Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 03-06-09 19:24

[Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Execut la comanda fetze / geam pt proiectoare (halogene) Logan , Solenza cat si pt alte marci de masini.
Sunt executate din plexiglass de 4 mm .
NU SUNT ORIGINALE DE STICLA !
Pretul este pentru un set (2 bucati) de 30 RON ! Sa precizeze ce-i care doresc si bon de casa pt decont , nu lucrez cu tva !
Recomand sa va adunati mai multi dintr-o localitate sa iasa transportul infim.

Pt ce-i sceptici in privirea rezistentze-i lor spun atat ca " atata vreme cat sunt folosite pe post de halogene si NU faruri nu am avut reclamatii " in schimb daca sunt folosite non stop zile in sir ele se deformeaza ( in cazul originalelor de sticla se fisureaza la ce-l mai mic shoc).

Am sa revin cu poze - cu ele propriuzis si montate .

Hadobas Peter / 0742.03.62.63
ym - hadobaspeter
Stima.

giubau_v8 03-06-09 20:48

re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

2 Attachment(s)
salut..geamuri transparente pentru semnalizarile de langa faruri pentru dacie cn3 ( 1994-1998 parca ) confectionezi? sau de ce nu si geamuri pentru triplele spate, si daca poti folosi material asemanator cu cel original sa nu se vada becul si toate chestiile in nterior
cred ca ne-am strange cativa de pe forum

atasez o poza doua sa iti faci o idee de model

hadpeter 03-06-09 21:17

re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2378820)
salut..geamuri transparente pentru semnalizarile de langa faruri pentru dacie cn3 ( 1994-1998 parca ) confectionezi? sau de ce nu si geamuri pentru triplele spate, si daca poti folosi material asemanator cu cel original sa nu se vada becul si toate chestiile in nterior
cred ca ne-am strange cativa de pe forum

atasez o poza doua sa iti faci o idee de model

Am realizat si semnalizatoare , faruri , lucasuri , stopuri si halogene ( transparente , gravate si matuite ) de toate tipurile de dacia ( in afara de far si stop complect de logan - din cauza ca nu mie se renteaza mie )

Am servit recent un client exact cu ce ceri , semnalizatoare gravate (ascunde in proportie de 50 % interiorul ) si stopuri matuite ( clientu a realizat instalatize pe leduri care acoperea tot interiorul stoplui ) (pretz a iesit pe undeva la 150 ron - 2 fetze semn. si 2 fetze pt. stop , cele clare ies pe la 120 ron ).
Problema este ca eu nu lucrez cu matritza ci direct pe ansamblele clientului.
Deci , daca va intereseaza aveti acolo un nr de tel. sunati sa vb mai pe larg cu ce am nevoie pt a executa comanda.

Topicul acesta este exclusiv geamurilor de halogen , poate cu timpul am sa deschid un thread si pentru lucrari executate manual la comanda.

giubau_v8 03-06-09 21:22

2 Attachment(s)
ok..asteptam sa faci un topic nou, sa vedem si noi ce a iesit ...asa ca idee ce am vrea sa iasa :D

o sa vorbesc sa fie mutate discutiile pe topicul celalalt ;)

hadpeter 05-06-09 17:55

14 Attachment(s)
POZE !!
ca si in cazul de fata halogenele aratau destul de deplorabil dar ele fiind salvate cu un pic de atentie si fiind repuse in functiune .

Hadobas Peter /0742.03.62.63
Stima !

Bogyciu 05-06-09 20:18

1 Attachment(s)
Salut, ma poti ajuta cu un set de sticle de proiectoare pt Supernova? Ideea e ca trebuie sa sie "mai inalte" cu cca un cm. Am sa pun o poza sa iti dai seama exact... Doar cu plexic lucrezi? Policarbonat (vreau si o pereche de sticle pt faruri, clare fara striatii si am inteles ca policarbonatul ar fi cel mai indicat material). Stopuri supernova partea de sus rosie si cea de jos alba(transparenta) se pot face? Astept pret la toate si poate revin cu o comnda mai mare...

hadpeter 05-06-09 21:49

Ai Pm Bogyciu !

Nebun4ever 06-06-09 01:50

m-ar interesa daca poti sa-mi faci o pereche de sticle pt faruri de 1300(am nevoie fara striatii).
Multumesc anticipat!

hadpeter 06-06-09 10:38

Quote:

Originally Posted by Nebun4ever (Post 2385176)
m-ar interesa daca poti sa-mi faci o pereche de sticle pt faruri de 1300(am nevoie fara striatii).
Multumesc anticipat!

Ai pm !

1310 06-06-09 11:25

ne poti pune si nou niste poze cu semnalele de dacie 1310(cum vrea giubau_v8) pe care le-ai facut pana acum ?

hadpeter 06-06-09 14:04

Quote:

Originally Posted by 1310 (Post 2385679)
ne poti pune si nou niste poze cu semnalele de dacie 1310(cum vrea giubau_v8) pe care le-ai facut pana acum ?

Din pacate nu am apucat sa fac poze dar am sa mai fac un set de semnalizari si stopuri .

1310 06-06-09 19:33

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 2385971)
Din pacate nu am apucat sa fac poze dar am sa mai fac un set de semnalizari si stopuri .

ok...asteptam :D sper sa fie cat mai repede :P

Sp1ky 07-06-09 12:01

2 Attachment(s)
salut,asi dori si eu geamuri clare pt faruri si pt. stopuri, uite idiu meu: valy_91_barossanu dai un buzz;)...

vali vtk 07-06-09 23:43

pentru Dacia 1300 geamurile pentru lampile fata de semnalizare si pozitii mate la cat ajung?

hadpeter 09-06-09 17:28

13 Attachment(s)
Poze cu stopurile de dacia break ( transparente si mat ) pret 65 ron setul
Am sa ma apuc de matritzele de semnalizatoare cat de curand dar sunt implicat si in alte proiecte .. sper sa satisfac pe toata lumea .

giubau_v8 09-06-09 17:48

foarte frumos arata matuite, ma abonez si eu la un set....dar astept sa vad semnalele, si de ce nu alti doritori din bucuresti, buzau, sa impartim costul transportului, sa fie toata lumea fericita :D

alex55 09-06-09 18:06

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 2388997)
pentru Dacia 1300 geamurile pentru lampile fata de semnalizare si pozitii mate la cat ajung?

@hadpeter cu astea cum ramane ?

hadpeter 09-06-09 18:25

Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 2393792)
@hadpeter cu astea cum ramane ?

dupa cum am spus si lui , pe rand ... pe rand ca nu am 4 maini :| , geamurile de far ies la 90 si semnalizarile cam pe la 40 (setu).

wsn_asf 09-06-09 19:14

daca iesi cu ele in jur de 40 (la semnalizarile fatza de 1300 ma refer) ma bag si eu,sa dai un semn cand poti sa faci sa vb ce si cum.Multa bafta!

AB-04-ASS 10-06-09 09:27

Poti sa restaurezi si oglinda din interiorul farului sau a semnalizarii daca s-a sters materialul acela reflectorizant? Si poti sa faci geamuri si pentru faruri/semnaliari care nu sunt plate (au o curbura a suprafetei)?

hadpeter 10-06-09 14:54

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 2395358)
Poti sa restaurezi si oglinda din interiorul farului sau a semnalizarii daca s-a sters materialul acela reflectorizant? Si poti sa faci geamuri si pentru faruri/semnaliari care nu sunt plate (au o curbura a suprafetei)?

- toate cele produse de mine au indoituri in 3 dimensiuni .
- cu restauratul e discutabil , doar daca vad lucrarea(ile) ma pot pronuntza. ( exemplu fiind acel halogen mai sus postat , fiind restaurata oglinda + un geam nou , rezultatul se vede )

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 2393984)
daca iesi cu ele in jur de 40 (la semnalizarile fatza de 1300 ma refer) ma bag si eu,sa dai un semn cand poti sa faci sa vb ce si cum.Multa bafta!

sa urmaresti topicul , ms.
Stima

Te rog sa folosesti functia Edit !

hadpeter 13-06-09 16:24

8 Attachment(s)
UP ! Matrita noua de geam far Dacia 1300 - Pretz set 90 Ron

Hadobas Peter / 0742.036263
Stima.

vwgolf_trei 13-06-09 16:51

ce pret au 2 geamuri faruri golf 3?

wsn_asf 14-06-09 03:20

Cum lumineaza farurile cu geamurile alea clare?Ai facut proba cumva,chiar is curios,daca ai face o poza noapte cu ele aprinse chiar ai starni interesul,combinate cu niste xenoane ar rupe gura targului.Poti face cumva oglinda farului neagra dar in acelasi timp sa fie reflectorizanta?
P.S. Inca sper ca o sa faci semnalizarile alea ;)

hadpeter 14-06-09 15:27

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 2405564)
Cum lumineaza farurile cu geamurile alea clare?Ai facut proba cumva,chiar is curios,daca ai face o poza noapte cu ele aprinse chiar ai starni interesul,combinate cu niste xenoane ar rupe gura targului.Poti face cumva oglinda farului neagra dar in acelasi timp sa fie reflectorizanta?
P.S. Inca sper ca o sa faci semnalizarile alea ;)

Majoritatea masinilor noi sunt dotate cu lupa la faza scurta si implicit au si geamul transparent sa nu obtureze nimic fascicolul de lumina , in schimb sunt cele de trecere sau masinile facute la buget care au striatziile facute direct in oala ( partea lucioasa ) care focalizeaza lumina tot cu geamuri transparente.
Acuma , aceste geamuri care le execut eu sunt transparente si merg combinate excelent cu lupe , am facut multe ( in special pt masinile care au farurule rotunde , am matritze multe de dimensiuni diferite in care clientii si-au adaptat faza scurta cu lupa si si-au montat angeluri ) eliminand asfel gemurile striate pe unele executate de mine.
Xenoanele sunt utile sa vorbim sincer doar pt faza scurta , la ce-a lunga eu nu am vazut mare branza doar la cele high end.
Vopsitul oalelor nu e este o solutie buna , numai in cazul adaptarii unor lupe , oalele devenind inutile si se vopsesc ori in culoarea masinii sau altul - pur estetic .
Banuiesc ca te referi la semnalele de dacie 1310 ? Da urmeaza !

Hadobas Peter
Stima

giubau_v8 14-06-09 15:40

wsn se referea la semnale pentru dacie 1300...eu asteptam cele de 1310 cn3 :D...sa vad daca da sau nu :D

wsn_asf 14-06-09 15:41

Si se pot combina cu lupa genul asta de faruri? Ma refeream la semnalizari de 1300,giubau vroia de 1310.Daca o sa faci de amandoua am vb cu el sa ne combinam la transport sa iesim m ieftin.Acum,cand o sa ai si tu timp.

EDIT: Se pare ca eu si cu giubau suntem cu ochiul pe thereadul asta :))

vali vtk 14-06-09 15:58

semnale de 1300 se aude ceva?

hadpeter 14-06-09 16:50

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2406488)
wsn se referea la semnale pentru dacie 1300...eu asteptam cele de 1310 cn3 :D...sa vad daca da sau nu :D

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 2406493)
Si se pot combina cu lupa genul asta de faruri? Ma refeream la semnalizari de 1300,giubau vroia de 1310.Daca o sa faci de amandoua am vb cu el sa ne combinam la transport sa iesim m ieftin.Acum,cand o sa ai si tu timp.

EDIT: Se pare ca eu si cu giubau suntem cu ochiul pe thereadul asta :))

Urmeaza semn de 1310 si dupa 1300'le .. deja am orig ... cum am timp ma apuc de ele .
Se gasesc lupe frumoase cu xenon incorporat sau iei de pe ursuletz si adaptezi ... Se poate face si o masca peste adaptari la care ramane doar gaurica la lupa , muta semnalizarea in far .. etc .. imaginatie multa si un pic de dexteritate .

AB-04-ASS 14-06-09 18:44

Sa inteleg ca poti sa transformi niste faruri normale (clasice, cu oglinda si sticla striata) in faruri cu lupa + xenon + angel eyes si sticla clara? Cum o sa fixezi lupele in far? Si cum te asiguri ca nu bat aiurea.... pentru ca 1 mm deviatie poate duce la o faza care bate prea jos sau prea sus.

ALEX_Agressor 14-06-09 22:52

SALUT IMI TRE 2 STICLE CLARE PT FARURI DE VW GOLF 2 ,AI PE STOC,PRET?MSI

hadpeter 18-06-09 15:39

16 Attachment(s)
Poze noi cu scop demonstrativ cat si informativ... halogen de Clio - Laguna - Scenic si Stop reconditionat de Peugeot 206

Hadobas Peter
Stima

cristi87 18-06-09 18:27

pt o supernova,cat costa sa transformi daca poti stopurile spate,partea unde este alb cu galben,in alb tot??

hadpeter 18-06-09 21:00

Quote:

Originally Posted by cristi87 (Post 2418500)
pt o supernova,cat costa sa transformi daca poti stopurile spate,partea unde este alb cu galben,in alb tot??

120 dar am nevoie de stopuri ( geam + carcase ) sa pot executa lucrarea .

zeusrazvy 21-06-09 13:11

vad ca ai lucrat si pe renault laguna 1.. eu am farurile din plastic si un far mie foarte matuit poti reface sticla de faruri la laguna 1? daca da la ce pret

hadpeter 21-06-09 19:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zeusrazvy (Post 2425219)
vad ca ai lucrat si pe renault laguna 1.. eu am farurile din plastic si un far mie foarte matuit poti reface sticla de faruri la laguna 1? daca da la ce pret

Buna , daca e modelul cu poza atasata de mine se poate executa 100 ron ( practic inlocuiesc geamul ).
Pentru a putea executa lucrarea am nevoie de farul in consecinta.

Stima

zeusrazvy 26-06-09 21:35

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 2426125)
Buna , daca e modelul cu poza atasata de mine se poate executa 100 ron ( practic inlocuiesc geamul ).
Pentru a putea executa lucrarea am nevoie de farul in consecinta.

Stima

Bun peste o saptamana maxim 2 ajung in baia mare.. ca inca is la facultate e exact modelul de far care lai atasat tu...mie foarte matuita sticla si am nevoie de alta sticla si daca il poti rearanja putin ca am avut mai demult un accident si nu sta chiar fix ma rog cu un pic de silicon acolo eu cred ca se poate aseza frumos ca nu e grav o sa vin oricum in baia mare si o sa discutam si sami zici daca se poate si aranja frumos si schimbat sticla si daca tot veni vorba... pe spate tot la laguna 1 faci ceva stopuri clare?:) ca ar fi interesant...sau leduri in loc de pozitie la faruri?:D

hadpeter 26-06-09 21:41

Quote:

Originally Posted by zeusrazvy (Post 2440772)
Bun peste o saptamana maxim 2 ajung in baia mare.. ca inca is la facultate e exact modelul de far care lai atasat tu...mie foarte matuita sticla si am nevoie de alta sticla si daca il poti rearanja putin ca am avut mai demult un accident si nu sta chiar fix ma rog cu un pic de silicon acolo eu cred ca se poate aseza frumos ca nu e grav o sa vin oricum in baia mare si o sa discutam si sami zici daca se poate si aranja frumos si schimbat sticla si daca tot veni vorba... pe spate tot la laguna 1 faci ceva stopuri clare?:) ca ar fi interesant...sau leduri in loc de pozitie la faruri?:D

Sa dai un telefon cand esti dispus sa te apuci de treaba , si da in legatura cu stopurile . Restul stabilim la fatza locului.

Jackass 26-06-09 23:00

1 Attachment(s)
Salut, imi poti spune si mie un pret ptr o pereche de stopuri clare ptr dacia 1300, model cu stopuri mici... atasez o poza cu ele. ms

Iuly_C O X 27-06-09 09:00

Sal
pt o supernova,o pereche de stopuri ,la ce bani?
Ms,ceau!

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning