![]() |
Lexus IS C primeşte accesorii F Sport
12 Attachment(s)
Lexus IS C primeşte accesorii F Sport
Pentru a oferi un aspect mai agresiv modelelor sale, Lexus a creat gama de accesorii F Sport. Disponibilă iniţial pentru sedanul IS, gama de accesorii s-a extins şi la versiunea cabrio, odată cu apariţia acesteia īn showroom-urile americane. Astfel, viitorii proprietari de IS250C şi IS350C pot alege dintre diverse componente, precum jante forjate pe 19 inci, sistem performant de frānare, suspensie īmbunătăţită, sistem de evacuare, carcasă din carbon pentru motor şi multe altele. Accesoriile au fost dezvoltate de către cei de la Toyota Racing Development (TRD) şi vin cu o garanţie de 12 luni. |
Re: Lexus IS C primeşte accesorii F Sport
interesante accesorile ...dar nu prea este ok cu garantia de 1 an doar pe ele,parerea mea,imi da 5 ani pe masina sau 3 si 1 an pe accesorii :)
|
eleganta si sport in aceelasi timp. imi plac jentile .! bravo lor
|
nu mi se pare cine stie ce si cred ca vor fi scumpe
|
jentile criminale
|
frumoasa masina, frumoase accesoriile.
|
Jentile sunt ...:ciggy:
|
e frumos dar cam scurta garantia
|
pot sa va intreb si eu ceva?cum vi se pare modelu?mie un mitsubishi colt CZC sau micra CC ma refer la spate..la clasa unde se bate ma asteptam la altceva
|
Ce sa zic foarte frumos, dar parca era mai bine daca vedeam un IS C - F, nu doar pachetul F, oricum sa speram ca vom vedea GS-F in toamna la Tokyo alaturi de versiunea de seria a monstrului LF-A.
|
Quote:
|
imi palce cum arata masina (este un tip in mangalia care are o asemenea masina) e pe alb arata bestiala masina
|
tot ce ai nevoie intr-o masina :X sportivitate , eleganta :X superb :X
|
Din unele unghiuri arata ca un pick-up.
Per total nu arata urat dar aceste acesorii sunt precum emblemele Motorsport puse pe un 316. Adica o face sa arate mai bine si...atat(cel putin in cazul Lexusului) Chiar daca nu a fost adus in discutie pretul, unele acesorii suna scump. Cum ar fii: Carcasa din fibra de carbon pentru motor. :neutral: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning