![]() |
Accident teribil în WTCC
În week-end-ul ce tocmai s-a încheiat s-a desfăşurat o nouă etapă din WTCC, pe circuitul stradal Pau din Franţa. După un parcurs destul de haotic, cu multe accidente, cursa a luat sfârşit prin a fi anulată... Ce s-a întâmplat? Safety car-ul, un Chevrolet Cruze, a fost implicat într-un incident aşa cum rar mai vezi în motorsport...
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="431">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","431","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Safety_Car_Crash_WTCC_2009_at_Pau.mp4",image:"http ://www.4tuning.ro/flv_movies/Safety_Car_Crash_WTCC_2009_at_Pau.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Accident teribil în WTCC
Doamne ce prosti:)))
|
am vazut cursa si mi s-a parut stupid ce s-a intamplat...uimit cam atat pot sa zic :evil:
|
nu e chiar asa teribil dar e cred o premiera,apropo cine o castigat pana la urma?:-)
|
cursa a fost anulata ... deci nu a castigat nimeni :???:
|
Uau....cate accidente....oricum pista era relativ stramta...dar accidentul cu safety carul a fost oribil....sa aruncat in fata la piloti ...complet neprofesional. :(
|
ce chestie ..nu am mai vazut asa ceva...:D ...care e de vina ca nu-mi dau seama ?
|
Quote:
LE:evident cel ce nu a accordat prioritate cand a intrat pe un drum principal :lol::lol: |
Quote:
|
se mai intampla :lol::lol:
|
haos!!!! parca erau toti fugiti de acasa...oricum parca si pilotu de pe bmw parca mai avea ceva loc sa evite dar parca pierduse controlu din cauza franari...
|
cam de ... tot circuitul, cu borduri foarte inalte si spatiu insuficient in mod special la curbe, cat despre accident din cate tin eu minte la iesirea de la boxe exista o linie care nu trebuie depasita si se vede pe undeva pe la min 2:03 cam cat de lunga este portiunea unde ai liniea continua si nu poti iesi pe pista
|
linia aia se aplica si in cazul safety carului ? doar nu putea sa il lase p ala cu bmw sa treaca si apoi sa ii tina p restu in spate ma gandesc ca nu au semnalizt aia d p margine placuta cu SC....si daca au semnalizat imediat pilotul ar trebuii sa incetineasca pt ca nu pierdea nimik deoarece pe steag galben nu se depaseste ...cred ca era prea in jar ...:D oricum haioasa faza
|
Se conduce PREA AGRESIV !!! BMW`ul nu se astepta la asa ceva, de aia nu a avut nici cea mai mica incercare sa evite, plus ca, coordonatorul echipei trebuia sa`i zica in casca ca iese safety car`ul si sa fie atent, sa o lase mai moale !
|
doamne...1 tura de circuit si pagube de cateva zeci de mii bune.....parca erau soferi orbi si copiloti muti....
|
frate aia nu au copiloti..:D
|
Am vazut si eu cursa , mie unul imi pare rau d BMW-urile alea :P
|
Quote:
<object width="425" height="344"> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/3vv3GdEGrPs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object> |
Sh*t happens all the time...dar parca prea haotic mergeau baietii...multe masini si inghesuiala mare pe viraje...tamponari la ordinea zilei...iar accidentul cu safety carul...e stupid. vinovat absolut cred ca se face safety carul dar si soferul bmw putin (pentru nerespectarea regimului impus de safety car...)
bilant? o cursa anulata din fasa si pagube de peste 100k sigur. Motorsportul nu este pentru cei fara $ asta se stie... |
sofer prost...... ala cu masina de interventie
|
Quote:
pilotu ala crek o luat carnet cu femeia de servici :))) |
shi-au luat permisele la Piteshti??
|
Safety car-ul este vinovat.A iesit tarziu de la boxe si a intrat direct pe pista nu a rulat pe banda de iesire de la boxe.Pilotul BMW-ului nu putea sa mai faca nimic la viteza aia si in curba.
|
asta nu e accident teribil.acuma bine ca n a murit nimeni
|
Accident spectaculos, se spune ca Engstler(BMW) nu a fost informat de la boxe ca safty car-ul va intra pe pista.
Quote:
Quote:
Quote:
Deci a fost o dubla pentru Chevy, din nou, se pare ca noul Cruze e o masina buna pe circuit. |
Acest traseu este si in jocul GTR Evolution.
E foarte greu (strazi inguste cu foarte multe curbe). Cu greu am scos si eu timp bun in calificari. :D |
Accident teribil în WTCC
toate din cate am vzt lovite si instabile erau BMW leoanele nu aveau nici pe dreacu :))) bun bun ce sa mai ....................
|
ce haos :???:
|
Quote:
|
Groaznic ce s-a intamplat acolo, dar traseul este foarte greu, cu multe curbe si drum ingust pentru numarul de masini care erau acolo, si mai ales la viteza aia. In concluzie...multe pagube, multe accidente.
|
alex daca citeai un post mai sus itzi dadeai seama ce era cu postul meu ...bafta :D
|
cursa a avut loc pana la urma... menu was the winner for chevrolet with chevy cruze, buna masina...pacat de cei cu leonurile, ador masinile alea!
|
Pacat de masini...daca ar fi video si fara comentariu sa auzim motoarele cum trebuie :X ce fain suna
|
prima oara cand vad asa ceva ...nasol ,ce de bani pirduti la cursa asta din urma accidentelor
|
eu cred ca si unii si altii sunt vinovati ca nu au respectat regulile
|
doamne ...... clar asa trebuia sa se intample
|
ce tzie si cu asigurarea asta cand intri pe drum:D
|
eu am vayut cursa la tv si pilotul nu a respectat steagul galben care ii impunea sa reduca viteya si saftey carul nu a respectat linia alba din dreptul iesirilor de la boxe. cursa nu a fost anulata ci numa amanata
|
macel:):)
|
...iar a doua cursa s-a terminat cam la fel pt pilotii de pe poz 7 si 8 parca, un bmw si un cruze, care s-au pleznit la fel de spectaculos. si daca ar fi periculos pt ei, sigur ar comenta baietii, dar le place la nebunie, zici ca faceau ture in masina de spalat
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning