![]() |
Cielo Executive (simplu si atat)
11 Attachment(s)
Am zis sa imi fac si eu topic aici cu 'noua' masina, ce a venit dupa amaratelul de Matiz. Cielo Exe, an 2003, prima inmatriculare 2005, Euro 3, Dohc, GPL, A/C, 105k km. Alb. Cand a ajuns pe mana mea, era vai de mama lui. Plastice lipsa, casetofonul smuls, motorul murdar rau de tot. Noroc ca atunci cand a ajuns pe mana mea tocmai fusese spalat :) M-am apucat sa completez cu plasticele din interior si sa fac o revizie generala la articulatii si tot ce troncanea si bocanea=> nu mai troncane. Am schimbat fise, bujii, antigel. Urmeaza sa fac distributia. Este bine macar ca nu am probleme la motor, decat probabil pe la supape (datorita mersului indelungat pe gaz) Am continuat cu o antifonare a podelei+portbagaj (urmeaza usile, nu am avut material decat pt. o usa) => zgomot de rulare redus. Faruri clare=> vizibilitate mai buna (dar totusi nu destul de buna). Xenon 35w, 5000k => vizibilitate excelenta! Am inlocuit becurile de la bord si aeroterma cu leduri, am pus plasa in loc de grilele de la masca din fata si am inlocuit semnalizarile laterale cu unele clare. Senzori de parcare cu afisaj in oglinda (venind de pe o masina mica ca matizul, imi era ca o lovesc la parcare) => parcarea este acum o joaca. S-a montat un mp3 Blaupunkt cu sd card, boxe fata pioneer de 10 cm + tweetere suplimentare (mai mult de fite ca nu era nevoie) si spate JVC (cum am avut pe matiz) de 16cm. Acum urmeaza sa ii fac fetele de usi la un tapiter, dar nu stiu ce model sa aleg... Scaunele nu le voi imbraca in piele sintetica ci doar voi cumpara niste huse calumea. M-am apucat si de vopsit niste plastice prin interior(alb+negru)...
PS: Tot ce am facut pana acum, in afara de partea cu bucsile, capete de bara&stuff, e facut cu manutza mea. Multumesc pt rabdare acelora care vor citi tot, pt restul am poze... :) |
Re: Cielo Exe (simplu si atat)
Iti mai spun s-aici sa o stapanesti cat mai sanatos, sa te bucuri de ea...
sa te tina fara probl cat mai mult timp.. si imi plac imbunatatirile aduse.. in special cele legate de antifonare si iluminarea bordului... ;) nu-mi plac deloc semnalizarile laterale... n-au nici o treaba cu masina... :cry: |
Mersi Dani! Cred ca unde mi-am facut topic, tu ai fost de fiecare data primul cu urarile! :D Ideea e ca intotdeauna se gaseste ceva de facut si banii cum vin, cum se duc si nu prea se vad realizarile :) Cu xenonul, senzorii si mp3-ul chiar se vede unde s-au dus banii, in rest... mai putin :D Semnalizarile laterale (replici chinezesti de bmw) nici mie nu prea imi plac, dar dau mai bine ca cele portocalii... Am tot cautat de astra, dar preturile sau faptul ca erau la departare, m-au facut sa renunt si dupa lungi cautari, chestiile de fata au fost singurele care mi-au atras atentia (mi se pusese pata sa schimb neaparat semnalizarile :) )
|
Felicitari si noi posesorii de Matiz te iertam ca ne ai tradat:D,ma bucur ca ai grije de masina, ti-am mai zis si alta data...Bafta multa in continuare si cred ca o sa ai un Cielo super!!!;)
|
aoleo , fa ceva numa nu pune semnalizarile alea :|
|
Prea tarziu...sunt puse deja :lol:
|
Imi place cum ti'a iesit bordu cu leduri si mai ales cum se vad acele !
Cu ce material ai antifonat? |
aceeasi intrebare si din partea mea
|
Re: Cielo Executive (simplu si atat)
Quote:
Quote:
problema e ca nu se lipeste la fel de bine la rece. pe alocuri folosit antifon cauciucat sa se lipeasca pasla si la imbinarile dintre foile de aluband/flashband. |
Bordul este nou s-au l-ai dat intentionat innapoi:?:
|
L-am dat intentionat inapoi... Doar masina a luat-o si ea de la 0 alaturi de mine, nu? =)) Am si noutati...dar poze mai tarziu... :) (e vorba de fetele de usi imbracate in vinilin :) nu prea imi plac cum mi le-au facut, dar ata ete)
|
Noutatile de astazi...Am montat doar o fata de usa pt ca, chederul de la cealalta nu il aveam la mine. Am pus si un suport de ochelari ca duceam lipsa... si am reusit sa obtin un model asemanator cu cel de pe usi si pe capacul de la scrumiera, vopsit si el in negru.
https://img4.imageshack.us/img4/5473/dsc00024byy.th.jpghttps://img4.imageshack.us/img4/6953/dsc00018b.th.jpghttps://img4.imageshack.us/img4/2107/dsc00019dhk.th.jpghttps://img4.imageshack.us/img4/3963/dsc00020uoc.th.jpghttps://img4.imageshack.us/img4/8484/dsc00022ndt.th.jpg |
imi plac fetele de usi...:) arata foarte frumos (ai putea sa mai incerci cu Feonul...sa ii intinzi materialul...asta daca mai merge:D)
P.S. vezi ca iti incepe rugina la usi pe interior :( |
Mersi de aprecieri in primul rand! :) He he... stiu cu rugina... E superficiala din fericire! Am dat cu un pic de smirghel si cu peria cu sarma si dupa am dat cu un spray cu lac sa protejez un pic ca nu aveam altceva la indemana. Oricum sper sa nu avanseze pana la vara urmatoare cand sper ca o voi vopsi :)
Toti imi zic ca au iesit marfa fetele de usa... dar sincer, eu nu sunt prea entuziasmat. voi cauta alta tapiterie sa le fac si pe alea din spate... (sper doar sa aiba si materiale asemanatoare) Nu mai incerc cu feonul, pt ca e bine intins materialul... :) Antifonat: Ca urmare a antifonarii, pot spune ca sunt extraordinar de multumit. Zgomotele din afara masinii s-au redus mult de tot si nici nu am antifonat toate usile din lipsa de materiale...Iar zgomotele de rulaj s-au redus si ele cam la jumate. Singura chestie care ma nemultumeste este zgomotul motorului, care a ramas cam la fel, pt ca nu am putut sa antifonez calumea peretele de foc pt ca nu am dat jos bordul :) Iar muzica...parca se aude ceva mai calumea fara alte zgomote exterioare :) |
Salut,
Imi place ca nu investesti in porcarii, poate ne inveti si pe noi cum sa antifonam usile ! Spor la treaba. |
Quote:
|
Cum suna motorul de cielo nu ma nemultumeste si mie imi place enorm... Ma deranjeaza ca se aude totusi destul si in habitaclu pt ca nu am antifonat peretele de foc decat la baza pt ca nu am avut chef sa dau bordul jos ca la matiz :)
Jante...Luate de la un coleg de pe acest forum(Detman), caruia ii multumesc pe aceasta cale! 15", et 33, 6J, 4x100 :) Initial ma asteptam sa vina in varianta silver, fara sa fie vopsit interiorul negru, dar e ok si asa... Au venit cu cauciucuri varza (spate Dunlop 195/65/15=> ating la denivelari luate mai in viteza, fata nokian 195/55/15, tocmai bune) Cat de curand voi investi in niste cauciucuri bune 195/55 sau 50/15, dar neaparat noi si o firma mai buna... Prima impresie... imi place cum se misca masina, parca un pic mai greu la servo se simte, dar nu e problema... Pret de achizitie... 270 de lei, 380 cu tot cu transport... Iar acum poze... https://img194.imageshack.us/img194/1...c00035g.th.jpghttps://img194.imageshack.us/img194/4...c00027y.th.jpghttps://img194.imageshack.us/img194/6...c00028r.th.jpghttps://img194.imageshack.us/img194/8...c00029o.th.jpghttps://img194.imageshack.us/img194/5...0030uhl.th.jpghttps://img194.imageshack.us/img194/2...0033iml.th.jpghttps://img194.imageshack.us/img194/9...0034pmr.th.jpg |
Felicitari arata super, mai bine cu negru decat argintiu iar pretul este mai mult decat ok ;)
|
Mersi Robert! :) Chiar daca nu sunt cine stie ce jante, eu zic ca si-au merit pe deplin banii. In primul si primul rand, sunt intr-o stare ireprosabila, foarte putine zgarieturi pe buza unei jenti din fata... Si 2...arata si binisor asa cu negru :) Mai trebuie sa fac si stalpii cu autocolant negru :) Si cu prima ocazie sa schimb cauciucurile sa aiba acelasi talon :)
|
Felicitari pentru jante...este cel mai pun raport..calitate/pret ;)
Dar de ce se vede in poze, ca roata fata este mai mica?!...sau sunt eu beat? :lol: P.S. sa ne spui si noua daca mai gasesti vreun set asa mai acceptabil la bani. Am un amic cu o Nova si ar dori sa isi ia si el aliaje:) |
Nu esti beat :lol: Ti se pare ca este mai mica doarece are talonul mai mic ;)
Dupa cum a scris putin mai sus, pe fata are 195/55/15 si pe spate 195/65/15 ;) Legat de jante: parerea mea ti-am spus-o pe CieloClub ;) |
Legat de jante daca nu ma insel sunt cele originale de Espero, trebuie neaparat sa iti iei pe spate talon mai mic ca se vede urat janta cu cauciucul ala. un 195\45 sau 50 daca nu vrei sa te zgaltaie.
|
Mie imi plac jantele, intr-adevar talonul de pe spate e un pic cam mare. Raportul calitate/pret e f bun , la banii astia. Am mers si eu cu masina si se comporta impecabil. Se vede ca e o masina intretinuta si ingrijita, proprietarul merita numai cuvinte de lauda!
Sa te poarte sanatos si fara reparatii...La fel ti-am spus si de jante azi :)) |
Multumesc baieti pt. aprecieri si sugestii, jantele am zis ca le pun doar sa vad cum ii sta, dar nu m-a mai lasat inimioara sa le dau si jos. De fapt era incredibil de cald si aveam si astazi un examen si am zis sa nu mai imi bat capul si sa le testez un pic :D In plan sunt cauciucuri noi si bune (195/50/15 cel mai probabil), dar oricum va trebui sa indoi buza de la aripa, atat, nu e nevoie de umflat aripa sau altele.
La prima vedere, jantele se comporta bine, masina parca sta o idee mai bine in curbele luate responsabil si parca merge mai lin un pic, dar parca volanul se misca nitel mai greu, dar nu e problema. Pretul a fost mai mult decat bun, iar calitatea jantelor e exceptionala, fiind foarte bine intretinute! Modelul intradevar nu e extraordinar, dar macar pt. o vreme ma multumesc cu jantele astea :) |
Salut!
Dau foarte bine jantele! Sa le stapanesti sanatos! |
Sa nu exageram ca dau foarte bine :P Bine si atat :) Multumesc! :)
|
Mie imi place mult stilul euro, genul asta de jante, cu buza lucioasa :X
Nu exagerez, doar imi plac :) Te'ai gandit sa pui niste 'gume mai inguste, sa le intinzi? Sau jantele au J prea mic? Doar o sugestie..... |
Jantele sunt 6j Doar. Nu am de gand sa pun gume mai inguste, nu ar avea rost. Pt asta ar trebui niste jante calumea, late, ar trebui sa fac modificari la aripi, ceea ce nu este in planurile mele :) Oricum imi place cum gandesti :D
|
Bordu frumos, imi place . Insa nu imi plac aparatorile, sau ce sunt alea de jos de la aripi negre ? Jantele chiar sunt ok la pretul asta si nu dau urat pe masina. Mi se pare ca sunt bbs modelul . Daca faci stalpii negrii , fa-ti si plafonul tot negru si baga-ti si niste folii super dark de vizibilitate 95% pe laterale spate si pe luneta si o sa vina misto contrastul alb-negru. Mie unu jantele imi plac, si mai ales ca au buza evidentiata,chiar sunt mai misto asa decat vroiai sa le iei,parerea mea. Si eu am jante originale de opel,un model frumos zic eu in stea, si vreau s-o fac neagra si sa las buza argintie, uite asa : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1244194701
|
Aaa...ce aparatori? Alea de noroi originale? Nici ca le dau jos,sunt folositoare :) Una din dreapta fata s-a rupt si am scos-o de tot sa o am ca model si am noroi pana la geam acum :) Stalpii au fost negri, dar cand mi s-a spart masina, la vopsitorie s-a inlaturat autocolantul de pe usa din stanga fata si le-am scos pe toate recent. Plafonul negru nu il fac, nu prea imi place, plus ca mai are un prieten de-al meu tot cielo, tot alb si zice dupa ca ma iau dupa el =)) Folie va veni in viitor, dar nu 95% ci mai deschisa nitel, pt ca imi voi pune si pe fata si sa nu fie atat de mare diferenta. Omologata neaparat!
|
Si mie imi plac mai mult asa cu negru decat argintii cu totul...La banii aia se merita super mult! Andrei, lasa ma ca l-ai intrecut de mult pe ala , nu asa ziceau aia? =))
|
Pt cine nu stie despre ce era vorba cu intrecutul... Prietenul asta are un GLE de vreo 2 ani. Si incearca sa il stilizeze un pic... faruri clare, jante, folie, chestii din astea... Iar alti prieteni de-ai mei il luau peste picior ca eu am masina de cateva luni si arata mai bine a mea :)
|
Eeee, ziceau si ei asa sa te simti tu bine :P =)). Am vazut si azi masina ta parcata si mi-au sarit jantele in ochi (sincer, asa mi-am dat seama ca e a ta masina ca mergeam destul de repede eu) , deci totusi au efect :P.Plus ca am mai vazut azi, tot acolo langa masina ta, un bmw mai vechi cu jante aproape la fel (acelasi model, negre cu buza argintie) si dadeau bine de tot si pe ala! Deci... Good work!
|
Si eu vazui Bimmerul :) Am spalat ieri masina...astazi e murdara iar... :| Oricum se vede marfa cand e curata, contrastul intre negrul jantelor si albul masinii. Imi place cum se vede un pic mai inaltata de spate si cu cauciucurile ceva mai late... Chestia e ca ieri, dupa ce am facut un plin de gaz (am si 3/4 de benzina in rezervor) si am luat si un prieten mai greu... Imi cam atingea la orice denivelare =)) Si inca o chestie... fiind atat de inalta in spate, bat xenoanele cam jos acum :)
|
imi place masinuta ta:D! sa o stapanesti sanatos
|
9 Attachment(s)
Folie omologata si... jante (un photoshop deocamdata) Deabia astept sa ajunga... OZ, 15", 7j, 4x100 si 4x108, et 37...
|
Foarte frumos! :D
Cat te'a ajuns folia? |
3 mil :) Si i-am lasat si la baiat 15 lei ce mai aveam marunt ca a lucrat super... Ingrijit, pana nu a iesit perfect nu s-a lasat... Mi-a scos pana si ce mai ramasese din abtibildul ala din fabrica de pe geamul din spate :)
|
Super frumos Cielo si incaltat acu:D Imi plac jantele depasesc si BBS'urile alea;)Felicitarile mele si mare grije la borduri acuma:!: aa erea sa uit...ai folie si pe fata cumva?
|
Nu, pe fata nu am pus :) Nu avea asa deschisa si mi-e si frica si pun... Ma controleaza de oua baietii cu sepci si dupa vad ca sunt foliile agreate RAR, dar poate arunca un ochi si jante... si cum ele vor fi pe 15... :D Jantele, da... sunt peste BBS-uri (am vazut jantele pe masina baiatului din intamplare sambata si parca nu mai imi placeau atat de mult :) ) Dar sunt peste si ca pret... :) Asta e... dai un ban dar stai in fata :))
PS: nu mai pot cu gandul la jantele astea...de ar ajunge mai repede un pic :rolleyes2 Si dupa sa imi gasesc si caucioace... uooofff.... :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning