![]() |
Alba Iulia
si in alba iulia sunt masini super!!!in curand o sa pun niste poze cu ele!!!cei din alba iulia pot sa puna si ei!!!
|
pai punele o data ca doar ardealu nu se face de ras !!!!!!!!!!!nu de alta da chiar is curios !!!peace
:twisted: :twisted: |
mdea kn am iesit si io prin oras sa fac niste poze masinilor frumoase din oras mi-am scapat aparatu` si so stricat :( :( asa ca o sa pun pozele mai tarziu...knd il repar....scuzatzi-ma :twisted: :( 8) :oops:
|
salutare.......aveti ceva tuning shops in alba??? k m'am gandit sa va fac o vizita intr'una din zilelea astea.....
|
si cu ce mergi u pana acolo piuf ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hehehe......iau tramvaiu'......nuh acuma pe bune.....eu m'am gandit sa vin pana la voi in alba poate va mai aduc ceva....stiu eu.....mai cunosc si eu orashu'....btw....flaviutza.....nu vrei sa vii si tuh???:D
|
dupa ce sa ma duc ??
ma duc daca ma cheama cineva ... |
shopuri propriu zise de tuning nu avem da sunt cateva firme care au produse super cool! :twisted: de ex este un shop unde sunt folii omologate sau neoane!sunt multe masinutze fainutze...de ex este un cielo albastru care are de toate pe ea!mai sunt destule....era un fiat coupe din `94 park de vanzare la 2000 de $ negocialbil.....ieri l-am vazut busit rau...masi sunt masini f f f f reusite!folf.pegeut si avem chiar si un hummer h2. :twisted: :twisted: :twisted: super coooool!sunt si curse da locatiile acestora nu sunt fakte publice pt k este orasu` mic si nu ducem lipsa de gabori...No SPEED LIMIT!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Eşti entuziasmat cum am fost cu toţii la īnceput, ceea ce e foarte bine. Dar asta nu īnseamnă că poţi posta de pe 2 sau mai multe usere diferite.
Hotărăşte-te pentru unul dintre ele, iar celuilalt uită-i parola! :wink: |
ok deci m-am hotarat si raman cu asta
;) scuze |
cand venim pe la voi sa ne prezentati \"fiarele \" voastre ca venim si noi cu ceva ....................... asa ca vrem sa vedem miscare in Alba ca lumea am auzit ca-i super faina pe la voi by the way ...!!
:chuckel: :drunk: :drunk: |
De asemenea, te rog să nu mai uploadezi poze īn mesaje, decāt dacă acestea au legătură directă cu mesajele pe care le postezi.
|
mdea scuzama de poza aia da o fost pusa din greseala vroiam sa pun o poza cu un hummer!scuze... :twisted: :evil:
|
Alba Iulia
Cine nu stie in Alba este un cea mai mica versiune de Hummer adica un H3, acel Cielo are doar un eleron de aluminiu si bare modificate cam atat ca la motor mai nimica; mai sunt cateva BMW-uri an 1980+ modificate; acel IMS cu motor si transmisie de Nissan Patrol; o Alfa 156; un Renault Clio Sport de 250CP. In trecere a fost un Nissan 300ZX cu eleron din fibra de carbon, Dodge Ram 3500, o Mazda verde
|
Re: Alba Iulia
si o sa mai fie un ford probe :)
|
punem de-un fanclub si in alba?
|
Quote:
caci din cate stiu eu...AVETI CU CE! ;) P.s: despre o dacie negru mat...ce se stie? auzisem ceva de un oltcit...care ce stie? dar de o broscutza neagra cu scrisuri galbene?(cica are un plaman al naibii de mare pe fatza) ? |
ce, este vreo broscuta neagra in alba? ca eu nu stiu sa fie.
|
nope nu este :|8)
|
deh e orasul micutz si masinile .. sunt cum sunt ... asta e .. costa mult sa faci o masina si la salariile din romania ... e grele rau .. in fine ... oricum fiecare are masina lui de suflet nu e important sa aiba sute de cai pe ea ci sa arate bine .. parerea mea ... detin un opel manta ... si sunt ff multumit de el ..
|
ii orasul mic dar tot sunt masini cat de cat...o sa fac si eu cateva poze sa le pun cat de curand...acum sunt ocupat dar cat de curand o sa apara pozele
|
este/era o broscutza.
o sa pun poze cand ajung pe acasa(sapt. viitoare), ca le am pe celalalt PC |
18 Attachment(s)
ceva poze cu masinile din AB.
pt. cine doreste sa vada mai multe sa mai astepte putin.:D Mai avem: Audi S6, BMW 320 preparat, multe Q7, o broscutza preparata, un Ferarri Spider, IMS cameleon, etc. |
pe a mea nu ai gasit-o sa ii faci poza ???? sau manta mea nu are fatza de site-ul asta sau aparatul tau :))
|
in fine .. una inseamna masina de serie sum ai facut tu poza la majoritatea si alta tuning ... .. oricum fiecare cu parerea si pasiunea lui .. dar aici e site de tuning ... asa se spune ce cauta masinile de serie ale baietzilor de "bani gata" din alba iulia ...
|
Alba Iulia
Ce sa fac ??? Ca nu prea am inteles. Exprima-te si tu mai clar.
|
17.02.2006 in targul de masini din Alba Iulia ... concurs de burnout si ce o mai fi sa fie ...
|
Salut!!!! Intru si eu? Ba fratilor dar o mentionat cineva de Ferrari F360 Modena??? Aceea Honda Civic verde ati vazut-o???(asta da, tunning) Porsche 911...porsche boxterul modificat???, tuned VW Golf 4(negru)....recent am vazut un porsche Cayenne cu roti de 21 :shock: ...dar avea numar sb.... mai demult erau niste broscute cu paintjoburi de te lasau masca dar nu le-am mai vazut de cativa ani buni.....:peace:
|
Alba Iulia
Din cate stiu eu este Ferarri F360 Spider si acel 911 nu are numere de AB.
|
Quote:
|
Alba Iulia
Care-i traba cu concurs de burnout???
E adevarat? La ce ore??? |
la ora 12:00 in targul de masini
|
sa vedem cati se aduna si cine vine eu am tot zis pe la prieteni au zis ca vin multi sigur ma trezesc singur :))
|
mishto astra ;) ......
|
tre sa vb cu ortelecan sa punem poze si cu clio' sau de 250 cai :D il stiti?ala galben...deci cand ii concurs ala din targ?auzi acum vreo 2 ani era unu " banditu" care chiar baga bani seriosi in tuning...mai stie cineva ceva de el?:rolleyes2 ....
|
Alba Iulia
O sa pun eu poze cu Renault Clio Sport, maine daca il vad ii fac poze.
Despre "Bandit" a avut accident anul trecut, dar si-a facut masina:D. |
naspa. as vrea sa pot veni si eu in targ sambata la 12. da' sunt la cluj s-o vand pe "micutza" (o corsa din 2004, echipare sport). cred ca ati vazut-o prin oras :)
|
oricum, am renuntat la fordul probe. nu l-am mai luat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da o sa fie ceva serios maine?o sa avem ce admira?sau un burnout mic si plecam acasa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning