![]() |
Cand n-ai ce face iti pui decals la comp
5 Attachment(s)
Ce-am facut eu azi:
|
asa si ce propui?
te inteleg ca esti fanatic da sa pui niste stickere cu firme ptr tuning pe computer...ceva nu inteleg... :lol: |
nu gasesc ceva anormal coreland cu varsta ta
|
de ce omule ???
poate o sa vrei sa il vinzi ... si ala nu o suporte carcasa asa...what'cha gonna do then ? |
mah si voi rai...omu va arata k si-a pus nx la procesor,un greedy e-management pe bios,a luat panouri laterale,floppy,hdd si dvd sparco (usurate) + sistem antisoc al placii de baza de la H&R importat direct din germania....
|
madskilz stie :)
Am pus decals la comp fink nu aveam ce face, si cand am terminat am vazut ca arata bine. apoi m-am gandit sa pun asta aici pe forum, dar nu credeam k o sa fie lume care sa se ia de mine pentru ce fac eu cu bunurile mele. Si Mustang Mach One, decals astea ale mele nu sunt permanente, sunt facute de mine :) Mai vb |
Acu...sa intreb si eu daca ii fac chip tuning la pc cu cat creste poweru...acu am 2.8g ??? da' daca ii pun si nos?
|
Adi de unde ai luat decals......ca vreau si yo sa fac rost...da nu sa le pun pe unitate: :P
|
Re:
Quote:
Pai eu am luat poze dp net, le-am mai modificat putin daca a fost nevoie si le-am dat print :) O sa primesc saptamana asta cred unele originale, dar alea raman la mapa pana cand imi iau permis si masina si nu o sa fie 4sale. Oricum... ce am facut eu e pentru indoor use only |
eu vreau sa fac nishte flacari pe unitate :wink: si am o presimtire ca o sa stric si unitatea si vopseaua :mrgreen:
|
AdiNX,interesanta idee cu decalsurile,nu inteleg ce vad unii rau in asta,pana o sa putem face tuning la masini o sa facem la calculator :lol: ti-as propune sa incerci si o varianta cu neon :D
|
atentie.......combinatia de 4tuning si pusti 'dementi' duce la 'tuanrea' propiului pc...... :lol: :lol: :lol:
adiNX poate faci o afacere din asta 8) |
de ce nu lasati voi baiatu` in pace :) .. daca lui ii place, n-are decat sa-si puna si evacuare Borla in loc de cooler :P
si eu am vrut mai acu` 2 ani sa imi decupez carcasa pe lateral, sa pun cheder si geam-plastic si sa \"arunc\" un neon in interior :roll: .. dar n-am mai facut-o, era mult de lucru |
buna idee tng,o sa incerc sa pun neon,macar acum o sa am si eu ce sa fac :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Da mha ptr o masina de jucarie si le vroiam ceva mai mici (mult mai mici) o sa incerc si yo sa vad ce iese....oricum ms de idee |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu cred k sunt multi care vor sa'si \"tuneze compu k pe o masina\", si as da faliment din prima luna. |
Re:
Quote:
s-ar putea sa ajungi la 3.2...poti ajunge si la 5 ghz...da' iti trebe racire cat casa poporului :) de nos nu stiu inca nimic...asteapta sa ma interesez :lol: :lol: :lol: :lol: |
nu trebuie cat casa poporului...trebuiesc cam 3 litri de azot lichid erau ep net niste filmulete cu tom's hardware
|
1 Attachment(s)
:arrow: + ca mai are si inca ceva pe laterale.....si alte neoane interioare....da nah..
(poza e facuta cu tel Sam. D500-E) |
15 Attachment(s)
degeaba radetzi de el .. afara este un cult al modificat calculatoarelor .. de cativa ani .. daca el este nebun atunci ... cei care au aceste pc`uri cum sunt ???
va las pe voi sa judecatzi si astea sunt doar cateva exemple .. exista si mai extreme............. nu doar simple stickere watercooled .. nitrogen si alte tampenii :)) |
ala cu lada de beks cred ca o sa ma inspire pentru urmatorul meu pc:D daca nu o sa schimb carcasa la asta :D ca prea bine arata :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Bine zis!!!!E doar o pasiune!! Sa va zic ce mi`a venit in vara sa fac! Am luat frumos masurile la carcasa si am inceput in AutoCad sa proiectez spoilere fatza-spate si praguri alaturi de 4 rotzi cu jentzi si \"un fel de portiere alaturi de parbriz\" dupa care le`am reproiectat in Solid Edge pt a putea face un model cat de cat real!A iesit super bestial...dar cine sa mi le faca?Ma gandeam sa le fac din fibra....sau ceva de genu!Cred ca ar iesi super fain....alaturi de o mini instalatie de fum!..E doar un proiect....de al meu nebunesc...pe care cred ca am sa`l pun proiect in maxim 1 an daca gasesc pe cineva care sa ma ajute cu materiale! |
1 Attachment(s)
DAVIO 007 (stock)
|
pe net gasitzi fel si fel de \" nebuni \" care au facut din pc`uri nishte adevarate opere de arta .. si sincer sa fiu mi`ar placea sa am asa ceva in casa cu un design aparte
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
o adresa cu tot felul de accesorii: www.pc-tuning.fr
|
si pc`u meu are pe lateral geam ...unde este montat un cooler si are 3 leduri albastre....si arata binisor...
|
Intrati aici http://www.zapwizard.com/ si dati la project :shock: :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning