveam motorul oprit....si totusi mergeam cu 130 cu motorul oprit...ce ziceti,sunt bengos sau nu?:twisted:
|
Quote:
|
DMIHNEA daca nu ai observat motorul lui e 2000 cmc DIESEL, se poate scoate si consum de 5% in afara si daca tie ti se pare imposibil asta nu inseamna ca nu se poate
|
Quote:
|
frumoasa foc masina. cum ai procedat cu inscrierea pe bulgaria ?
ai vrea sa dai masina ? |
am bagat masina la vanzare pe cine intereseaza......
http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...00-304698.html |
Acum nimeni nu o mai cumpara :) si stii de ce.pt ca a devenit accesibila, pana acum toata lumea o vroia acum...........
Sper sa nu te superi de off dar masina arata super pacat ca nu are clima si cutie hidramata, spor la vanzare |
Ai dreptate, acuma norocul cui o cumpara :D daca asa e ea din fabrica asa o sa ramana, cine vrea aer si alte nebuni isi cumpara alceva :)))
|
Copii,cu toata simpatia pentru fiarele voastre,nu mai bateti cimpii,motorul baiatului nici pe w201 nu scoate consumurile ce afirmati,daramite pe w124.Pe forum-uri mai sunt si alte specii de oameni,nu doar din cei ce au un MB de citeva luni....pina una alta mutati masina la vinzari,poate o cumpara vreun norocos cu consumul asta super....
|
Quote:
|
Deh tinere,batrinetzile....ce sa fac....pina o muti la vinzari pune mina si studiaza gramatica limbii materne...:bored:...miine schimb furtunele de carburant,pun mai subtiri sa consume si a mea asa:-P
|
Quote:
|
Asta cu consumul e boala grea la natia noastra....peste putin timp MB urile nu mai consuma nimic.....ar fi trebuit sa ignor intreg topicul..
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos rau W124, are si unchimiu un E200 w124 din '94, cu putin mai multi km (pana in 200,000), si a lui intr-o stare impecabila, tot original pe ea. Este foarte frumos modelul, cel mai vandut E-class din toate timpurile. Singura diferenta e ca a lui are facelift, sunt multi oameni ca el care cauta Mercedes-uri vechi, dar din pacate nu se mai gasesc (in stare decenta) ca acum cativa ani. :(
S-o stapanesti sanatos :-) |
Inloc sa vorbiti despre masina va certati .........
|
daca imi arati consum de 3.3 iti fac plinul un an de zile, inteleg ca sunt masini ok dar da-o naibii ca nu suntem in SF ce dracu, pe bune, arata-mi consumul ala, deja m-am enervat e imposibil https://forum.4tuning.ro/128-masina-mea-mercedes/127518-class-amg-2008-a.html
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning