![]() |
Rabla englezească se dă la schimb cu Nissan GT-R
33 Attachment(s)
Rabla englezească se dă la schimb cu Nissan GT-R
Dacă majoritatea ţărilor din Uniunea Europeană s-au gāndit să restricţioneze cumpărarea de maşini prin programul Rabla la cāteva modele cāt de cāt de bun simţ prin preţurile practicate, motorizări şi emisii poluante, autorităţile britanice au zis că merge şi aşa. Numai că doi englezi au făcut recent tuturor surpriza să īşi cumpere inclusiv cu banii (2.000 de lire sterline) de pe rablele cu care au venit la schimb două modele Nissan GT-R de 60.000 de lire sterline fiecare. Ţinānd cont că scopul acestui program este să scoată rablele de pe şosele şi să īncurajeze achiziţia de autovehicule mai prietenoase cu mediul, faptul că asemenea maşini ajung să fie schimbate cu altele mai puternice şi mai poluante (Nissan GT-R are un motor V6 turbo de 3.8 litri care dezvoltă 480 CP şi un consum mediu de 12.2 litri/100 km), atunci se poate spune că protestul ecologiştilor din Albion vizavi de programul Rabla britanic fără niciun fel de restricţii este de īnţeles. |
Re: Rabla englezească se dă la schimb cu Nissan GT-R
:))) ... bravo mah :)) ... super tari baietii
|
ar fi ceva sa-mi dau baba mea din 77 si sa-mi comand un GT-R...stai stam in romania unde cine scoate 300 pe luna o duce bine
poate diseara in somn fac schimbu asta ;)) |
Daca am avea si noi cu ce...:lol:
|
Quote:
|
deci foarte tare.....
|
sa-l auzi pe unu ca a trecut de la o masina mai batrana decat bunicu' ... foarte simplu sa-ti spuna " Da.. Am luat un Nissan GT-R "
|
baieti destepti , acum sa vedem cat le tine intregi , ca de la o masina de acu 10-12 ani si nu cred ca era ceva de viteza , la un gt-r , e diferenta mare
|
:))
ce nebuni!:)) |
super tare dau un exemplar de 1300 din 70 si diferenta pe un gtr ce tare
|
Dilai :lol: da si aia cu ecologia ce sar in sus ??? ca doar nu o sa isi permita toti englezii ;)
|
tare faza. mi se pare ciudat oricum... cum ar fi sa treci de la o masina de 2000 de euro care e limitata de timp la 100km/h la un nissan GTR? :)
|
bravo lor. la noi duci rabla si tot rabla iei :))) No offense
|
ba frate aveam si eu o dacie da am vandut-o imi luam si eu un GTR dadeam dacia cu 20.000 milioane apoi mai puneam diferentza si imi luam un GTR :)) hai ca au fost tari tipi la faza asta :))
|
tot respectul pt cei 2 !!! in romania cand vreodata asa ceva..cel putin noi, oamenii de rand.. :(
|
Am auzit de la multi ca masina consuma cel mai putin cand acul vitezometrului este in pozitie verticala:lol: si la asta sa fie la fel?:-P:lol:
frumoasa masina, n-am cuvinte! |
Tare faza, insa cine a facut asta, mai are cel putin o masina si avea o rabla pe care ori nu avaut timp/bani sa o reconditioneze ori nu merita sa fie reconditionata. Si da, cu un consum mediu de 12.2 litri la suta, e chiar economica in clasa supercar.
|
ideea mi se apre foarte oke atata vreme cat se schimba rablelele si le scot dimn circulatie foarte tare ... :twisted:
|
Quote:
|
Interesant...
|
nu stiu ce economie au facut ei la 2000 de lire in fine..parca si in romania s-a cumparat un touareg in programul rabla ..
|
Quote:
|
le tineam acolo baietii sa le creasca valoarea:))
|
E un Nissan GT-R negru in Ploiesti, l-am vazut de cateva ori. Poate asa l-o fi achizitionat proprietarul, dand la schimb vreo "rabla" =))
|
Sincer spuneti ca consum de 12.2% si toate cele, totusi e o masina euro 4 minim si daca cei 2 au schimbat niste rable euro 0 in acest Skyline polueaza mult mai putin, si consumul nu e asa mare la un mers sportiv atat consuma si avantul meu si sincer cred ca la grame de co2 a mea scoate mult mai multe pe teava fiind euro2 decat un astfel de super car.
|
merg in britania sa imi schimb passatul,si ma intorc cu gtr;)
|
Quote:
Cat despre britanici, mi se pare foarte corect ce au facut din moment ce legislatia in vigoare acolo le permite :) am dat si eu una din iubitele mele masini in rabla :( dar, asa a prins alta viata... |
parveniti ca cei de la noi care cumpara masini de peste 50.000euro prin programul rabla de parca n-ar avea bani oricum de masina,omul de rand care da rabla si cumpara una pana in 15.000euro cu credit si mai stiu eu cate imprumuturi la ala ii greu,restu oricum au bani de masini si nu-i intereseaza ecologia
|
Quote:
Eu unul am prin garaj si un opel omega 2.0 16v din 90 si pot sa zic ca inca mai prinde 180+(si sunt de acord ca e o rabla ;) ) Referitor la topic, mi se pare o idee buna sa dai rabla la schimb pe o masina tare.....fff tare. Cum a mai zis cineva de aici, dai rabla la schimb si iei alta rabla(dupa 2-3 ani sigur devine) |
asa business sa tot faci
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning