![]() |
Nissan GT-R
8 Attachment(s)
Am deschis si acest thread special pentru discutiile despre masina care nu au legatura cu cele de la sectiunea provocari.
Primele poze de la achizitie - in US la dealer August 2008, in Italia pe aeroport, in Romania primele poze - Septembrie 2008. Am incercat in Mai 2008 sa pun mana pe un exemplar din prima serie livrata in US dar a fost imposibil - se cerea si 120.000 usd pt livrare imediata. Pe 05 Septembrie 2008 un Italian suparat la acel moment(poza de autostrada A4): http://www.nagtroc.org/forums/index....dpost&p=353421 PS urmeaza si restul - mai selectez si mai pun. |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romania?
Quote:
GTR-ul facut de ei a cam rupt prin competitiile de peste ocean - 2009 One Lap of America: http://www.gtrblog.com/?s=switzer PS pe locul 2 este un GT2 :D asa ca ma simt eu bine in piele mea:lol: |
Re: Nissan GT-R
salut , poti pune niste poze cu ea , asa de inceput de thread ;) , nu ca n-as sti cine esti de pe celalalt thread , dar poate altii nu te stiu
|
Quote:
ti-am trimis PM |
Intr-adevar,poze si lista cu upgradeuri si eventual poze din timpul modificarilor,macar online sa ne delectam ochii daca nu live. Si cum ar fi putut zice reclama: Probably the fastest GTR in Romania :D
|
Salut, chiar ma intrebam cand o sa-ti prezinti masina ca am stat intr-o seara si ti-am citit tot topicul de la Provocari:)), chiar ai o masina care merita tot respectul. Sa o stapanesti sanatos
|
georgerg in caz ca nu ai observat ai postat topicul in aria dedicata prezentarii masinii personale.
in caz ac nu dorescti acest lucru , topicul se v-a muta in subforumul corect discutiilor despre GT-R |
Pun poze noi si prezentarea maine!
|
Acum am vazut si pozele, :tenisclap:tenisclapcuvintele sunt de prisos
|
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, pt mine aceasta masina este cap de lista , insa io incep cu nissanu de jos ca sa ajung sus , am luat s13 il fac si de acolo om vedea ce alte japoneze or urma, sper intr-o zi un r35.Astept sa vad si eu mai multe poze si poate cand il scot si eu pe al meu pe strada ne vedem la un cico sa o vad si eu live , k am vazut 2 deja live dar terci :))) asa k numarul gtr35 in bucuresti este in scadere .Bafta
|
Quote:
|
misto, primul GT-R din sectiunea Nissan. sa ai parte de ea si mult noroc. ma bucur sa vad ca lumea mai e interesata si de asa ceva la banii aia.
|
Felicitari pentru masina, pentru modificarile facute si pentru cele viitoare!
|
Quote:
Iar despre intrebarea ta, vezi ca ulterior a precizat TE37. |
Quote:
PS Pentru cei interesati semnatura mea este si link catre pagina de prezentare a masinii unde o sa incerc sa aduc cat mai multe informatii- mersi aleks! |
Quote:
|
naspa masina..nu ne place..
unii are noroc dom'le..daca si la gagici esti tot la nivelul asta cred ca te bat ca incepe sa ma roada invidia.. si serios..bafta multa..super gust, super masina. |
Ca sa nu umplu thread-ul cu maculatura va multumesc in grup pentru urarile de bine pentru masina - actuale si viitoare!!!;)
|
nenea nenea, cat baga ?? :d
|
Quote:
|
daca ai citit in link-ul pe care ti l-am trimis pe PM un nene din rusia vrea sa ii mareasca limita la 9500rpm parca !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa ne iasa BMW urile din cap :D
|
Intradevar the ULTIMATE nissan.Felicitari, mi-ar place sa il vad asa in detaliu sa il observ bine :mrgreen:
Poate ne strangem cateva rozatoare la un cofi sa vedem despre ce e vb ;) |
Quote:
|
Quote:
ma tem ca nu ai citit nimic :) : """ Next week this GTR will get new mods to 1000 HP and engine will rev to 9500 RPms, slicks and there will be a rematch... We will also put Pilot Cups, so we can launch harder without tyres spining... """ """ More then for REAL..just wait and see...if they dont blow up this engine before that the it will happand very soon !!! The car in tuning NOW...getting new heads installed and so on...new sticky tyres as well...He wants a rematch There are couple of other tuners who is especially tuning their car now to beat US...War has began...Competition !!!...After all they fight for clients...Here is rough world...After we come, they all started to move faster... So we msut progress as well... """ |
6 Attachment(s)
Pregatesc un material despre masina mea si cand sunt gata o sa postez. Pana atunci va delectez si cu celelalte 3 GTR-uri de care ma fac responsabil eu si niste prieteni - era sa cad de pe harta ca sa le preiau de la Bremerhaven - au ajuns cu bine si sunt toate in Bucuresti.
Unul din ele deja a suferit modificari Stage I similare cu cele de la masina mea thanks to SKN Romania - maine spargem sampania la drive test:D Daca ar fi dupa mintea mea maine le modific pe toate dar din pacate trebuie convins usor, usor pe fiecare ca modificarile la masina asta sunt obligatorii:D cred ca in final o sa reusesc - pot fi foarte stresant:D oricum cine merge cu un GT-R modificat 110 % se apuca de treaba. |
Quote:
"997 TT TipS with Switzer SPI 750 VTG kit vs Nissan GTR R34 with 2.9 stroker kit Garret 40 and siquential gearbox 800 HP." eu de altceva eram curios si chiar era scris pe pag 2: "We will have 2 800 HP Swizter GTRs hopefully running soon, so competition heating up... It would be intresting to see how those 2 cars compare but 997 TT has 600ahwp and GTR with have 700 ahwp... More to come...its just a begining guys )))" Cred ca la rusi o sa vedem prima comparatie de genul asta nu in US. |
From Russia with love ! :D
PS Felicitiari pt masinile vandute, la mai multe !! |
Quote:
|
Quote:
|
De cand asteptam eu un tipic cu GTR-ul asta ! SUPERBA ! E asa de rapida pe cum se aude, sau mai rapida ? ;)
|
2 Attachment(s)
foarte frumoasa masina!
am avut ocazia sa o vad live la 4tuning days si seara in actiune :D merge si suna intr'un mare fel!! felicitari ;) p.s. un fratior care arata bine :D |
BBS !!! >:)
|
:arrow: da, bbs
|
eleronul mi se pare foarte tare.
filmuletul asta il stiti? https://www.youtube.com/watch?v=dt01w68GevY |
cea mai proasta combinatie este sa asculti o evacuare intr-un garaj sau in locuri inchise !
|
spectacol masinutza;) sa o stapanesti sanatos si cat mai multe modificari
|
Quote:
Care este problema vitezei de deplasare a pistonului? De ce creeaza probleme? Care sunt limitele? |
"Este adevarat, insa nu ai pus punctul pe "i".
Care este problema vitezei de deplasare a pistonului? De ce creeaza probleme? Care sunt limitele" Am ajuns la concluzia ca discutia tehnica pe acest forum este inutila. Spoilareala la greu frate.:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning