![]() |
Permisele auto, livrate acasă de Poşta Română din 16 iulie
1 Attachment(s)
Permisele auto, livrate acasă de Poşta Română din 16 iulie
Incepând de astăzi, 16 iulie 2009, permisele auto şi certificatele de înmatriculare urmează să fie livrate la domiciliu pentru reducerea nervilor care iau naştere la cozile de la Direcţia Permise, iar pentru acest lucru se va ocupa Poşta Română. Aceasta a câştigat licitaţia pentru contractul aferent serviciior de curierat şi livrare la domiciliul titularilor. Celelalte firme participante la licitaţia de achiziţie publică au fost Poşta Atlassib Curier Rapid şi Fan Courier Express, Poşta Română fiind preferată pentru contractul de 50 milioane lei (aproape 12 milioane euro) pentru că este cel mai mare operator de profil, dispune de o reţea teritorială de 7.100 de oficii poştale şi 36.000 de angajaţi. |
Re: Permisele auto, livrate acasă de Poşta Română
Felicitari Postei Romane.
Deobicei cand mergi sa-ti scoti permisul esti asa fericit ca nu te mai deranjeaza sa stai la cozi. Mi se pare stupida investitia, mai bine punea statul 12mil eur si mai cauta parteneri pentru construirea unui circuit de exemplu. |
Quote:
|
Si de cand se v'a incepe chestia asta ?! Marti am traseu , si sa nu mai bat drumu sa'l ridic :-P
|
cine stie cat o sa dureze livrarea prin posta....eu cand am luat permisul lam ridicat a doua zi si nu era chiar cine stie ce coada asta in contanta,dar cine stie ce politician isi trage partea la faza asta.
|
in sfarsit o idee buna a romanilor.... abea nu mai sunt cozi la permise :)) ...
|
nu e o idee de loc buna ... mai bine stai la coada o zi decat sa astepti 2-3 saptamani dupa posta romana ... unde iti vine instiintare acasa , iar apoi te duci si stai la coada la posta sa ridici coletul .... mai bine stai la coada la politie ...scapi muuuult mai repede
|
O idee f buna. Cine o fi gandit-o oare????
|
Nu cred ca o sa fie un colet...Ci o sa fie pur si simplu adus acasa si inmanat unui membru!E o idee buna:love:chiar daca eu am picat la sala luni...:sad:
|
la cum se misca posta romana mai bine stai la coada
|
Quote:
|
Quote:
|
Stati sa vedeti cum se misca Posta Romana. Mai bine era sa stai la coada.
|
Quote:
Anyway mie mi se pare o prostie, eu am fost mai norocos..nu am stat la nici o coada si nu am avut nici o pila, insa cu acesti bani se puteau face mult mai multe! Ar trebui sa inceapa cu sistemele semaforizate, cu drumurile reparate, cu un circuit sau o pista de drag si sa vezi apoi ce bine merg lucrurile ! Insa in RO nu are cine sa gandeasca ! si sunt atat de prosti acesti conducatori..ca ei prefera sa fure 20 miliarde euro , decat sa investeasca 20 si sa scoata 200 de miliarde din care apoi pot fura cat le pofteste inima! |
cam tarziu dar e mai bine si asa.! eu cand mi`am ridicat permisul era un codoi...de te lua transpiratiile :)) bravo lor.
|
Complet inutil. La ce foame de bani au politistii, plus ca mai e si criza, ultimul lucru de care ar trebui sa isi faca ei griji e "deranjul" de a te duce sa ridici carnetu.
Dar deranjul cand te pica si trebuie sa platesti din nou toate taxele in diferite locuri, sau cand te duci sa dai sala din nou, apoi mai stai inca 4 ore ca sa dai traseul, la asta nu se gandesc? Solutie petru oamenii grasi si sedentari. |
pare ff interesanta ideea,dar sa vedem cum o sa se miste posta romana
|
Re: Permisele auto, livrate acasă de Poşta Română din 16 iulie
foarte tare ideea
felicitari\:D/ |
e valabil si pentru permisele retinute? eu cand am avut permisul retinut si m-am dus sa-l iau inapoi, am pierdut o zi intreaga la coada, afara in frig si ploaie si in picioare, nu e normal asa ceva.
|
O treaba foarte buna!Bravo.:)
|
12 mil. de euro??? de banii astia ar trebui sa livreze cam 29.411.764 de permise intr-un an !!! toata populatia romaniei isi ia permisul cel putin odata pe an ??? :) termin si eu cu o intrebare ca sapt viitoare am examenul pt A, cam in cat timp ajunge acasa ??? fiindca acum este gata in 2 zile
|
au facut o alegere incredibil de proasta, sa astept o luna dupa posta p... mai bine stau o zii la coada decat sa am incredre in posta romana:bat::boxing:
|
ar fi fost bine sa ai de aleas.adica daca vrei sa te duci tu sa-l iei sau sa ti-l trimita prin posta.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
mda...o idee proasta...pt cine ia permisul pt prima data, nu simte coada
era mai bine sa investeasca banii in orice altceva kre ar putea fi de folos oamenilor,noi romanilor... afaceri de astea, pe vremuri grele... dak ar fi sa stai la coada in fiecare luna...poate k ar fi fost o idee buna, da dak stai o data in viatza la coada, nu te ia draq... bine spus...sa traitzi bine...cu iluzia asta, noi ne facem treaba, voi punetzi botul hai cu base |
La cat de fericit si entuziazmat esti cand iti iei permisu parca coada aia imensa nici nu ar exista.
Trebuia sa faca asta de acum multi ani. Dar asa e la noi, cu 50 DE ANI IN URMA! |
Quote:
|
daia nu merge tara asta...ca nu se gandeste....pana imi vine permisu acasa prin posta fac matreatza...vai de noi
|
URAAAA imi vine permisu prin posta :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Cand m-am dus sa-mi ridic permisul, nu era nici o coada, era doar o politista ametita care mi-a cerut cartea de identitatea de 2 ori si mi-a zis tot de 2 ori sa scriu codul permisului pe acea foaie, iar cand am dat sala(de 2 ori eu si odata cu un amic) mai mult de 3 persoane nu au fost niciodata,nici vorba de cozi imense, asa ca toata chestia mi se pare o tocatura de bani aiurea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu mai am pana la permis.. sper pana ajung eu sa se scoata porcaria asta :) ...
|
Salut ... Am luat si eu permisul de conducere Marti , cam dupa cate zile imi vine acasa... si daca pot conduce pana imi vine , care sunt consecintele daca ma opreste un garcea !
|
Daca l`ai luat poti sa iti eliberezi o dovada care iti permite timp de 10 zile sa conduci fara permis. Permisul de conducere ar trebui sa iti ajunga in maxim 10 zile lucratoare.
|
Si costa ceva aceea dovada ? O ridic de la Politie ? Permise nu ?
|
Da, o ridici de la politie - permise. Nu te costa nimic, ti-o elibereaza repede. Oricum mie mi-a venit in 3-4 zile permisul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning