![]() |
O PROFUNDĂ parcare laterală
O PROFUNDĂ parcare laterală
Vedem în fiecare zi lucruri care ne fac să ne punem un semn de întrebare cu privire la promovarea examenului pentru un permis de conducere. Un exemplu bun? Ei bine vă prezentăm un filmuleţ cu o femeie care încearcă din răsputeri să facă o parcare laterală destul de simplă. Ne întrebăm ce ar fi făcut dacă ar fi fost în trafic în mijlocul Bucureştiului. Într-un final doamna de la volan a "reuşit" cât de cât o parcare... Trist şi umilitor? Ei bine... un pic da! <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="441">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","441","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Parking_Disaster.mp4",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Parking_Disaster.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: O PROFUNDĂ parcare laterală
Deci m-a lasat fara cuvinte :shock::shock::shock::shock::shock::shock:.. doamneeeeee... si ca totul sa fie perfect.. la final E O DOAMNA!!!:lol::lol:
|
aoleu:shock: de toata groaza
|
Vestea proasta e ca nu e singura :)) , sunt destule ca ea
|
tare :)) .. acu cat sta sa o scoata :)
|
Trist... dar adevarat...
|
:lol: complicat cu o masina "atat" de mare !! :lol:
|
trist dar adevarat ... eu niciodata nu las masina parcata daca in fata sau in spatele meu este fix loc de o masina ... ca nu ai de unde sa stii cu cine ai de furca :))
|
trebuie sa fie regizat, altfel e ilegal de proasta =))
|
Quote:
|
Haha saraca cat s-a chinuit ... oare cat a stat sa o scoata ?:))
|
:)))))=))))))) ce inseamna sa ai gaurica:))))) pe ambele parti:)))))))
|
Pai cand eram eu tanar fecior intr a 12a si luau toti colegii mei carnetul de sofer ( eu eram in decembrie si am stat pana dupa bac :( ) in jur de 3 din 5 plateau traseul ( 5 mil era pe atunci) Pai in conditiile astea ai toate sansele sa vezi asa specimene la fiecare colt de strada.
|
a vrut si ea sa parcheze ca masina din spate mai railor, adik ce ea nu poate sau cum vine asta....:lol:
|
mamaaaa ce proasta e baaa:)))
|
la ce maşină avea.. parcarea se realiza foarte simplu. Şi ca să o scoată cât îi trebuie?
|
Am mai vazut proaste...dar femeia asta e cu mult peste ele :D
|
Quote:
|
mamaaaa...ce piesaaa :lol::lol::lol: am vazut si eu asemenea exemplare...dar majoritatea renuntau dupa cateva manevre nereusite pentru ca se strangea lumea in jurul lor...si se simteau cam prost ce-i drept :lol:
|
no comment
|
omg. :| soc frate.. si batrana mea de 73 de ani face parcarea mai bine :)))
|
foarte tare:)) cred ca nici legat la ochi si beat nu as parca asa de prost in atata timp...:))) credeam ca e imposibil.. dar...
|
ha ha,aia era parcare din maxim miscari8):lol:
|
ce mi se pare tare e ca eu cunosc unele ca ea si au luat permisul din prima si mai si rad de mn ca nu am reusit performanta asta.:oops::oops:
|
conteaza ca a parcat pana la urma si nici nu a sifonat masina din spate :D
|
asta e mai proasta decat prevede legea, 9 min. a stat sa parcheze masina acolo!!! dc ar fi agenta la vreo firma ar trebui sa se inventeze ziua de 67 de ore
|
Doamneee....mare e gradina.
|
Eu cred ca e o chestiune de IQ ci nu de sex. Intr-adevar, pe langa simtul orientativ mai dezvoltat, barbatii sunt si pasionati de fenomenul automobilistic in numar mai mare decat femeile. Daca tinand rotile virate in aceeasi directie si sub acelasi unghi timp de 2 minute in care incerci manevre fata-spate astepti ca masina sa se parcheze... e clar ca IQ-ul tau ar fi ultimul lucru cu care ar trebui sa te lauzi.
|
zici ca-i o faza idioata din benny hill :))
|
cat de prost sa fi.. sa tii stanga sa dai cu spatele sa vezi ca nu merge..si tot stanga si cu fata.. si tot nu merge! adica dai odata...de ..doua..de trei da' chiar asa de prost sa nu iti dai seama ca tu faci doar un semicerc si atat? geeeeeeeeeeeeeeeeezz
|
Quote:
|
Ase ceva n-am vazut in viata vietii mele...cei drept am mai vazut proaste la volan,dar nici in halu asta...ma intreb oare cum o reusit sa treaca la examen de parcarea laterala???:)):)):))
|
Varianta din dictionar la "cum se parcheaza in 10 minute"
|
radeti cat puteti, dar voi nu sunteti in stare sa faceti ce a facut ea =)), nu sa uitat la kilometraj??? oare cai km a facut pana sa o parcheze =))??
|
doamne am ramas socat.! probabil cand a dat traseu a oferit placere domnului politist si ia dat carnetu altfel nu`mi explic. si daca era sa faca o parcare prin centru pe la magheru pe undeva trebuia oprita circulatia :)). yeak.
|
Asa cum au zis si alti mai sus ......nu e singura ..asta e problema:|:|:Insa oare cat a stat sa o scoata:))
|
DOAMNEEEE bah nene cat de greu e sa parchezi o masina ,dar laso frate de atata ori si tot sa nu reusesti pare cam dubios :D:|
|
normal ca nu e singura! eu nu le suport p'astea de au dracu ditamai masinile de teren si nu pot sa parcheze nici in 2 locuri! Eram pe o straduta mica..era tipa..eu si inca 10 masini in spate.. am stat 10 minute dupa ea sa parcheze si tot nu a parcat! facea semicercu si atat! ( era o parcare simpla cu botul masinii ) Cand m-am enervat sa ma dau jos sa ii arat ia fa proasto dracu volanu invers, a fugit.
|
eu cred ca au probleme grave cu orientarea in spatiu :shock:
|
:))))HAHAHA ...f tare ce sa zic
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning