![]() |
Auto Couture modifcă Maserati Quattroporte
6 Attachment(s)
Auto Couture modifcă Maserati Quattroporte
Este greu să găseşti un Maserati Quattroporte modificat. Limuzina italiană arată atāt de bine stock, īncāt parcă ţi-e teamă să nu o strici cumva cu accesorii inutile. Īnsă iată că cineva s-a īncumetat să facă "marele" pas. Auto Couture, compania "vinovată" de acest tuning, propune pentru exterior un nou body kit format din prelungiri pentru spoilere, praguri laterale, şi eleron pentru portbagaj. Se mai adaugă un set de jante pe 22 inci, iar lista cu modificări se opreşte brusc. Dacă avem sau nu un Quattroporte reuşit, voi decideţi! |
Re: Auto Couture modifcă Maserati Quattroporte
Sincer mie nu'mi place nici din fatza, nici din sspate, nici profil si nici jantele.
As alege stock in defavoarea kitului asta |
ce urat :???: .intradevar..mai frumos stock
|
Originala e mai misto
|
nu prea se potriveste delocu kitul mergea ceva mai discret...
|
stock-ui mai misto cu zice toata lumea...chiar sa reusit naspa
|
nu se preteaza la maserati tuning cu prelungiri.nu e taxi si nici logan.
imi place modul de redactare al unor "pasionati" tuning. ar trebui mai degraba sa fie pasionati de limba romana. |
Quote:
....ON: oribila masina, au incercat sa faca o japoneza dintr-o europeana |
Quote:
|
mie imi place....stii cand vezi una de asta stii sigur k omu e drug-dealer sau pimp....:))
|
Arata ca un Seria 5 E60 manarit de niste "meseriasi" de pe la noi si pus pe jante de SUV :D
~Nautilus |
jentile sunt frumoasa :)
|
Ma autocitez ( postul de la Mercedes MEC Design )
Quote:
|
mai frumos asa decat stock..parerea mea
|
asta nu e limuzina frate. oricum e masina sport. mai mult gt, dar oricum destul de rigida. chiar si asa arata destul de urat. nu imi place.nu respecta linia masinii si rotile alea sunt total aiurea. alea merg pe un hummer ceva, dar nu pe asta. parerea mea e ca e urat.
|
masina este superba din fabrica si ar trebuii lasata asa.....cand sunt atatea masini "tunabile"ei se apuca sa modifice Maserati si alte limuzine..am votat "NU"
|
Auto Couture :lol:....
Mda, nume prea pompos pentru o creatie de prost-gust Exista termenul Haute Couture care semnifica imbracaminte de o calitate superioara facuta la comanda, manual, etc... Ei bine Auto Couture parca a pus pantaloni scurti si slapi cu vreo 3 marimi mai mari pe Quattroporte... si un maieu cu tribale. Adevarul e ca Auto-Couture au dat lovitura cu cateva limuzine germane(S-Klasse si Seria7) care arata bestial..DAR mai bine lasau Maseratiul in lumea lui. |
unele masini nu trebe modificate!!!
p.s.: jantele sunt foarte smechere dar nu merg pe maserati |
parerea mea , dintr-o masina serioasa au realizat cel mai prost "tuning" care se putea face, probabil s-au gandit la cocalarii *care este* pe la noi cand au decis sa modifice bijuteria asta , iar jantele, cel mai urat model de jante au ales, s-au gandit ca un crom ar lua ochii la lume [waaa marfa frate] marfa de ***.
tin sa precizez ca aceasta este numai si numai o parere personala , sunt sigur ca aceea care au realizat acest "tuning cu stil" sunt in stare sa realizeze si lucruri mai serioase. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning