![]() |
masturbarea la asiatici
2 Attachment(s)
masturbarea la asiatici :shock: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
massage thai e .. slab in schimb celalalt e tare rau de tot :lol: :lol: :lol: ce nesanatosi :lol: :lol: |
deci ....foarte tare vali :lol: :lol:
|
no comment :lol: :lol: :lol:
|
doamne ce nebuneeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
loool :D
|
doamne nu sunt sanatosi doamneee :lol: :lol: :lol: :lol:
|
si va intrebati cu cine va inseala...
cu ce va ... As declara faza cea mai tare ... |
la al 2-lea filmuletz... la ultima faza am crapat de ras :lol:
|
in primul am facut pe mine de ras.. as dori sa fiu lamurit cu o chestie! ce animale sunt la sfarsit? porci sau caini... nu prea imi dau seama! iar al2lea e naspa gagica dar e marfa cum aluneca! :) :pelvic_th
|
sunt porci cu siguranta :lol:
si merge gagica ce are.......as vrea eu sa miros o tigara ca ea ... :twisted: |
si eu am spus cas porci dar sa fiu sigur am intrebat! :))) baga botu acolo la pestera muierii al draq scrof! :)))) si tipa e nasoala cu draci ... mie unu numi place... misto e cum aluneca atata tot.. chiar super misto :twisted:
|
nici nu ti-ai dori un masaj de genul ...
nu ? btw , am auzit ca s-a deschis un salon ceva de genul ... cu masaje erotice .. :lol: a icnercat cineva pana acum ? :lol: |
santos chiar am spus ca imi place masajul ... deci mias dori dar nu cu aia ... daca te uiti bine ala nici no are sculata :)))) sta bleaga ... dc oare? ca e aia urata in plm! :) saloane cu masaj erotic sunt dar eu unu nam incercat... ma feresc de curve si de astfel de experimente! :wink:
|
Re:
Quote:
....sunt deschise de mult la noi...te cheama k zik k iti fac masaj ...baga doua panarame care habar nu au ce sa faca si knd te`ai dezzbrakat te intreaba dak nu vrei o m**e sau altceva...kam asta e cu saloanele de masaj thailandez la noi.... :roll: |
da ,asa ma gandeam si eu , ma miram sa fie cu adevarat masaj thailandez ..
|
...ia zi da asta nu inseamna ca nu o sa te duci :twisted: :twisted: :twisted: .... :peace: :joy: :poke:
|
nu , am pe cineva care poate sa-mi faca deci nu vad rostul in a arunca bani aiurea :/
|
Re:
Quote:
.....glumeam :evil: ..... eu nu :P , cum poti sa spui ca m-as duce acolo ?ntz ntz ntz , Sant0s |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MEGA LOL inocenta :lol: :lol: :lol:
|
ce aiurea e al 2`lea film ... am ramas ... marcat .. bine nu e diferit de cele cu animale .. cu cai .. cu .. caini etc .. si alte fetish`uri d`astea ...
sebastian ... nu uita o vb .. matza blanda zgarie rau ... |
.....da iarta`ma ar trebui sa fiu o :grandmar: .....sau ce? :evil:
|
Re:
Quote:
|
tare faza cu masajul :twisted:
asiaticii astia sunt niste ciudatzei, clar :lol: |
farmbang.com :)
|
total aiurea :lol: :lol: :lol: purcelusii la ce sunt folositi 8) 8) era aia toata umeda
|
Re:
Quote:
.....****`n aripa Santos`elule te`am ras dak ajung la buc .....aku am vazut ce mi`ai facut la post :twisted: :twisted: :twisted: ......te prind eu.........sorry de off da nu m`am putut abtine |
Re:
Quote:
|
...buhahahahahahaaha :lol: :lol: :lol: :lol: vezi k iar se intelege altceva draq`ule :twisted: :twisted: :twisted: .....si gata cu off`u :wink:
stiu stiu stiu !! :D isn`t it great? ! :D e clar, psycho - mare bata de baseball scrie pe mine :P , Sant0s |
cred ca o sa ti-o iei grav...
am impresia ca fix asiaticii astia o sa-l inspire :lol: |
Re:
Quote:
stai kalm k nu dau la cap sau fatza dau la picioare :) |
Re: masturbarea la asiatici
:peace: Japonejii sunt k Englejii.Cand o iau razna,chiar nu au concurenta.
Laser frate!:bong: Am ras de n-am mai putut!:weee: |
.....na k are cineva semnatura mai mare ca a mea o sa mananci bataitza de la santos :lol::lol::twisted:.....
|
da' ce va inspira pe unii masturbarea asta a asiaticilor :twisted::twisted::twisted:
alta semnatura mai mare n-ai gasit?:lol::lol::lol: |
Brb...... Ma duc sa vad ce-m fac purceii :weirdface
|
......buhahahahahaha:lol::lol::lol: norok cu forumu` asta k mai aflam si noi ai cui erau purceii ....nu k m`ar interesa in mod special :oops: :lol::lol::lol:
|
u ai o problema cu animalutzele in ultima vreme... textul de la semnatura, pozele de la semnatura..
e un semn cumva? :D |
dah .. a luat`o pe campiii ...
|
de la metodele asiaticilor i se trage?
sau faci tu cat toti asiaticii la un loc?:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning