Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Drift TAXI in Romania (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/126823-drift-taxi-romania.html)

mariusKNS 02-06-09 22:55

Drift TAXI in Romania

Pareri ,opinii ,daca doriti practicarea lui la anumite evenimente in romania

ZerO_CooL 02-06-09 23:14

Re: DRIFT TAXI IN ROMANIA

Cred ca e o idee excelenta. Cui nu i-ar placea sa mearga cu asa gen de taxi ?

dragos1989 03-06-09 01:43

As fi dispus sa dau bani grei sa simt senzatia unui drift din masina :D Domnul KNS,e vreo speranta de asa ceva la evenimentul de zilele astea ?

mariusKNS 03-06-09 08:43

inca nu am stabilit toate detaliile ,sigur vom face drift taxi chiar si la evenimentul acesta ,daca va fi vorba despre o suma ,aceasta va fi modica .Asteptam propuneri din partea voastra .

jakal 03-06-09 15:02

eu am masina in regula ...e la culoare....are firma.....e mai greu cu drifturile...:)) nu prea le am cu astea....o ideea buna marius.....sint multi care vor sa simta sentatia dintr-o masina....

bafta.....

scturoag 03-06-09 15:44

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 2376413)
As fi dispus sa dau bani grei sa simt senzatia unui drift din masina :D

Si eu !
O sa fie asa ceva pe 13-14 Iunie la Iasi ?!?

sTAILLL 03-06-09 18:42

Foarte bine... de bani aia bagati si voi benzina... nu mai dati din buzunar

mariusKNS 04-06-09 22:42

sincer ,ma bucur sa vad ca sunteti de acord, ma asteptam la comentarii de genu;"ce ma va credeti mari drifteri cereti bani"......si altele oricum astept in continuare opiniile voaste..

dragos1989 04-06-09 23:39

Quote:

Originally Posted by mariusKNS (Post 2382275)
sincer ,ma bucur sa vad ca sunteti de acord, ma asteptam la comentarii de genu;"ce ma va credeti mari drifteri cereti bani"......si altele oricum astept in continuare opiniile voaste..

Astfel de pareri cred ca ar fi posibil sa auzi doar de la unii cocalari care frecventeaza tuning dayz,personal nu dau 2 bani pe astfel de specimene,cred ca e o idee excelenta tinand cont ca noi romanii nu avem bani sa investim in masini la fel de mult ca alte "popoare" ...macar asa sa reusesti sa mai adaugi ceva upgradeuri la masinutza,sau cum zicea cineva mai sus,macar benzina arsa sa o recuperezi...sa ne spui suma la care te-ai gandit,eu as vrea sambata sa savurez o tura cu tine in masina:))numai bine!

Gabi 04-06-09 23:40

Quote:

Originally Posted by mariusKNS (Post 2382275)
[...] "ce ma va credeti mari drifteri cereti bani" [...]

Sunteţi mari drifteri ! Īmi pare rău că nu mai ajung īn weekendul ăsta la Bucureşti, că eram primul la uşa voastră din dreapta !

Baftă multă şi spor la treabă !

scturoag 05-06-09 00:34

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 2382414)
.sa ne spui suma la care te-ai gandit!

Si pe mine m-ar interesa un astfel de "taxi" :D...
da-mi si mie un PM cu suma la care te-ai gandit ... eu zic ca merita..:D
particip si la licitatie daca e nevoie :lol:

bimmer3 05-06-09 08:26

foarte buna ideea, bafta multa si felicitari pt progres, care la tine a fost cel mai evident fatza de anul trecut.
Poti sa-mi spui daca ai mai facut antrenamente sau te-ai dat numai la evenimente?

cRbL 05-06-09 10:35

unde dau banii ? :D:D:D

taz.frkz 05-06-09 17:44

pentru maine la romexpo ? unde dau banii ? vreau neaparat

Darius DMS 05-06-09 18:15

de acord si eu....urmeaza taxi 5 :lol:....foarte buna ideea

scturoag 05-06-09 18:35

KNS ... pentru 13-14 Iunie la Iasi ... vreau si eu "drift taxi" ... unde dau banii ?!? :D

mariusKNS 05-06-09 22:50

am vazut ca sunt multi doritori ,am propus organizatorilor si suntem in discutii nu va pot spune nimic clar pentru evenimentul de sambata 6-06.de la romexpo dar la Iasi va fi sigur . Am deschis subiectul tocmai pentru a afla mai multe opinii ,poate si de la cineva care stie cum se procedeaza la concursurile de drift din europa .

Gratzian 06-06-09 00:21

si la romexpo, azi, sambata baietii vor organiza o tura scurta de drift-taxi
doritorii sa vina direct la pacul auto sa vorbeasca, va fi cineva acolo care va face o lista

CoCaine 06-06-09 14:15

Dam si noi zvon in sat.Va asteptam la Iasi;)

Ali_ump 06-06-09 23:05

Quote:

Originally Posted by mariusKNS (Post 2384855)
am vazut ca sunt multi doritori ,am propus organizatorilor si suntem in discutii nu va pot spune nimic clar pentru evenimentul de sambata 6-06.de la romexpo dar la Iasi va fi sigur . Am deschis subiectul tocmai pentru a afla mai multe opinii ,poate si de la cineva care stie cum se procedeaza la concursurile de drift din europa .

V-am vazut la show-uri in tara , am apucat sa stau de vb cu HAI-ul la SV si astept sa dau o tura cu voi la Iasi .
E f buna ideea si chiar se practica si afara la show-uri. Nu stiu de ce Florin si compania nu au promovat drift taxi pana acum dar se merita!
Bafta! Ne vedem la Iasi!

mariusKNS 07-06-09 11:14

la Iasi va fi drift taxi, inscrierile se vor face acolo,avem niste bilete pe care le veti primii la inscriere .

Ali_ump 07-06-09 11:56

Super, astept cu nerabdare ! Moderatorii n-au prioritate ca sigur o sa fie multa lume:)

loaders 07-06-09 12:06

SUPER EU DE MULT AM VRUT SA VORBESC CU TENGU SA MA IA O TURA CONTRA COST DAR MI-A FOST CAM RUSINE ASA CA CINE STIE CE SA INTERPRETA!! MA ROG AM SI PRETENTII SPER SA SE FACA POSIBILA ACEASTA OPTIUNE!!

Darius DMS 07-06-09 17:19

cand v-a fi show drift taxi la iasi?caci mi-am notot pe 6 dar nu am fost....se mai tine candva in iasi?

Ali_ump 07-06-09 17:37

Pe 13- 14 iunie este evenimentul! La era Shopping Park!

Darius DMS 07-06-09 17:48

multumesc......abia astept

andrey_20052002 08-06-09 13:36

si eu o sa fiu la acolo si zic sa faceti un topic unde sa ne putem inscrie online ,cum se inscriu masinile
Ps cat o sa dureze tura ?

mariusKNS 08-06-09 15:39

intentionam sa facem un traseu la fel ca cel de la etapa koe din Serbia,dupa ce vedem locatia ,tura va dura in jur de 2-3 min iar inscrierile la fata locului .

florinfty 09-06-09 15:30

Super ideea, vreau si eu:P

DONU' 09-06-09 18:07

Foarte tare initiativa!
Sunt complet de acord, mai ales in privinta celor care vor sa invete cum se fac drifturile.
Vrei sa inveti, platesti! Daca nu, fura meserie. ;)
Drifterii isi rup masinile, anvelopele, benzina si nu primesc nimic in schimb. Era cazul sa se faca ceva! Dar sa ia bani numai cei care stiu sa-l faca. Eu nu m-as urca la unu care s-a dat de 3 ori si abia stie sa tzina masina, ca n-am ce sa invat de-acolo, nu?
KNS-ule, HAI-u, puneti-va frate aparat de taxat ca la taxi si care se urca, dai drumul la aparat, pui becul pe roshu (ocupat) si il invarti pe om, la sfarsit ii spui cat face, plateste, il dai jos si ramai pe liber pana anunta dispecera alta comanda! :p
Glumeeesc! Treaba buna baietzi! Puneti-o de-a latu'!!!

UnuFain 09-06-09 22:21

off : shacalul autorizatie ai ?

on : e o idee buna si la baia mare a fost Domy, cu drift taxi si am vazut ca a rupt aderenta cu ceva lume ... HAI bafta cu initiativa :P

69-HAI 09-06-09 23:32

salut baieti!
vreau sa va spun ca am avut indoieli asupra parerilor care aveau sa vina,
dupa ce marius - colegul meu, a creat acest topic.
dar ma bucur ca salutati initiativa noastra de a demara aceasta actiune
nu este vorba de parte financiara(asa cum multi cred), ca o suma mare nu poti strange din asa ceva, doar daca iei in masina multi
oaemni intr-un timp cat mai scurt,ceea ce nu vom face,pt. ca vom solicita
f.f.mult motorele ceea ce nu e bine deloc.
e f. bine pe aceasta cale, ca alti pasionati dar si oameni din public vor simti placerile
si senzatiile din masina alaturi de noi.
va urez sanatate si numai bine

DONU' 10-06-09 02:59

Treaba buna! Va asteptam de-a latu'!!!

jakal 10-06-09 12:48

Quote:

Originally Posted by UnuFain (Post 2394608)
off : shacalul autorizatie ai

am frate ...lucram legal....absolut legal.....:-P

WolfTown 10-06-09 15:17

pt initiatori acestui subiect super tare ideea.. admir munca care o depuneti si indemanarea decare dati dovada si daca vreodata se va face un eveniment de genu la cluj sper sa veniti... respect pt ce faceti

DoDo NSL 10-06-09 17:52

v`ati hotarat ce nume o sa aiba firma voastra de taxi ? :lol::lol::lol:
bafta baieti !
super idee:P:-P

DONU' 10-06-09 17:59

Propun "TAXI DRIFTER"

Mitza_pk 10-06-09 21:26

e o idee super tare deabea astept sa fie urmatorul eveniment la bucurest sa pot lua si yo un taxi:D BAFTA la toti taximetristi (driftari)

DoDo NSL 10-06-09 23:34

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2396695)
Propun "TAXI DRIFTER"

"Taxi Sideways"
Motto : Rapid - Confortabil - De`a Latu ! :lol::lol:

WolfTown 11-06-09 07:58

:lol::lol: esti nebun omu dar cred ca ar fi cea tare cursa cu taxiu... sper sa ajunga si la cluj....:-P

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning