![]() |
300zx twin-turbo Un nou inceput
1 Attachment(s)
Masina a fost un exemplar super intretinut cu numai 70.000km, aratand ca nou .Motor vg30dett cuplat la o cutie manuala. Inmatriculata in romania.Atasez o poza cu ea.
|
Re: 300zx twin-turbo Un nou inceput
4 Attachment(s)
Apoi masina a fost avariata in proportie de 100%, dupa un accident petrecut la o viteza de cca 220-240km/h, rasturnadu-se de f multe ori.Atasez niste poze cu ea dupa accident.
|
acum in ce stare se afla masina ?
|
Masina sa taiat in bucati si a fost reparata.revin cu poze din timpul reparatiei.
|
cum arata in prima poza :|
|
3 Attachment(s)
O sa arate la fel in viitorul f apropiat.Anexez poze din timpul repatiei.
|
se va naste o bestie?:twisted:
|
Quote:
|
Pacat de ea :( .. sa speram ca va iesi ceva frumos din ea ! succes cu masina !
|
mai bine aduceai alta si faceai o recarosare.
sper sa iti iasa dar eu nu am mare incredere intr-o masina care a fost rasturnata si apoi refacuta. |
am luat si varianta asta in calcul. era mult prea complicat si prea multa birocratie pt recarosare.
|
io sincer nu stiu ce o sa iasa din ea, m-am uitat la poze si absolut toate elementele de rezistenta ale masinii erau indoite, din ce vad in poze toti stalpii au fost taiati , io zic k e o munca in zadar , pt ca aceasta caroserie nu se va mai numii masina niciodata, repet asta e parerea mea, iti doresc bafta
|
Da are dreptate MC MATE , si plus de asta ... pierzi mult timp si bani ...
cand puteai sa mai cumperi una ... in stare mai rea .. si din 2 faceai 1 buna... |
Masina a iesit cu toate lufturile identice cu cele din fabrica.Ideia a fost sa fie aceasi masina cu acelasi sasiu.Si sa faci recarosare nu merita pt ca toata lumea stie birocratia d ela rar si ce presupune acesta.
|
Quote:
|
io as fi optat pt recarosare oricat ar fi trebuit sa alerg, masina taiata rasturanta si asa mai departe este oricum slabita, chiar dak nu vizibil insa fortele la care a fost supus metalul in momentele in care s-a rasturnat au fost enorme, iar pt k stalpii nu mai sunt un intreg, e posibil k acele suduri sa crape, pt k sudura nu este flexibila , iar asta intr-un alt incident va fi zic eu fatal , pt k masina nu va mai avea degajarea fortelor in toata caroseria :D ma rog ti-am zis este doar ce as fii facut eu , prefer masina inrteaga :)
|
5 Attachment(s)
faza cu recarosarea iesea automat din discutie,pt ca o luasem prima oara in calcul dar am renuntat la ideie cand am vazut cate acte se cer si mai ales cate facturi de la service-uri autorizate.
am respectat sudurile din fabrica, avantajul meu fiind faptul ca 300zx are un sasiu foarte solid cu multe pliuri si armaturi . |
arata bne si prinde forma si veata din nou o a doua sansa BFT
|
ok io nu ti-am zis-o cu rautate ti-am zis doar ce as fi facut eu :) te salut si bafta maxima vad k arata a masina iar :)
|
mare pacat de masina...:( dar dak cel care a facut accidentul (probabil tu sa ma rog altcineva:)) a supravietuit la viteza aia asta e un lucru de admirat .multa bafta si sa ne prezinti masina terminata
|
Salut.
Daca te intereseaza ceva piese pentru 300 zx (cutie automata,4 locuri) da-mi un PM sau un telefon la 0744.77.96.82 - Costan Intr-o saptamana ma duc la Alba Iulia sa o iau (vine din Anglia). Eu iau de pe ea ceva din motor si alte maruntisuri,dar raman destule. Bafta mare! |
De admirat curajul si cunostiintele celui\celor care se ocupa de aceasta masina.Prea putini sunt capabili de asa ceva.
Spor la treaba. |
Quote:
Quote:
|
niste poze nu ar strica daca ai :D .cum se comporta la drum, franare etc..?
|
Quote:
|
pune niste poze sa vedem si noi;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pasiune adevarata ! Bravo si multa bafta !
|
masina mai exista?
greu de crezut ca ati trait la viteza aia si cred ca tine mai mult de noroc decat de cat de bine a fost masina facuta. |
N-as vrea sa vad masina asta refacuta la vanzare in Romania.
|
Se mai uita cineva si la data ultimei postari pe un topic?
Asta e un topic din 2009...masina s-a vandut de mult in DE...cu tot istoricul de reparatii... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning