![]() |
bertone
10 Attachment(s)
Am achizitionat un opel bertone 1.8 din 2004 full piele clima xenon 10 airbaguri incalzire scaune trapa etc.. are spoilere schimbate (opc) filtru sport toba finala borla pedale irmscher prelungire luneta i-am pus ieri fumurii am eleron trebuie numa vopsit stopuri clare grila fara semn portbagaj clean look .Muzica e provizorie woofer infinity 350 rms . Urmeaza pleoape , jante inca nu am decis daca pe 16 sau 17 , intermediara schimbata , cip tuning , neoane, eleronu si muzica magnat 2 difuzoare 800 rms , statie magnat 650 rms condesator 1,5 F boxe spate pioneer 4 cai 80 rms + tweetere inlocuite cele din fabrica .Deocamdata sunt multumit de ea se aude un scartait mic la cureaua de clima si cam atat . Astept pareri , poze:arrow:
|
Re: bertone
Super masina, chiar f reusita. Stopurile innegreste-le , zic eu. Ce tip de eleron ai ?
|
felicitari. superba masina
fa cva cu pragurile si bara fata ca sa fie makar la linie cu bara spate ca e pacat. si jante makr pe 17 :P |
1 Attachment(s)
multumesc de aprecieri o sa incerc sa pun un prag mai mare :arrow:cu eleronu
|
frumoasa...nu prea imi place spatele...dar in rest arata frumos:D
imi place bordul cum ti-a iesit:) |
Frumoasa. Imi plac: spoileru de OPC, portbagajul clean (numarul sta foarte urat acolo) si interiorul. Imi displac jantele de tigra, grila si prelungirea spate.
Arata bine. Felicitari! |
Frumoasa masina. Cred ca arata mai bine daca puneai numarul pe bara spate
|
pe cat ai jantele ? am eu pe 16 ... poate ne combinam
|
Pai sapt asta imi schimb nr de brasov orice idee e bine venita unde as putea sa il pun (nush sa imi i-au tot patrat sau sa fie normal si il pun pe bara in dreapta,legal e?)am jante pe 15 dar nu le schimb ca le tin cu tot cu cauciucuri pentru iarna , vreau pe 16 dar nu ceva stock daca are cineva ceva de vanzare astept oferte ..Sonny ai cumva un passat 1.8 turbo cu bov?
|
este legal sa iti pui oriunde numarul ;)...vizibil sa fie :)
|
aha e bun atunci , mi-a facut un vt cam asa ar venii
|
nu merg pozele ...
|
Quote:
|
am eu jante RH TURBO PE 17 , de porsche , merg la tine , le-am avut eu pe kadett , sunt folosite 4000 de km...iti fac un pret bun.
|
Sal frumoasa masina , arata bine cu spoilerele de opc. Am si eu niste Oz-uri hydra pe 16 cu gume de iarna p ele in kz k te intereseaza da mi un pm
|
ptr cine are jante de vanzare ma intereseaza poze si pret daca se poate si cauciucuri ar fii si mai bine
|
tu ai in 5 prezoane parca la Bertone :D
daca da...uite aici niste jante originale de Bertone : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...23&postcount=1 |
Nu vreau jante originale vreau aftermarket!!! Mersi oricum
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning