![]() |
Discutii&Comentarii la pozele userilor !!!
Discutii&Comentarii la pozele userilor !!!A fost ideea lui pimp_lex
o idee buna... aici comentati ce poza vreti voi de pe topicul POZA + Numele userului bla bla... :P |
:) am sa sparg eu gheata cu acest comentariu alex maxx \"esti cel mai sexxy de pe forum\" :P :P :P :P :P
|
hehehehe ....multumesc!! :peace:
...poate am iesit mai bine in poza aia ... :D..yo nu-s prea fotogenic :peace: |
eh lasa ca in poza asta ai fost prea fotogenic :P :P :P cate fete ai cucerit cu poza asta.. :) sa nu zici niciuna ca nu te cred
|
...pai pot sa spun k niciuna ...nu le cuceresc cu poza asta ...:D:D
am alte metode..:peace: |
l0l alex vreau sa stiu si io metodele tale...in afara de pozele tale si fiziku tau de invidiat :))
|
io`s curioasa de un lucru parerea voastra despre mine de fapt despre poze ca pe mine ca persoana nu ma cun face 2 face
|
Pai eu am o parere buna despre tine..chiar daca nu te cunosc deloc.. asa la prima vedere esti de treaba si sweet :oops: ..si cred ca face 2 face ..as avea aceeasi parere ! :P
|
sunteti foarte simpatici toti si Kitana arat foarte bine :lol: :wink:
|
Legat de Kitana am si eu aceeasi parere, buna :wink: .... dar n-o mai laudati .. ca daca i se urca la cap? :)
|
pimp_lex :) RoSonic voi nu va dezvaluiti fetzele? :)
|
gata.... m-am dezvaluit si eu :)
|
Kitana = :evil:
:P |
da .. tatiku` meu (gabi-) zice ca`s un dracushor si asta sunt ... :)) hihi cine stie si cunoashte :)) l0l... saracu gabi i`am scos peri albi in 3 ani :)) haha pupici dulci tati si vezi ca azi e ziua copilului.. vezi ce`mi cumperi :)) hahaha stiu ca nimik eee... un pupik care mi l`ai dat de dimineaatza la scola e de ajuns ... }{ pupici pt cei mici (asa ca mine :)) La Multzi Ani celoe care sunt inca copilashi :)) }{
|
mersi pt complimebte la totzi da sa stitzi ca sunt de treaba si sunt si asa cm zicetzi voi da sunt un dracushor :)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hahha :))
|
Kitana--> you sexxy thing!! :D 8)
|
haha bogdane esti nebun }{ pupici
|
..draguta Kitana !!
....cand vi prin bucuresti 8) 8) :?: :?: |
haha alex am mai spus sambata adika pe 5 dimineatza sunt in buc :)) haha
|
:wave: ...nu am observat :D... vi cu Gabi nu ??
|
Vai tu, \"sexy thing\" :) Mai bine \"sexy stupid thing\" :lol:
Vedeti ca am pus o poza cu numele G&A :) Priviti acolo \"sexy thing\" (cainele, nu eu :wink:) PS: nu, nu vine cu mine :) |
haha :) l0l gabi esti boomba chiar gabi... tu cand pleci la buc... poate mergi cu noi :) sa itzi dam un pik disper
|
Draga Teodora, imi pare foarte rau sa te dezamagesc, dar eu la Bucuresti plec pe 9 iulie, nu iunie :lol:
PS: Santos - noi 2 mergem la o pizza (nu numai noi 2, mai vedem noi cati mai racolam :twisted:) |
Bah... Tare mi-as fi dorit s-o vad pe micutza vartileza sub numele de Teodora... Dar se pare ca nu o sa va vad pe niciunul de 10 iulie...
:( :( :( :( :( Voi fi pe meleaguri americane punand osul ma munca... :wink: |
io crezui ca mergi sambata aku` :)
|
hondare esti nebun pe mine ma vezi sambata cum ajung dau un telefon si ne intalnim in fatza la dinamo:) asa ca pe mine ma vezi ... mai rpd :))
|
Re:
Quote:
...bai pe mine nu ma luati la o pizza..ce rai sunteti!! :evil: :evil: :peace: |
gabi cu cea mai mare placere , atata timp cat nu plec in s....doamne ajuta sa plec mai tarziu...
|
Hondo: bafta multa!
alex_maxx: am zis ca mai racolam; daca esti cuminte, te bagam si pe tine in gasca :lol: Santos: sa sper(m)am :) |
scuze ca postez aici acest mesaj dar... stie cineva ceva de TNOS? un nr de telefon sau cum putem da de el?
|
0744531069. Eu p'asta il am.
|
am si eu o mica nelamurire, de ce unele poze apar direct in mesaj si altele apar cu link ->Download....
adica, am incercat sa pun diverse dimensiuni... mai mici mai mari, alte rezolutii si apare doar ca link.... desi uneori cand postez baga direct poza... |
...presupun k din cauza k poza este prea mare....ma refer la rezolutie....sau poate cantareste prea mult...:peace:
..cred!! |
lol.... si mie mi se inttampla poate e doar o chestie d noroc :P , nush poate ne ajuta zoliat... :)
|
nu stiu daca e de rezolutie... ca am luat poza si am redus-o mult de tot pe la vreo 300 cu ceva.... am redus calitatea de avea vreo 20k si nimic.... plus ca altele am vazt ca sunt destul de mari....
de cantarit... poate cantaresc eu prea mult :):) desi 68 de kile n-ar fi chiar mult :lol: |
Hondare, stai ba sa-nteleg si eu, tu te muti in america?
|
Nu mosule, pe 5 iulie sunt in avion si stau 4 sau 5 luni, sa muncesc. Atata tot !!! Si la anul la fel... :wink: Mai precis in Maine State.
|
Merg si eu la pizza mah..nu ma invitati ?? Eu stau la 3 statii de Dinamo.. :twisted: Pacat ca nu tin cu ea.. numai alcolisti in fata la Dinamo everyday.. Cand mergem la pizza ?? :wink:
|
Fire: pe tine nu te luam, ca bei mult si te imbeti :lol:
TOATA LUMEA MERGE LA PIZZ(D)A :peace: |
...sa nu ma uitati pe mine ...merg si eu la o PIZZa :D :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning