![]() |
Weineck Cobra - 780 cui Limited Edition
9 Attachment(s)
Weineck Cobra - 780 cui Limited Edition
Detalii: - RWD - cutie de viteze in 4 trepte - Motor: V8, 12900 cc - Putere: 1100 bhp @ 7000 rpm - Cuplu: 1 760 Nm @ 5600 rpm - 0-200 km/h in doar 4.9 secunde !!!! - si 10 secunde pentru a ajunge la 300km/h !!!! - jante \"3-piece 18” Weineck\" cu 255/40 ZR 18 pe fata si pe spate:315/35 ZR 18 - nici urma de sisteme electronice de genul ABS, ASR, ESP... PS: Limited Edition pentru ca e vorba de doar 15 exemplare ;) |
Doamne...eu nu cred ca poate atinge 0-200 in 4,9 fratie ....exista ceva mai rapid de atat care sa nu fie avion sau racheta? :shock:
|
e mai rapida ca bugatti !
|
Asta da masina !! Fara tot felu de programe dalea scumpe, super masinuta 8) PUTERE BRUTA
|
nu pot sa cred sincer.. 200km/h in sub 5 secunde? si mai e si decapotabila sa simti tot :) prea tare. ce pret are? si ce timp scoate pe 400 de m stie cineva?
|
doamneee,chiar daca ar ajunge cred ca nu o poti controla la o plecare adevarata pana in 300 so faci in 10 sec.... o super masina dar ce draq mai vezi ce capota aia! :))) siguranta unde draq q? :))) au uitat-o pe drum.... eu de-as fi sa vreau sa mor as fura o deastea si dai cu ea pana la bucuresti ca sigur mori ! :))
|
cred ca au gresit caroseria...
in loc sa pun de racheta au facut`o masina ! |
i'm in love :shock:
|
2 Attachment(s)
wtf men...andrei sigur sunt bune datele alea ? :roll: :?
4.9 sec 200 / ... motor de 13 litri ? :? 4WD .... :lol: cuplu 1760 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GAME OVER !!! sinnereee ce love frate....viol direct alte specs ..colorat Year: 2000 Origin: Deutschland Price: ab 140.000 € Price check! Displacement: 10.145 cm³ Power KW / HP: 880 / 1200 Torque: 1.450 Nm Weight: 1.250 Kg Top Speed: 340 Km/h 0 to 100 Km/h: 2.9 Sec. 0 to 200 Km/h: 5.9 Sec. Length: 4.200 mm Width: 1.745 mm Height: 1.170 mm Consumption: n/a Valvetrain: V8 Drive Wheels: n/a Tank: n/a Trunk: n/a |
9 Attachment(s)
alte poze >
|
Wtf do you call that?!?
1100 bhp :shock: 0-300 10 sec :shock: |
Quote:
Dupa cu ziceam, ce am pus eu este o varianta speciala \"Limited edition\" a Weineck Cobra, care in varianta normala are specificatiile puse de sil4tuning. Denumirea de 780 Limited edition vine de la capacitatea cilindrica a motorului, adica 780 CUI (cubic inches). Transformati in cmc si o sa vedeti ca se ajunge la cat am zis eu, 12900 cc. |
Asta intradevar dragster !!!!
|
Deci un motor de 13 litri... Tre' sa mergi cu benzinaria in portbagaj. Ce mai conteaza? Oricum cine vrea sa o conduca la max ori e drogat, ori sinucigas.
|
singuru motor mai mare de care am auzit e pe un prototip de la cadilac si are in jur de 16000 cc, vro 1500 cai, pistoanele se pot inchide cate 4, avand 16 in total. de costat ar costa cam 2 mil $, daca s-ar vinde. si nu se vinde......inca.
|
oare ce se intampla dac ajungi la viteza maxima si intri intr-un zid :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Looooool are dreptate cine a zis ca trebuia pus pe o racheta nucleara pe un Tomahauch deala (daca am scris corect) :lol: :lol: :lol:
|
incredibil...................... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ma gandesc ca masina nu are nici un sistem electronic atatia cp si cuplul ala de filme sf ,trebuie sa fii cu adevarat pilot sa conduci asa ceva si sa poti controla masina! :shock: |
masina ar trebui trecuta drept dragster...e criminala
p.s.am o nedumerire...ce cauta pe aripa cifrele 427(kre provin parca de la motoru de 7.2) ? |
re
parerea mea ca nu se putea mai bine de atat.10 sec 300 km wow prea frumos:)
|
427 cid inseamna 7 litri,nu 7,2.Si eu sunt curios de ce au pus insignele astea...
Aproape 13 litri,1100 CP,sub 1000 kg...adica mai mult 1100 CP/tona ! Oare ce mai au de zis fanii japonezelor cu motorul cat o sticla de Coca-Cola ? |
Re:
Quote:
|
mama... veyron pare acum doar o jucarie scumpa :shock:
|
bine zis: PUTERE BRUTA. imi place si ca nare tot felu de sisteme electronice. imi place foarte mult clasic, pt ca este frumos 8)
|
Bai fratilor asa ceva chiar merge pe drumuri publice?? wow....deja veyron-ul pare ca un logan pe langa un m3....oare care sunt norocosii care conduc asa ceva?
|
care e viteza maxima care o prinde??? oare trece de 400??? oare poate cineva sa o stapaneasca???? oare cat costa?? oare o sa vad si eu o masina ca asta??? deci masina e mult prea tare... si da clasa tuturor masinilor care pot circula pe strada la oara actuala...
|
e suppper tare .. se poate face vreo modificare la motor :lol: :?
|
NiceWeather .....intrebarile tale sunt in neant ...tot ce ai nevoie este scris pe pagina anterioara ...numai pune intrebari degeaba ....citeste tot !!!
|
bijuterie de masina....
doar 15 ??? pacat :( |
comentariile sunt de prisos! asta nu mai e masina! deja trece la dragstere.. rachete.. cum vreti voi.. dar numai masina nu e! sau ii poti spune DRIC ! direct la moarte! :twisted: se apropie de performantele motocicletelor! ce sa mai .. e moarte curata ! 8) adevaratå 8) !
|
Mi-ar fi frica sa si misc volanul la 400 km/h. Oare o tin franele, sau foloseste parasute?
|
:O:O:O:O
:shock: deci e ceva de capul ei ,, dar nush la ce folosesc atatzia cai , si consumu nu se zice.:Ddar e tare rau...
|
Ce mai conteaza consumul la o asemenea masina? S-ar putea totusi sa se invarta consumul pe la 20-25 litri/100km. Cred...
|
Re:
Quote:
|
Duceti-va ma si impuscati-va cu consumul vostru.Daca as fi fost moderator l-as fi banat din prima pe ala care a adus in discutie consumul la masina asta.
|
Da' ce te deranjeaza ca discutam on topic ? Se poate ca si asta sa fie o problema. Ce folos ca ai 1100 CP sub capota daca nu te ajunge benzina nici pina la urmatoarea statie?
|
Intradevar o masina care stie. Curata, frumoasa si fara bling-bling. Forta bruta fara socotitoare si alte acareturi. Masina suprema pentru orice driver care intelege.
|
DOAMNEEEEEEE AM TRAIT SA O VAD SI PASTa.........incredibil...exista cva mai rapid de atat? (autoturism). NO COMMENT!
|
las-o in pm :shock: ......las-o in pm !!!!!!!! :shock: :shock:
cum sa ai frate motor de 13 litri.....incredibil cel mai mare motor de care am auzit pana acum :shock: :shock: nu se poate asa ceva 0-200 in 4.9 secunde :shock: :yikes: :inyourfac :ihearu: n-ai voie frate sa faci asa ceva :omfg: un top speed ceva stie cineva ?? |
Top speed este de 340Km/h tine minte de la tovarasu tau! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning