![]() |
Volkswagen Golf GTI Street - 2.0 turbo şi 301 CP
2 Attachment(s)
Volkswagen Golf GTI Street - 2.0 turbo şi 301 CP
Volkswagen a prezentat anul acesta la Wörthersee Tour, alături de alte modele, şi Golf GTI Street - un proiect realizat de patru tineri ucenici cu vârste cuprinse între 19 şi 22 ani. Sub capota hatchback-ului se află motorul 2.0 turbo, ce a fost modificat pentru a dezvolta 301 cai putere. Transmisia este asigurată de o cutie manuală cu şase trepte. Mai mult de atât, VW Golf GTI Street a primit şi o suspensie ajustabilă, în timp ce sistemul de frânare provine de la un Golf R32. La exterior remarcăm paintjob-ul în două culori, geamurile fumurii, evacuarea dublă şi noile jante BBS pe 19 inci. În interior, avem piele, sistem audio, monitor Samsung pe 26 inci şi o consolă Xbox 360. |
Re: Volkswagen Golf GTI Street - 2.0 turbo şi 301 CP
Parerea mea ... mai frumos este Golf V-ul :)
|
eu zic ca il spulbera ford focus rs :D denumit evo killer
|
e frumos golfu si nus de neglijat performantele dar se3 putea si mai bine
|
[QUOTE=FantaZm;2342582]Parerea mea ... mai frumos este Golf V-ul :)[/QUOT
da, si mie 5-ul m-i se pare cel mai reusit golf :D |
De admirat talentul si initiativa celor 4 ! Foarte frumos cu performante pe masura !
Quote:
|
Quote:
|
Eram curios sa vad si pielea din interior...oricum, foarte frumoasa masinuta...imi place mai mult fata asta decat cea de la GOlf 5
|
Si care e legatura cu topicul ?
OT: Arata bine si cred ca se comporta bine :). |
Nu pot sa nu "trec" fara sa nu las un post si eu celor care din nestiinta in principal sau din varii motive( varsta prea mica, sunt posesori de fiat panda sau fieste sau corsa.... sau chiar prostie), lasa mesaje precum RS este EVO killer si tampenii de genul asta. NU va mai bagati in seama aiurea si scrieti altceva despre masinile pe care le conduceti. Asta in cazul in care aveti carnet sau aveti vre-o masina.
|
se incinge atmosfera...imi place masina dar prefer una in 4 usi, muuult mai practica
|
Quote:
Da, masina ( GTI -ul) e reusit si placut! PS. Frumoasa si masina ta! |
Quote:
On: este draguta masina si jantele bbs vin manusa pe golfuri ( jantele in stil 30edition) dar si eu sunt de parere ca din fata mk5 e mai frumos. Dar evacuarea si interiorul de la golf6 le pastrez :) |
parca anu' trecut au prezentat la zilele vw un golf W12 ...................acum dau inapoi!?!?!
|
frumoasa..si au scos foarte mult din acest motor..bv lor
|
khiar tare
nota 10 |
foarte frumos! jentile sunt specifice bmw nu prea au ce cauta pe un vw
|
e forte frumoasa ma masina..iar performantele nu sunt nici ele de neglijat
|
decat sa-mi iau un gti mai bine imi iau un mitsubishi lancer EVO 10
|
Quote:
Quote:
|
super misto
|
Quote:
Da' ce vroiai? Golf W16? :lol: Acest Golf este o demonstratie de: ,,si noi putem" adresata fordului(stim noi care). Un fel de: 5 oameni de-ai nostri contra toti ai vostrii....si cativa de la Volvo :lol: Astea deja nu mai sunt hot-hatchuri, sunt hell - hatchuri. In alta ordine de idei: motorul de 2 litri de la VAG deja isi ia nasul la purtare. |
arata superb si motorul este pe masura lui. nice work
|
superb
|
arata frumusel golful..imi place si partea frontala..mai ales proiectoarele iar motorul este mai mult decat suficient..ca totusi sa fim seriosi ca pe tractiune fata nu prea e bine mai mult de vreo 300 de caluti
|
Quote:
Tu consideri ca postul tau are o anume logica? Ca eu nu o gasesc... sincer. |
un GTI...e UN GTI... numai cine nu a avut sau condus unul (indiferent care,mai ales V!) poate fabula! Masina baetilor este foarte reusita,mai ales la motor8) . Cred ca si interiorul e pe masura;)
|
din cate stiu ( daca ma insel ) golful si facus au tractiune fata , deci faza cu "evo killer " nu prea cred , am mers din fericire intr-o asemenea masina si daca stiiti faza cand unii incep sa planga , eee, cam asa era sa fac si eu . un evo are peste 300Cp INTEGRALA ( tractiune integrala) pot ajunge lejer la 500cp cu resoftat si turbo, asa ca ........... GURA MICA .
|
BAAA??VOI numai masine de liniutze stiti??Repede are 50000 de cp si 4x4 e cea mai tare..Mai lasa-ma cu ``stiintele`` astea..
|
Superb...Ador Scirocco,Golf 6 GTi sau si Golf 5 GTi...Frumoase!
|
am fost acolo , am vazut masina live, arata super , am si poze cu ea...cand am timp am sa le postez cu interiorul si restu....
|
Voi spuneti ca va place mai mult golf 5 sau ca se putea mai mult...dar....voi sunteti in stare s afacetzi macar ce au facut cei 4 ?
|
mult mai frumos decat focut RS...
|
cat de suparata e :X am o slabiciune totala pt scirocco si golf 6 GTI
|
Quote:
Mare veselie... |
Quote:
De exemplu, si mie imi place mai mult V decat VI si ca sa fiu sincer mi-ar placea mai mult un EVO X decat un GTI :)) |
pe mine mau inebunit masinile astea noi , !!! apare in fiecare luna cate una NOUA
mai bine una mai veche , de calitate cu o istorioare EX toyota celica model 95 ceva super sport in care sa investesti sa o faci a ta DAI ALTFEL sa intorci privirea ! dar cu masinile astea noi ? care e diferenta aceeleasi masini in trafic NICI nu mai deosebesti care ce cum ce e ?:)) |
asteptam pozele dany_let
|
Frumos si rau!:-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning