![]() |
DRAG RACING SATU MARE - 14 Iunie 2009
La data de 14 iunie, Aeroportul din Satu Mare va gazdui cel mai mare eveniment automobilistic din istoria judetului. Evenimentele din categoria auto din ultimii doi ani, respectiv tuning showurile de exceptie, au beneficiat de un succes deosebit. De aceea, AutoSportClub Satu Mare impreuna cu echipa DragRacing Ungaria, organizatorul Campionatului Maghiar de Accelerare, membru regional al retelei King of Europe doresc realizarea celui de-al treilea eveniment automobilistic la data de 14 iunie pe Aeroportul satmarean. Anul acesta evenimentul se intituleaza Chevrolet DragRacing, partenerul principal este Chevrolet West Satu Mare si se va desfasura sub egida Consiliului Judetean.
Pe langa acestea, Chevrolet DragRacing nu doar fanaticilor auto le va oferi satisfactie. Cei care se vor prezenta pe Aeroportul Satu Mare, pe langa concursul autoturismelor cu mii de cai putere, vor putea savura multe alte programe automobilistice, respectiv o diversitate de programe pentru femei si copii. Organizatorii vor amenaja un spatiu special femeilor si copiilor care-si insotesc tatal, prietenul respectiv sotul la eveniment. In cadrul aceluiasi eveniment spectatorii vor putea face cunostinta cu noul model Chevrolet. De asemenea in premiera evenimentul va beneficia de moderare bilingva, romana respectiv maghiara, cu ajutorul binecunoscutilor Ovidiu Matioc, respectiv celebrul Frenky din cel mai cunoscut reality show a tarii vecine. Cei doi vor garanta o atmosfera inedita. Evenimentele din anii precedenti, respectiv organizarea programelor de divertisment, ne permit estimarea numarului vizitatorilor in ziua evenimentului, ceea ce este un numar considerabil, referindu-ne aici la de mii de oameni, atat romani, maghiari cat si din alte tari. Evenimentul este un prilej deosebit organizatorilor si partenerilor pentru a se deschide in fata publicului larg prin diverse prezentari si lansari. Partenerii principali ai Chevrolet DragRacing: - reprezentantul Chevrolet West Satu Mare - Consiliul Judetean Satu Mare - Energizantele oficiale al evenimentului: Bomba! Echipa de organizare: - AutoSportClub Satu Mare, SC Ger-Bog SRL - www.365hp.ro - Echipa DragRacing Ungaria Se anunta la start masini puternice din Ungaria si aia nu se joaca cu caii... :rolleyes2 |
Re: DRAG RACING SATU MARE - 14 Iunie 2009
Or sa fie masini dalea de 10s...gen audi rs2....are ce vedea cn se duce.
|
daca pun nosu in timp util voi fi prezent
|
suna bine bine dar e rau ca e distanta mare:(.....dar cine vrea cu adevarat face un efort(banesc si fizic):) ca e ceva de mers
|
4 oameni intro masina diesel si o noapte cazare la o pensiune este ceva foarte realizabil pt majoritatea. Mai greu cred ca este cu gasirea timpul.
E drept ca este mai usor sa ambalam motoarele pe la sala sau prin oras ca si acolo avem cateva "Christmas tree-uri" dalea cu cronometru, cu o manea la moda inauntru si sa se dezlantuie iuresul....PIMP nu altceva |
Quote:
|
de ex mie mi-ar conveni ca am GPL....dar nu e vb numai de aia...cum ai zis tu si timpul pierdut si cazarea.....se aduna daca stai sa te gandesti:P
|
Intr-adevar timp pierdut... :lol:
Voi va ascultati gandind? La ce dracu va mai dati pasionati de masini si de curse...? Stati frate acasa si nu va mai dati cu parerea... E departe... da... Paganele... ce ziceai bre sa facem? Sa mergem la greci sa ne dam pe circuit...? Pai trebuie sa punem la socoteala frate timpul pierdut pe drum..., bani de cazare..., plm. E greu rau. Zici ca trebuie sa te cazezi la cel mai scump hotel si sa mananci cele mai scumpe mancaruri. Va cacati pe voi de zici ca trebuie sa mergeti pe jos, n-am pomenit. Ala are gaz pe masina... deci merge mai mult mocca si tot zice ca e timp pierdut. Dar ai vrea sa vezi si tu masini cu adevarat modificate venite de din afara... Ai vrea sa vezi si tu cum face cate unul 400 metri de zici ca l-a aruncat cu prashtia. Treaba buna mai baieti! :peace: |
bonule itzi dau voie sa alegi satu mare sau ungaria;)
|
chiar sunt curios cati or sa mearga....trebuie sa ne gandim ca mai sunt si alte prioritati(facultatea ca a inceput sesiunea,serviciu,unii mai au si copii,si multe altele difera de la caz la caz)....nu am vrut sa deranjez dar sa te duci la curse la satu mare nu e una si aceeasi cu pitesti,craiova buzau sau cine stie pe unde prin zona.....multi nici pe aproape nu vin ce sa mai zicem de satu mare si ungaria...ma repet sunt curios cati or sa merga ca banuiesc ca o sa posteze aici cine da si cine nu.
|
Quote:
In Ungaria nu stiu cand e urmatoarea legala dar ma interesez. La Satu Mare mergem oricum. |
30 mai - dragracing Bol'kovce, Slovacia, 201 metri
31 mai - dragracing Kunmadaras, Ungaria, 402 metri 7 iunie - dragracing Hungaroring, Ungaria, 201 metri 13 iunie - dragracing Nyiregyhaza, Ungaria, 402 metri 14 iunie - dragracing Satu Mare, Romania, 402 metri 27 iunie - dragracing Piest'any, Slovacia, 402 metri 25 iulie - dragracing Trencin, Slovacia, 402 metri 1 august - dragracing Kiskunlachaza, Ungaria, 402 metri 9 august - dragracing Kunmadaras, Ungaria, 402 metri 20 august - dragracing Hungaroring, Ungaria, 201 metri 22 august - dragracing Trencin, Slovacia, 402 metri 4-5-6 septembrie - King of Europe Kiskunlachaza, Ungaria 26 septembrie - dragracing Kiskunlachaza, Ungaria, 402 metri 4 octombrie - dragracing Hungaroring, Ungaria, 201 metri In mare cam asa arata evenimentele auto importante din zona Sunt de vazut cateva dar ramane la latitudinea fiecaruia dc merita efortul sau nu. Satu Mare cred ca e cel mai accesibil din astea Dc va sperie distanta luati in considerare o mini excursie nu numai pt curse - eu unul nu am fost in zona respectiva si cred ca ar fi un pretext bun sa ajung acum acolo. Singura problema ramane disponibilitatea la data respectiva. Spor la ales ;) ! |
1 august - dragracing Kiskunlachaza, Ungaria, 402 metri
Ar fi ceva sa ajungem acolo, desi tot in august vorbeam cu Taz de o posibila plecare la Salonul Auto de la Paris. Nici pana acolo n-ar fi o cheltuiala mare si pana la urma ar fi o excursie. |
Quote:
oricum la satu mare trebuie sa fim prezentzi;) |
S-ar putea sa se tina o data la doi ani ca si la noi de altfel.
Ultimul SIAB la care am fost s-a tinut in 2007 si urmatorul se va tine anul asta. Poate asa e si la francezi. |
donule, sa strang oameni sa mearga si la unguri si la satu mare (si la karturi in Buc sau Bv) si acum 1 luna tocmai au venit 10-12 masini (inclusiv din PL) de pe Nurburgring (exista google pt cine nu stie ce e aia...) doar pasiune sa fie si dorinta....
raceri prin oras sunt multi... dar cand vine vorba de ceva serios..o dau de gard. |
Prezent cu ursul....garantat 100%;)
|
Quote:
Daca vom merge in august in Ungaria poate facem o brigada mai mare. Ar fi super sa mergem mai multi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tazule? Cum face frate-meleu? Plecam de sambata seara? :peace:
Noi informatii despre cursa de la Satu-Mare. Lista cu masinile inscrise pana acum in concurs: Mitsubishi Lancer Evolution IX BMW E63 M6 Audi S3 Quattro 2.0 TFSI Nissan Skyline GT-R35 BMW E30 325i Turbo Ford Fiesta Mk1 BMW E36 318 Opel Tigra 1.4 Renault 5 GTE 1.7 Turbo MG ZR 160 Opel Tigra 2.0 Gsi BMW E30 M5 + Nitrous BMW E30 325i Honda S2000 VW Corrado G60 Compressor Honda CRX BMW E46 M3 BMW E30 Cabrio 325 24v Mitsubishi Colt CZT 1.5 BMW E30 320 Opel Calibra 2.0i 4x4 Turbo + Nitro Honda S2000 VW Golf Mk II Chevrolet Corvette De pe teritoriul vecin, mai exact Ungaria: - Dodge Viper - Audi S2 - VW Polo TDi - Honda Civic - Mitsubishi Lancer Evolution IX - Alfa Romeo - Chevrolet Caprice Inca nu sunt siguri : - Pontiac - baietii cu Honda de la Skunk2 Per total ar trebui sa vina cam 15 masini de la prietenii nostri din tara vecina. |
Quote:
|
este in acelasi timp si la iasi... ce naiba se intampla.. unde mergeti ?
|
Tu nu vezi topicul? SATU-MARE!!!
Sa speram ca e vremea ok ca am auzit vesti proaste la meteo zilele astea... |
|
Quote:
In functie de noroc :lol: |
Quote:
|
Ursului nu-i prea place pe ploaie....e cam naravas...o cam ia d-alatul...sper safie vremea buna ca si asa am probleme cu aderentza la plecare, ca am vb cu organizatorii si sunt placi de beton!:rolleyes2
|
sal baieti....azi a fost vreme destul de buna la satu mare!!!maine se anunta si mai buna :) ....in plus lista de masini s-a mai extins cu inca cateva bijuterii gen Audi RS2 si RS4!!!va asteptam!!
|
19 Attachment(s)
In rezumat va spun ca a fost cea mai tare cursa la care am fost pana acum si unde am vazut masini intr-adevar puternice, de aproape 10 secunde pe 402 m.
Au fost din Ungaria: AUDI S2 de 750 CP si 980 Nm (masina pentru care venisem in principiu s-o vedem) Honda Civic de 650 CP (tractiune fatza) Alfa Romeo (650 CP) DODGE Viper SRT10 (cu niste slickuri foarte, foarte nesimtzite) DRAGSTER de 9000cc si 2400 CP (care a scos 10 sec. pe 400m cu parashuta de franare actionata la jumatea pistei)... Din Romania: Nissan GT-R BMW-uri E30 M5 si 2.5 24valve M3-uri Golfuri VR6 Porsche-uri 911 turbo (bi) Audi RS2 Audi S3 Seat-ul IBIZA portocaliu de la BZ Seat Ibiza galben diesel (grav) plus multe masini mai normale. Plecarea s-a facut la 0:30 sambata noapte, la Satu-Mare ajungandu-se duminica dimineata la ora 7:00 (deci s-a mers foarte bine). DONU', TAZ, Mihai Nebunu', Cumna-su', Foka, Gabi Mata Mare. Am tras la OMV, am mancat ca baietii la prima ora, dupa care am plecat spre aeroport in fata noastra mergand chiar o platforma de Ungaria cu cateva din mashinile enumerate mai sus. Acolo, parcare pe camp in spatele pistei, intrarea 15 RON de persoana. Stand de expozitie si Test Drive Chevrolet Expozitie auto cu masini din zona Satu-Mare, Arad, Timisoara, Cluj, Oradea Carturi Stand cu vanzare si teste cu masinutze cu telecomanda si cu metanol Multe terase cu bauturi reci, mici, pui la rotisor, inghetzata Wc-uri ecologice din 50 in 50 metri, cosuri de gunoi... Loc special pentru drifturi Pista in sine, exact ca afara. Cu schelet din bare metalice la start, burnout inainte de start, oamenii cu recipiente care uda pista, semafor cu bradutz, fotocelula, cronometru la 200m de start care spunea vitezqa de reactie la plecare si cand masina ajungea la finish se vedea timpul scos pe 402 m si viteza maxima atinsa. Cursele una dupa alta, fiecare participant primind dupa fiecare cursa o hartie cu timpul scos si viteza maxima atinsa. Din cand in cand se faceau pauze de cate 10 minute pentru reglarea cronometrului... De fiecare data erau prezentate masinile de la start si puterea lor, se anunta daca cineva a plecat gresit si se anunta castigatorul prin microfon. Femei, muzica, mancare, bautura. Pana la 200 m aveam voie ca spectatori sa mergem, mai departe fiind interzis si imprejmuit cu garduri, jandarmeria pe zona, garduri si pana la 200 m iar in spatele gardurilor tribune amenajate ca sa vada toata lumea ce se intampla. Vremea... undeva la peste 30 de grade. Ne-am ars ca tractoristii :peace: Am plecat in jur de 18:30, am mancat si am ajuns acasa la ora 1:30. Una peste alta... cea mai buna cursa la care am fost pana acum, organizare nota 10 (desi am auzit printre sat-mareni ca a fost mai frumos anul trecut). Urmeaza cursa din Ungaria de la Kiskunlachaza pe 1 august 2009 la care vreau sa ajung cu prietenii mei :peace: Iata cateva poze de-acolo.si cateva filmulete in arhiva. |
AUDI S2 de 750 CP si 980 Nm (masina pentru care venisem in principiu s-o vedem)
audi-ul butoias nu e s2 si are 780 de cp:):oops: |
2 Attachment(s)
Caroseria nu era de coupe cum toata lumea stie ca e S2-ul.
Motorul este S2 impins la 780 CP sau catzi sunt acolo... Nici M5 nu s-a pus de fabrica pe caroseria de urs dar a pus lumea... Asa si cu S2-ul... |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu pot sa cred asa ceva... Intr-adevar, poate ma inshel eu insa cautati poze cu motorul S2 si uitati-va si la ala de pe masina de la Satu-Mare.
|
Nu a zis nimeni ca nu are motor de S2 , lumea a zis ( ca si mine dealtfel :lol:) ca masina nu este S2.
Daca pe urs au pus motor de M5 , inseamna ca acum este M5 ? Nu :) Este un urs cu S38B36 sau 38. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning