![]() |
Supernova PH 81 C O X
5 Attachment(s)
Parerea voastra:lol:...despre Coxu'
Acum si pozele:lol: |
Re: PH 81 C O X
poi.....pot zice asa: arata suuper bine..ceea ce ma bucura...
ar merge schimbat la ea: gume cu talon mai mic;) si imitatia aia de pe usa de la rezervor eliminata..parerea mea..ar arata super;) ;) la multi km fara incidente |
ce talon mi-ai recomanda la cauciucuri...pt ca am de gand sa ii pun 185/60/13,dar cred ca o sa ramana distanta cam mare intre cauciuc si aripa...ms pt parerea ta
|
bine ai venit pe aici.frumoasa masinuta,ar coafao niste roti pe 15;).bafta
|
poi incerca un 185/55 sau 50/R13 da sunt rare..sincer nuj..cel putin io nu am vaz p la vulcanizari...daca ai gasi...ar fi soper..
se va observa distanta mare intre cauciuc si aripa...si ar trebui o suspensie..;) sa dea f bn ti-am lasat un pm...si nu-mi rasp la el..:rolleyes2 bafta in continuare |
Arata frumos Dacia...
Dar de ce ti-ai lasat numarul mai jos...??? ti se va raci mai greu acum radiatorul...ca ai pus numarul in dreptul sitei. Neaparat schimba lucasurile cu unele albe;)...in rest...Drum intins:) |
Arata foarte bine masina,felicitari.Ceea ce nu imi place insa sunt:ornametul de pe capacul rezervor,parasolarul fata(ar da bine unul doar pe negru) si semnalizarile de pe aripile fata (ar da foarte bine pe alb sau fumuriu).
|
ingrijita masina imi place, vine cam aiurea imitatia de pe capacu de la rezervor, dar gusturile nu se discuta, daca tie iti place asta conteaza, si ca sa nu ramana distanta mare intre roata si aripa micsorezi si garda la sol...;)
|
Quote:
M-as interesa daca suspensia de renault clio se potriveste pe SN.Bafta by C O X |
Poti pune de la renault 19 si sigur sunt mai rigide. sau suspensie sport pentru renault 19 .
|
da da trebuie pe fata schimbate fuzetele..:) :rolleyes2
cum zice npeti ;) |
Quote:
|
Haideti va astept cu pareri,fie ele bune fie ele rele....
|
te am vazut in seara asta pe la taverna romana ,pe la ora 23 00 asa intorceai ,frumoasa masina ai
|
Frumoasa masina
Ai reusit sa o cobori mai jos, sunt si eu interesat ? |
Nu am coborat-o,poza care o vezi la signature e facuta in VT.
Caut in continuare suspensie de R19....bafta by C O X |
Ingrijita...Draguta:D niste jante mai mari si o sa dea mai bine;)Da deocamdata zic ca merg si astea ca sunt destul de frumoasa:);).
|
Geamuri ionizare.....Supernova!
Schimb geamuri ionizate supernova cu geamuri normale plus diferenta:lol:,laterale spate+luneta 100% iar fata 30%.Omologate RAR,la Send 92' Pitesti.
Pt mai multe relatii pe id coxu81 sau tel 0723262661 |
Supernova...PH 81 C O X
4 Attachment(s)
In lipsa de ocupatie pe un timp asa urat mai atasez niste poze:lol:
Sper sa va placa si astept parerile voastre.bafta by C O X |
de ce ai taiat din schimbator?mai bn faceai un short-shift.aveai cursa mai scurta."neonul"acela pune-l in alta parte,sigur te deranjeaza noaptea.pune folie p geamuri nu ionizare,parasolar poti sa il schimi cu unul negru sau unul la culoare daca gasesti.la priza de aer de pe capota,ai taiat-o si ai pus plasa?asa mi se pare..daca da, ai facut greseala,pt ca ea avea striatiile acelea pt a baga aer spre cutia aia neagra de la aeroterma.da cu carioca neagra pe suruburile de la picioarele pasagerului din dreapta,acolo unde ai pus plasa aceea,si schimba cotiera aia ca este si urata si mai este si de plastic..sigur scartaie.du-te si cumpara una d-aia din vinilin d-ala...este mai aspectuasa.bafta
|
Schimba-i suportul de la nr de inmatriculare sau pune-l fara ca e cam urata aia
Imi place toba De ce ai dat bara jos ? |
superba masinuta ai...felicitari man
|
frumoasa finala, schimba pozitia filtrului de aer pentru ca iti trage aer cald de la motor.
|
Quote:
ok cu filtru,sunt de acord si unde recomanzi sa-l pun ca banuiesc ca stii. da-mi un pm sau ne auzim pe id mess,coxu81:lol: |
arata super masinutza...sa ai noroc de ea si am o intrebare pt tine: cum ai prins toba aia ? ce sistem de prindere are? cum suna ? ca ma bate capu sa pun si eu pe nova
|
Quote:
Momentan nu am sistem de prindere la ea,pt ca nu a fost livrata cu bratara,in viitor o sa-i fac eu una acum o tine spoilerul:lol: Iar de auzit,se aude criminal,asta daca iti place zgomotull,cat de curand o sa postez si un filmulet cu sunetul;)bafta by C O X |
Tare toba si filtrul e smecher;)
|
ce filtru e si ce scor are ? deasemeni si toba ....?
|
Quote:
Filtrul este YED acum 2 ani cand l-am luat,a costat 70 ron iar toba e din inox dar nu mai retin firma si a costat anul trecut 350 ron:lol:;) |
bafta boss cu proiectu , criminala masina...
|
Frumos, imi place ca ai vopsit total barile, imi place si grila de pe capota (aveam si eu asa ceva in plan dar m-am gandit ca mai bine o astup de tot), iar toba e tare! Sistem de prindere la toba poti face f usor, si eu m-am lovit de problema si s-a rezolvat destul de simplu. Suspensie de Reno 19... nu te mai gandi, poate pe fata se potriveste (cu toate ca ma indoiesc) dar pe spate sigur nu ai nici o sansa. Te pot ajuta cu un nr de tel al unui meserias care se ocupa de amortizoare, face suspensii de rally de prin '72, chiar acum am amortizoarele la el :D... Da-mi add pe mess, ID bogyciu , sa vb mai multe.
|
Daca astupi de tot grila de pe capota pe unde mai intra aer la aeroterma ?
|
Superba masinutza m-ai ales numarul de inmatriculare :D
Intrebare:Este legal sa-ti faca numarul cu literele despartite? ca am auzit ca nu.Mult succes! |
folosesti cumva amortizor de zgomot sau nu am vazut eu bine?
|
Quote:
Sunt legale pentru ca placutele contin toate elementele de securitate;) Legale nu sunt alea cu caractere de Germania... |
Quote:
|
Quote:
|
Nu ai vazut niciodata o masina cu numere de germania? cauta o poza pe net si uitate mai atent la forma literelor si a cifrelor
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masina,
imi place finala, cred ca o sa dea mai bine cu niste jante mai mari, in rest ... iti doresc multi km fara probleme |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning