![]() |
Opel GT
2 Attachment(s)
Noul Opel GT - urmasul modelului GT produs in perioada 1968 - 1973, va fi prezentat publicului la Geneva Motor Show.
Detalii: - Motorizare: 260-hp 2.0-litri ECOTEC turbo - RWD - acc 0-100km/h: sub 6 secunde - viteza de top: 230 km/h |
Engine
Type: Inline-4, Turbocharged Displacement cu in (cc): 122 (1998) Power bhp (kW) at RPM: 260(194) / 5300 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 260(353) / 2000-5300 Redline at RPM: 6300 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/disc Tires F-R: R18 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: n.a. Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-60 mph s: < 6 Top Speed mph (km/h): > 143 (230) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
poi se cam i-a dupa speedster .. are cam aceleasi linii ... dar sunt si f mari diferente .. cum ar fi farrurile .. dar la baza are speedsterul
|
Va inlocui Opel Speedster sau e mai mare?
|
parerea mea e ca arata ceva mai bine ca speedster dar nu cred ca se potrivesc \"umflaturile\"din spatele teterielor,care imi scapa cum se numesc acum :( superb in rest
|
Pare mai degraba un succesor al Calibrei, judecand dupa performante. Iar ca aspect, arata - nu gluma.
|
Re:
Quote:
Dupa cum am zis... este succesorul Opelului GT produs in perioada 1968 - 1973 |
Arata super....ar fi fost super sa mai aiba si faruri escamotabile cu manete :lol: .
Cred ca va cam inlocui speedster care e deja cam depasit. |
masina arata mai mult ca urmasul lui speedster si mai putin ca urmasul GT-ului,oricum este foarte frumosa :D
|
mama ce esapament are... stopurile sunt de astra \"trase de par\" 8)
|
re
parerea mea ,naspa evacuare parca prea future :) si slabut la motor pt un GT doar 230 ? oricum design-u e frumos felicitari lor:P
|
daca nu va fi la fel de incomoda si rigida ca si speedster s-ar putea dovedi un real succes
|
trage mult a speedster! paote o fi putin .. 230 cp.. dar.. motorul e tare! 130c/litru! umflaturile din spate.. toate sunt acum asa! inspirate formula unu! dirijarea curentului de aer.. .... ..... si farurile... noua gama opel astra!
|
Fatza seamana mult cu o masina americana... nu ma pot pronunta exact. Are un pic din Corvette sau Viper.
|
Asta deoarece Corvette-ul si Viper-ul au fost \"europenizate\" :) .
|
Ce-i drept asa-i. Imi e dor de farurile clasice Corvette. Parca si-a pierdut din farmec
|
face de rusine GT-ul original . . . . ce as vrea sa vad pe la noi pe strazi un baby vette original.....
|
Crede-ma nu esti singurul...
|
Arata bine aduce un pic capota cu doge viper oricum per asamblu e ok!
|
Sunt curios care va fii pretul de achizitie... pana acum nu prea imi starneste emotii
|
Daca se da drept un GT, cred ca pretul va fi pe masura. Nu se merita daca e mai scumpa decat Alfa Romeo Spider
|
arata frumos rau la design... insa performante ........ km putin 230 hp , shi nici viteza max nu e cine shtie ce ..... in rest... e ok... numai pretzul e km piperat....
|
Sincer Alfa Spyder mi se pare mult mai reusita la toate capitolele fata de Opel GT
|
da` sincer ... nu ajunge cat poate la viteza maxima? .. pt o masina mai micutza .. 230 ... parerea mea e ca e destul ...
si acceleratia ... 6 sec e foarte buna ... nush` ce criticatzi atata .... e o masina reusita ... |
Da, dar daca se da drept GT, va avea un pret pe masura. La banii aia, iti iei o Alfa (care arata mai bine, orice-ai zice :wink: ), si it mai ramane si pentru un plin .
|
:lol: Iti ramane si pentru un plin poate si pentru o cafea :lol:
|
Re: Opel GT
opel gt :
shasiu american, motor ecotec performant, designul lui speedster imbunatatit,comfort maxim,pretz mult sub speedster motorul nu mai e pe spate e pe fatza, transmisia mult mai greoaie cu pierderi imense fatza de spedster. orcum este o masina destinata americii ,versiunea pt europa o sa fie Lotus europa. |
Bineinteles ca este o versiune destinata Americii.Acolo nu au decat Pontiac Solstice GXP si Saturn Sky Red Line,si e prea putin doua modele identice pentru o piata,e nevoie de al treilea.In plus,se stie ca GM vinde aproape toata productia Opel in SUA si Canada,foarte putine ramanand in Europa...:rolleyes2
|
Iata ca a iesit la iveala viitorul Opel Speedster.Nu am indoieli ca in mare parte asta va fi linia caroseriei. Moooamaaa ce masinaaaa!
|
43 Attachment(s)
Cateva detalii noi despre Opel GT: |
ca design este reusit dupa parerea mea
are aproape aceiasi greautate cu golf 5 GTI... o masina foarte grea pt 2 persoane... diferenta mare fata de modelul precedent are motor puternic dar se pare ca nu este suficient de puternic incat sa compenesenze greutatea mare si de aici reiese diferenta de aproape 1s la acceleratie 0-100km/h fata de modelul precedent. |
super frumps.. si un pret destul de accesibil la doar 33000 asa este cum a zis si basu cam greutz ptr 2 locurii dar parerea mea e ca merita la banii astya
|
am o singura nedumerire
de are masinutza asta 1.4 tone ?????? are mai putin bertonele meu .... |
Seamana mult cu Speedsteru.Grila fata e cea cu care ne-a obisnuit Opel...nimic deosebit...pot spune ca e o masina nu tocmai frumoasa.
|
cu datele si detaliile astea ne putem face si noi acu unu' :D
|
prea talent masina mai ales interiorul...ce nu imi place frana de mana cum e pozitionata c-am departe :(
|
Mda .... Un speedster mai stilat .. cu motorul in fata , interior frumos , elegant , putere mai mare decat un speedster , greutate mai mare dar performante mai proaste .
|
Fromos modelul...cu ceva imbunatatiri ca design...era si normal...in schimb motorul nu face fata greutatii care e muuuuult prea mare...de ce are o masina de doua locuri 1.4 tone? In fine, cred ca o sa se vanda la americani sub sigla Pontiac sau Saturn...whatever.
Frana de mana nu e incomoda...tot asa o are pozitionata si Mazda Rx-8 si e ok. |
Nu cred k o sa fie asa de bn vandut ...:( cum a fost si speedsteru ... oricum arata bn ;)
|
frumos frumos elegant si dragut asa k aspect
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning