Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   O PROFUNDĂ parcare laterală (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/124645-profunda-parcare-laterala.html)

Cigo 20-05-09 13:35

O PROFUNDĂ parcare laterală

O PROFUNDĂ parcare laterală

Vedem în fiecare zi lucruri care ne fac să ne punem un semn de întrebare cu privire la promovarea examenului pentru un permis de conducere.

Un exemplu bun? Ei bine vă prezentăm un filmuleţ cu o femeie care încearcă din răsputeri să facă o parcare laterală destul de simplă.

Ne întrebăm ce ar fi făcut dacă ar fi fost în trafic în mijlocul Bucureştiului. Într-un final doamna de la volan a "reuşit" cât de cât o parcare... Trist şi umilitor? Ei bine... un pic da!

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="441">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","441","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Parking_Disaster.mp4",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Parking_Disaster.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

DonnLuca 20-05-09 13:44

Re: O PROFUNDĂ parcare laterală

Deci m-a lasat fara cuvinte :shock::shock::shock::shock::shock::shock:.. doamneeeeee... si ca totul sa fie perfect.. la final E O DOAMNA!!!:lol::lol:

scorpionxxx 20-05-09 13:44

aoleu:shock: de toata groaza

Billy c25xe 20-05-09 13:52

Vestea proasta e ca nu e singura :)) , sunt destule ca ea

p171 20-05-09 13:53

tare :)) .. acu cat sta sa o scoata :)

Sonny 20-05-09 13:54

Trist... dar adevarat...

lucian1985 20-05-09 13:54

:lol: complicat cu o masina "atat" de mare !! :lol:

RoByNeT 20-05-09 13:58

trist dar adevarat ... eu niciodata nu las masina parcata daca in fata sau in spatele meu este fix loc de o masina ... ca nu ai de unde sa stii cu cine ai de furca :))

SKR* 20-05-09 14:06

trebuie sa fie regizat, altfel e ilegal de proasta =))

Sp1ky 20-05-09 14:06

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 2336104)

MARE dreptate ai:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock :

Champion 20-05-09 14:07

Haha saraca cat s-a chinuit ... oare cat a stat sa o scoata ?:))

razzwan 20-05-09 14:11

:)))))=))))))) ce inseamna sa ai gaurica:))))) pe ambele parti:)))))))

p-george 20-05-09 14:19

Pai cand eram eu tanar fecior intr a 12a si luau toti colegii mei carnetul de sofer ( eu eram in decembrie si am stat pana dupa bac :( ) in jur de 3 din 5 plateau traseul ( 5 mil era pe atunci) Pai in conditiile astea ai toate sansele sa vezi asa specimene la fiecare colt de strada.

Sleepy_85 20-05-09 14:20

a vrut si ea sa parcheze ca masina din spate mai railor, adik ce ea nu poate sau cum vine asta....:lol:

alex.chh 20-05-09 14:24

mamaaaa ce proasta e baaa:)))

D.Y ¬ 20-05-09 14:36

la ce maşină avea.. parcarea se realiza foarte simplu. Şi ca să o scoată cât îi trebuie?

Alex30 20-05-09 14:38

Am mai vazut proaste...dar femeia asta e cu mult peste ele :D

foss 20-05-09 14:39

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 2336104)

Lasa ca am intalnit si multi ca ea adica barbati care nu au treaba cu parcarile sa nu vb de mersul in trafic si se cred mari soferi asa ca sincer.........

allexutzzu 20-05-09 14:40

mamaaaa...ce piesaaa :lol::lol::lol: am vazut si eu asemenea exemplare...dar majoritatea renuntau dupa cateva manevre nereusite pentru ca se strangea lumea in jurul lor...si se simteau cam prost ce-i drept :lol:

RobertGadau 20-05-09 14:44

no comment

dark 20-05-09 14:58

omg. :| soc frate.. si batrana mea de 73 de ani face parcarea mai bine :)))

Vj_AlecS 20-05-09 14:59

foarte tare:)) cred ca nici legat la ochi si beat nu as parca asa de prost in atata timp...:))) credeam ca e imposibil.. dar...

marius3030 20-05-09 15:13

ha ha,aia era parcare din maxim miscari8):lol:

bogdanxe 20-05-09 15:16

ce mi se pare tare e ca eu cunosc unele ca ea si au luat permisul din prima si mai si rad de mn ca nu am reusit performanta asta.:oops::oops:

scorpionxxx 20-05-09 15:19

conteaza ca a parcat pana la urma si nici nu a sifonat masina din spate :D

ovydioo 20-05-09 15:20

asta e mai proasta decat prevede legea, 9 min. a stat sa parcheze masina acolo!!! dc ar fi agenta la vreo firma ar trebui sa se inventeze ziua de 67 de ore

VWluci 20-05-09 15:25

Doamneee....mare e gradina.

andyfoxu 20-05-09 15:48

Eu cred ca e o chestiune de IQ ci nu de sex. Intr-adevar, pe langa simtul orientativ mai dezvoltat, barbatii sunt si pasionati de fenomenul automobilistic in numar mai mare decat femeile. Daca tinand rotile virate in aceeasi directie si sub acelasi unghi timp de 2 minute in care incerci manevre fata-spate astepti ca masina sa se parcheze... e clar ca IQ-ul tau ar fi ultimul lucru cu care ar trebui sa te lauzi.

b0gdan_max 20-05-09 15:50

zici ca-i o faza idioata din benny hill :))

dolb 20-05-09 15:54

cat de prost sa fi.. sa tii stanga sa dai cu spatele sa vezi ca nu merge..si tot stanga si cu fata.. si tot nu merge! adica dai odata...de ..doua..de trei da' chiar asa de prost sa nu iti dai seama ca tu faci doar un semicerc si atat? geeeeeeeeeeeeeeeeezz

RoByNeT 20-05-09 16:04

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2336503)
cat de prost sa fi.. sa tii stanga sa dai cu spatele sa vezi ca nu merge..si tot stanga si cu fata.. si tot nu merge! adica dai odata...de ..doua..de trei da' chiar asa de prost sa nu iti dai seama ca tu faci doar un semicerc si atat? geeeeeeeeeeeeeeeeezz

cred ca facut liceu Uman si nu a a avut treaba cu semicerce astea =)) permisul ori l`a luat cu spaga ori nu l`a luat si conduce fara :))

DJ_Primaru 20-05-09 16:16

Ase ceva n-am vazut in viata vietii mele...cei drept am mai vazut proaste la volan,dar nici in halu asta...ma intreb oare cum o reusit sa treaca la examen de parcarea laterala???:)):)):))

X3M_5P33D3R 20-05-09 16:19

Varianta din dictionar la "cum se parcheaza in 10 minute"

tetic28 20-05-09 16:23

radeti cat puteti, dar voi nu sunteti in stare sa faceti ce a facut ea =)), nu sa uitat la kilometraj??? oare cai km a facut pana sa o parcheze =))??

matiz87 20-05-09 16:33

doamne am ramas socat.! probabil cand a dat traseu a oferit placere domnului politist si ia dat carnetu altfel nu`mi explic. si daca era sa faca o parcare prin centru pe la magheru pe undeva trebuia oprita circulatia :)). yeak.

Recaro 20-05-09 16:45

Asa cum au zis si alti mai sus ......nu e singura ..asta e problema:|:|:Insa oare cat a stat sa o scoata:))

JuST_GiuGiu 20-05-09 16:47

DOAMNEEEE bah nene cat de greu e sa parchezi o masina ,dar laso frate de atata ori si tot sa nu reusesti pare cam dubios :D:|

dolb 20-05-09 16:48

normal ca nu e singura! eu nu le suport p'astea de au dracu ditamai masinile de teren si nu pot sa parcheze nici in 2 locuri! Eram pe o straduta mica..era tipa..eu si inca 10 masini in spate.. am stat 10 minute dupa ea sa parcheze si tot nu a parcat! facea semicercu si atat! ( era o parcare simpla cu botul masinii ) Cand m-am enervat sa ma dau jos sa ii arat ia fa proasto dracu volanu invers, a fugit.

Claw166 20-05-09 17:28

eu cred ca au probleme grave cu orientarea in spatiu :shock:

keejay 20-05-09 17:47

:))))HAHAHA ...f tare ce sa zic

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning