Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   VW GOLF 6 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12504-vw-golf-6-a.html)

mercut 02-02-06 23:19

VW GOLF 6

2 Attachment(s)
Poze neoficiale cu viitorul VW Golf 2006. Va aparea cel mai probabil la jumatatea lui 2009.

neXus 03-02-06 08:26

Golf 2006 pe la jumatatea lui 2009??? :?: . Poate voiai sa zici Golf 6... Oricum, este prea devreme pentru un model nou. Poate ala e doar faceliftul... e mai urata fatza decat la modelul actual.

DJ77VLD 03-02-06 08:29

Asta e doar parerea ta! Parerea mea e ca e mult mai frumoasa...si aporpos... corecteaza-ti semnatura aia! \"Me like cars...\"

neXus 03-02-06 08:39

Normal ca e parerea mea. A cui ai vrea sa fie? Am vazut in AMS niste poze retusate pe PC in legatura cu noul Polo, iar botul este aproape identic cu cel de pe pozele astea cu Golful. Greseala mare sa faci Golful sa arate k un Polo.

PS: \"I like cars\" suna prea plictisitor si corect gramatical, nu ti se pare? :wink: . Initial am vrut sa ma semnez \"Me likey cars\", dar mi s-a parut prea extrem :D

DJ77VLD 03-02-06 08:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"neXus\"
Normal ca e parerea mea. A cui ai vrea sa fie? Am vazut in AMS niste poze retusate pe PC in legatura cu noul Polo, iar botul este aproape identic cu cel de pe pozele astea cu Golful. Greseala mare sa faci Golful sa arate k un Polo.

Scuze...ce masina ai?

neXus 03-02-06 09:14

Nu ti se pare intrebarea aceea oarecum offtopic?

Eu am cel mai mare respect pentru masinile VW. Consider ca sunt excelente din punct de vedere tehnic/confort/fiabilitate/pret, iar suflul nou de design dat de catre Golf 5 a revitalizat marca si din punct de vedere estetic (si din pozele astea spatele a evoluat muuult, dar tripla seamana cu a Leon-ului). Dar nu mi se pare corect ca masinile aceleiasi marci sa arate la fel. Dupa recentul facelift, Polo seamana mult cu Passat. Nu e normal. Ori identitatea de marca a devenit mai importanta decat potrivirea efectiva a designului cu gabarit, motorizare etc, ori producatorii vor sa cheltuiasca mai putin cu proiectarea. Nu stiu ce sa zic. Nu mai zic nimic...

Cosmin255 03-02-06 09:32

Nu ma innebuneste masina , spatele cel putin mi se pare total nereusit ... Imi place mai mult varianta V , dar sa vedem ce va iesi , desi nu cred ca va aparea chiar in 2009...

Mustang 03-02-06 15:11

mie unu imi place...
chiar mi se pare un model frumusel

SHOGUN-A8 03-02-06 15:51

Arata mult mai bine decat actualul Golf.
Farurile si stopurile sunt tari de tot.
Acesta pare mai agresiv. :)

DJ77VLD 03-02-06 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"
Arata mult mai bine decat actualul Golf.
Farurile si stopurile sunt tari de tot.
Acesta pare mai agresiv. :)

I agree! :roll:

mike20 03-02-06 16:22

masina arata mai bine...golf 5 parca nu are un design iesit din comun...kre sa te atraga imediat..e mai conservator...

Eugen_TL 03-02-06 18:11

oauu... e mult mai misto decat actualul, mai agresiv si spatele e mai interesant

zufoid 03-02-06 19:35

foarte interesant , si dragut ... arata chiar bine , parerea mea referitor la partea din fata : are ceva din Touareg (pe la faruri si grila) iar spoilerul aduce mult cu Audi , e un lucru bun ca s-au inspirat din curtea proprie ...

anonimu4tuning 03-02-06 19:38

e mult mai fain decat 5,botul seamana cu cel de passat :D

Cosmin255 03-02-06 20:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"anonimu4tuning\"
e mult mai fain decat 5,botul seamana cu cel de passat :D

Si spatele aduce cu passat o idee

Razvan-CT 03-02-06 22:02

arata mai bine ca actuala generatie,, dar oricum mai e pana in 2009 ,, si ganditi-va ca astea sunt fotografii neoficiale,, deci golful 6 nu crd ca o sa fie exact ca masina din poze

George_P. 04-02-06 00:00

de face lift ati auzit :?: :?:

neXus 04-02-06 09:42

Asta zisesem si eu mai inainte :wink: . E prea devreme pt o genneratie noua. Sau... nu? Lansat in 2003, asta ar insemna ca modelul ar avea 6 ani in 2009

Xender 04-02-06 12:46

E mult mai fain decat 5-u, care duce prea mult catre 'masina de familie'. Stopurile si farurile ii dau un aer mult mai sportiv. E super tare!!!!

George_P. 05-02-06 18:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xender\"
E mult mai fain decat 5-u, care duce prea mult catre 'masina de familie'. Stopurile si farurile ii dau un aer mult mai sportiv. E super tare!!!!

citeste 3 posturi mai sus :!:

Cosmin255 05-02-06 20:04

Sau dc nu , generatia IV cat a fost produsa , tot cam atat....orice e posibil

George_P. 05-02-06 20:49

eu zic ca nu.....nu este vorba de noul golf
poate sa zicem face lift-ul despre care vbeam
nu cred ca l-ar scoate asa repede pe urmatoru deoarece Golf-ul 5 inca se bucura de succes....
nu vad dc s-ar grabi cei de la Volkswagen :)

neXus 06-02-06 09:10

Oricum, modelul de serie (ce-o fi, model nou sau chirurgie) nu va arata chiar asa. Dar dak va arata macar 80% ca in poze, va fi super.

emmanuel 08-02-06 12:26

Hai bai nene, e un photoshop facut cu faruri si stopuri de Eos !! Nu cred ca va exista acest facelift !![/u]

mercut 08-02-06 13:32

2 Attachment(s)
imi pare rau am vrut sa scriu golf 6... nu eram atent :D.. si e modelu nou...pe siteu de pe care le-am luat scrie sfarsitul lui 2009 inceputul lui 2010.... hai sa va arat si poze cu golf 5 facelift daca tot am vorbit despre asta..... :D.... mie personal imi place.... farurile seamana cu eos... in stilu nou vw :D

cannavaro 08-02-06 13:45

sunt curios cum va arata \"Golf 6\" tunat !

mercut 08-02-06 18:50

emmanuel... nu am lucrat in viata mea in photoshop....le-am luat dintr-o sursa destul de sigura... si nu e facelift... faceliftu uite-l 2 posturi mai sus;)

George_P. 08-02-06 23:29

ala e face lift????
ala e tot 5-u da-l in ***.....
macar stiti ce-i un face lift???
astia cu pozele sa raspunda daca stiu :idea:

neXus 09-02-06 09:15

Ultimele poze sunt cu ceea ce se vrea a fi faceliftul Golfului. E unul discret, ce-i drept, dar exista oricum (grila cromata, putin lucru la spoilere etc). Asa se face un facelift de obicei.

George_P. 09-02-06 11:39

mai degreaba e asa zis-ul \"Golf 6\" face lift decat cele 2 poze de mai sus......
un face lift e un preview pt noul model,eu nu vad nimic schimbat la cel de mai sus
masca cromata si niste prelungitoare la spoilere....ala nu e face lift
ala face lift,pozele de pe prima pagina,ala da

mercut 09-02-06 18:24

george_smiley.... io nu sunt de la vw si nu stiu daca ala o sa fie faceliftul din primavara lui 2007 dar cred ca tu exagerezi putin cand spui ca primele poze sunt mai degraba facelift... spune-mi tu mie unde ai vazut un facelift asa de radical, care sa schimbe aproape 90% aspectul masinii.... ia zi-mi tu mie daca ai vazut renault megane sau mercedes sl sau chiar audi a4, daca modificarile sunt chiar asa de mari cum vrei tu sa spui.. la facelift se modifica putin aspectul interior si exterior, in rare cazuri si unele motorizari pentru a da un aer nou masinii si a incadra-o in aspectul general al marcii .. in cazul vw masca cromata care e prezenta pe vw passat..asa ca nu cred ca se pune problema ca primele doua poze arata 'mai' facelift

cannabis 09-02-06 20:39

Hmm....

a :arrow: :arrow: :arrow: Am senzatia ca e un pui de fake.... ce mi-a intarit aceasta idee este ca: simplu deschizi poza.... desigur marita ... si deasupra capotei de vede o dungulita neagra...primul semn ca e decupata de undeva(Photoshop-MagneticTool), al doi-lea semn este: tot deasupra capotei... dar mai spre margine se vede o \"cupitura\" (o chestie pe care numai un LasoTool sau Magnetic Tool o face) in fine... studiati conturul masinii... in special pe partea superioara (la cer) si veti vedea o suprapunere nereusita...

P.S. Parerea mea... Deci nu e Batuta in cuie

Deschideti poza in care se vede \"botu\"

Astept opinii :P

George_P. 10-02-06 13:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mercut\"
george_smiley.... io nu sunt de la vw si nu stiu daca ala o sa fie faceliftul din primavara lui 2007 dar cred ca tu exagerezi putin cand spui ca primele poze sunt mai degraba facelift... spune-mi tu mie unde ai vazut un facelift asa de radical, care sa schimbe aproape 90% aspectul masinii.... ia zi-mi tu mie daca ai vazut renault megane sau mercedes sl sau chiar audi a4, daca modificarile sunt chiar asa de mari cum vrei tu sa spui.. la facelift se modifica putin aspectul interior si exterior, in rare cazuri si unele motorizari pentru a da un aer nou masinii si a incadra-o in aspectul general al marcii .. in cazul vw masca cromata care e prezenta pe vw passat..asa ca nu cred ca se pune problema ca primele doua poze arata 'mai' facelift

eu nu am vrut sa te acuz cu nimic..... :roll:
da daca tu zici ca farurile si stopurile schimbate reprezinta 90% din masina,asa o fi
.......eu unu nu mai spun nimic ca tot ca voi e

sil4tuning 10-02-06 19:42

4 Attachment(s)
cateva poze golf cu face lift si golf V GTI pe motorina

George_P. 10-02-06 21:43

golf GTI diesel????
ala numai GTI nu e frate.....nush cum vine da nu prea imi vine a crede
poate GTD :wink:

sil4tuning 10-02-06 21:51

Golf Facelift and GTI Diesel Spy Photos
by Andreas Conradt
Copyright by AUTOMEDIA
edited 02-09-2006
It comes as no surprise that the GTD will get the petrol GTI’s outstanding grille, though newly interpreted as the GTD will be available in the facelifted version of the Golf right from the start. Power will come from the 2.0-litre four-cylinder TDI, though output will be increased from today’s 140 to then 170 bhp.

mercut 11-02-06 11:34

sa nu uitam ca golf gti IV a avut 8 motorizari.. dintre care 2 pe motorina... ar strica tot farmecu modelului :((

mercut 11-02-06 11:36

aaa..si apropo.. george_smiley nu ti se pare ca pozele cu faceliftu puse de sil4tuning seamana cu alea gasite de mine? :?

George_P. 12-02-06 21:08

mda.....oricum nu cred ca ala e face lift-ul
asta e,asta e parerea mea
vom vedea daca ma insel sau nu :wink:

shadowro 13-02-06 10:21

arerea mea e ca e un R32 sau R36 .. .sau cum dreq le zice la modelele cu motorizari de top de la golf. ( ma refer la golful de pe prima pagina )
in cazul in care nu atzi observat e in 2 usi cu garda lasata la sol si cu jante care nu le vezi prea dez pe golf. eu zic ca e varianta pur sange a vw golf V
O asemenea motorizare merita sa iasa in evidenta nu ?

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning