![]() |
B 16 NSO
10 Attachment(s)
Dacia 1310-- 1.4-- 1998 --38000 km motor original neumblat la el defapt neumblat la nimic a fost tinuta in garaj sunt primu propietar...momentan este totul stock si vreau sa ii fac urmatoarele:
Sa o las cam 1 spira jumatate din arcuri Sa o incalt cu niste gume ma gandeam la niste r14 dar trebuie si evazata ...sau mai am varianta schimb fuzete si tamburi si pun alceva ideea cu flanse nu prea ma incanta dar sa vad ma mai gandesc Sa ii anulez incuietorile dar asta sigur la sfarsit si doar daca o evazez Sa ii pun pe spate folie lumar si laterale Si cam atat cu vizualu exterior Ca performanta as vrea evacuare sport inox filtru sport carb dublu si daca gasesc o cutie r18 Va tin la curent cu updateuri |
Re: B 16 NSO
frumoasa si ingrijita.....
sfaturi...sa-i dai chestiile alea lucuiase dupa bari, sa o lasi mai jos , ceva jante :D si folie cam atata |
multumesc :) chiar asta si o sa fac nici mie nu imi mai plac deloc :)) ma enerveaza si capacele o sa scap de ele pana imi pun niste jante
|
sau mai bine pana ii pui jante vopsestele pastea negru mat..si fa-le inelele alea albe o sa arate ok
|
interesant proiectu , dar iti lipsesc autocolantele cu DRT, sau nu esti in DRT ?
|
Sfat: fa-o sa iti placa tie,fara sa faci compromisuri.
|
Quote:
|
se cunoaste masina de garaj :D
Am si eu o intrebare...cum i-ai prins captoarele alea de aer? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
banuiesc ca si tu ai modelul asta de plastic nu? |
Andi,tu le ai banuiesc pe alea de la CN4,cu colturile ascutite. Ori scoti toata tabla aia si o inlocuiesti cu una ca a lui George,ori dai gaura cu bormasina in plasticele tale cat sa intre suruburile
|
exact, modelu asta cum este la mine este dreptunghiular nu are nici o gaura modelu este creat de asa natura incat pe interiorul ei se prinde intr-un fel de clema care se agata cu ajutorul unui surub ...o sa desfac una diseara sii am sa pun niste poze ...
|
singuru lucru care nu prea imi place sunt barile ptr ca au facut valuri asha pe ele..
|
sunt curios de evolutia ei...ce nu imi place si ma irita sunt captatoarele de aer si STIKERELE alea multe de peparbriz daca intelegi ce vreau sa zic...sunt expirate frate,nu te mai intreaba nimeni de ele da-le jos.eu nici pe cele valabile nu le tin in geam.:D
oricum TZIPLA masina!!! |
Quote:
vignetele alea..cred ca trebuie sa isi faca timp pentru ele...oricum se vede ca este masina de garaj si in plus cred ca nu o mai foloseste asa des:D |
arata bn masina....se cunoaste ca a fost tinuta in garaj...trage o vopsea neagra la bari....si niste folie....bafta
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri, am scapat de capace si am facut o reconditionare !:D ce ziceti ?
ma prins ora 1 cu ele ! o sa scot alea din parbriz si ma gandeam barile sa le shimb daca nu pot sa le reconditionez ,oricum ma gandeam sa si le trag o vopsea alba pana la jumatate ! scuzati dar nu am apucat sa o spal ..la ora aia nu prea aveam unde ... |
"nu-i program la TV...:(...ce-ar fi sa ma duc si imi vopsesc jantele :D?!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Arata frumos...incearca sa ii pui si niste capacele la jante (stii despre ce vorbesc:D...alea de vin pe centru;) Sa inteleg ca iti "batea" bara in aripa de i-ai pui guma aia...incearca sa o tai si tu la "fata" sa nu se mai vada asa ostentativ:D... P.S. Mersi pentru poze...grilele mele arata altfel dar oricum am prins ideea;)... |
ma gandeam sa ii vopsesc si prezoanele si piulitele albe sa vad cu arata ..
si guma aia este puse de cand am luat masina :) imediat cum am ajuns acasa de la pitesti asta in 98 imi era ca imi zgarie bunatate de vopsea :)) si am taiat un cheder am desfacut bara si am pus alea :D ..acu cred ca o sa le dau jos de tot :) dar nu stiu sincer la ce capace te referi la modelele ale vechi de capace cum se puneau pe 1300 ?? ca daca sunt alea trebuie sa fac un sistem de prindere ca janta nu e modelu 1300!! desi nu prea imi plac capacele alea |
nu lasale asha ca arata f f bine vezi :D?
|
banuiesc ca.. andi se referea la capacelele alea mici rotunde cu inscriptia "DACIA" pe ele care se pun la jante in gaura din centru.
p.s.: ingrijita masina, ai grija de ea in continuare ;) |
1 Attachment(s)
Costa 1 ron bucata,le gasesti cam pe la orice magazin cu piese auto dacia. Uite,de astea e vb:
|
soper dacie.... ingrijita numai zic:)
bv ;) ai grija de ea ar fi frumos sa o treci pe 4prezoane striga dupa o suspensie |
ahaaa....dap..buna idee chiar multumesc ...ma duc sa mi le iau :D poate gasesc si capace de prezoane ! :)
|
ar iesi frumos daca ii pui si capacelele alea...si lasa-te de sportul asta...cu vopsitul piulitelor ;)...arata foarte frumos exact cu le-ai facut acum :)
|
Ii sta foarte bine cu jantele facute asa par si mai late si eu le-am facut la fel dar la supernova partea neagra din mijloc e mai bombata si nu sar asa in evidenta marginile albe,suruburile fale negre eu asa am facut
Schimba-i semnalele portocalii cu unele albe sau vopsestele negre pe astea si mai modifici grila |
ma gandeam sa i le schimb dar nu stiu de unde sa iau albe !! ca le-as schiba pe toate!
|
frumoase jantele a iesit ff bine, ai putea sa incerci sa ii faci si stalpi negri ar da bine tare:)
|
8 Attachment(s)
m-am gandit sa ii vopsesc stopurile si semnalele laterale ...nu vroiam asa inchis dar asa a iesit ..si vreau sa ii fac si fata dar ma mai gandesc
|
Arata destul de bine masina,ar merge sa ii pui macar un ''cap'' de toba rotund daca nu o toba sport.
|
Frumos...arata bine...dar vad ca iti plac mult gumele alea e la flapsuri...fir-ar ele sa fie :lol:
P.S. O intrebare cat se poat de simpla... cat mai tii Dacia? daca o mai tii...investeste vreo 8-9 milioane si trage-i frate o evacuare din inox...si termini si problema finalei aleia urate :D... |
pe fata poti sa iti iei semnale transparente sau sa ti le faci la cineva care lucreaza cu pexiglas, da mult mai bine;)
|
Quote:
Quote:
Te rog sa folosesti functia Edit ! |
sunt atatia baieti care si-au facut semnale si stopuri in bucuresti ia legatura cu ei nu te apuca sa le faci negre;)
|
2 Attachment(s)
O sa ma interesez
|
frumoasa dacia ta dar...nu imi place ca ai facut stopurile complet negre...puteai sa faci doar partea de sus neagra...si arata mult mai bine...bafta in continuare
|
multumesc ..:) intentia mea cu stopurile era sa le fac mai deschis mult mai deschis dar...nu am stiut ca se inegresc cam dupa 2 3 minute de la vopsire..... si eu dai cu spreiu dai incontinoare :))))
|
poti sa le stergi cu dizolvant de unghii;)
Fix it: chederul ala in care vine prins portbagajul pe acoperis jos chestiile alea argintii de pe bare si stopuri :) |
te ajuta cu ceva chestiile alea dupa usa...?paravanturi sau cum le zice...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning