![]() |
Noul Volvo S80
6 Attachment(s)
Noul Volvo S80 va fi prezentat in cadrul salonului auto de la Geneva in februarie. Vanzarile vor incepe in vara.
Detalii: - all wheel drive - gama de motoare: ----- V8 - 315hp si 440 Nm ----- 6 cilindri in linie, 3.2 litri, aspirat, 238hp ----- 5 cilindri, 2.5 litri, turbo, 200hp si 300 Nm ----- 5 cilindri, turbo diesel, 185 hp si 400 Nm |
vai doamne ce frumos poate fi! superb VOLVO- firma adevarata! :)
|
:D arata bine cu acest face-lift
..mi se pare mie sau aduce un pic la fata cu audi :roll: |
arata destul de bine...........dar sunt alte masini care arata mult mai bine...la pretu asta
|
mijto mashina..pacat k au eliminat looku' ala de mashina de mafiot...shi uitati-va la prina poza...spatele zici k e de vectra b..oricum..tare mashina..
|
da mike ...cu siguranta faruri de audi
linie de baza lina atentie mare la motoare ...toate au 4X4 ? o masina din ce in ce mai buna ...competitor direct cu qouattro de la audi |
frumoasa masina.eleganta si clasica.
|
Belea . Fara cuvinte . Volvo si-a respectat blazonul si a iesit cu o masina dementiala pe piata . Mult prea frumoasa....Macho`s car:D
|
Foarte frumos!
Volvo apartine de asemenea de Audi,nu? |
e chiar draguta la aspect da pare inspirata de la audi...... desi eu stiam k volvo apartine de ford :D ......si masina pare cam happy :lol: dar interioru e demential super tare se vede k e limuzina
|
frumoasa ma asteptam la ceva mai mult dar ajunge si atat e frumoasa nu cred ca trebuia sa astept mai mult pt ca .. cine stie .. aveam vreo trecere la vreun vehicul zburator ..
|
Cu alte cuvinte volvo :wink:
|
Din pacate Volvo apartine americanilor :( , la fel ca si Opel, AlfaRomeo, Saab, Fiat, Vauxhall etc. Arata foarte bine totusi S80. De data asta s-au intrecut pe ei insisi designerii nordici :D
|
Re:
Quote:
|
Volvo apartine Ford Motor Comapny si eu stiu tot asa, despre Fiat nu stiu nimic sau de Alfa stie cineva sigur?
|
re
bai de chestia asta nu stiam ca apartine americanilor dar oricum a rupt gura cu Volvo asta :P botu seamana a audi.Dar e mult peste el :P
|
avand in vedere ca teoretic ar trebui sa se bata cu A8, dar mai realistic e in clasa A6-ului, n-are nici o sansa!
|
Din cate stiam eu Vauxhall e tuner! farurile trag a audi! iar restul e facelift la modelul anterior!
|
Re:
Quote:
placuta |
Re:
Quote:
Nu,Vauxhall e in Anglia echivalentul lui Opel in Europa si mai era si in Australia,dar am uitat cum se cheama.....Holden parca... :? . |
Grupul Fiat (care detine marcile Fiat, Ferrari, Alfa-Romeo, Lancia si... um... Maserati) a fost cumparat de catre GM in anul 2004 (parca. dak greshesc spuneti)
Si da, Opel in Australia se cheama Holden, numai ca unele masini Daewoo, Suzuki si Chevy se comercializeaza tot ca Holden. Nu inteleg ideea de a comercializa aceeasi masina sub mai multe brand-uri. Care-i faza? ( Daewoo in aceeasi situatie) Oare noul 80 Volvo mai are schimbatorul ala manual temelie (care seamana cu o bila la baza, am uitat cum se cheama...) |
VOLVO S80 - numele spune totul
|
Am intrat pe site-ul Volvo, unde am vazut o poza in care, dintr-un anume unghi, seamana f bine cu Maserati Quattroporte. Daca s-au inspirat din designul italian, au facut o treaba excelenta :wink:
|
Se bate cu Audi A6 nu cu A8. Si nu sunt de acord cu cine a spus ca nu are nici o sansa ... Volvo conduce un om care stie ca nu numai nemtzii stiu sa faca masini
|
Chiar nu sunt de acord cu \"doar nemtii stiu sa faca masini\"... sa nu uitam ca suedezii de la Volvo au un cuvant greu, alaturi sa Saab; sa nu uitam aici nici de producatorii japonezi nici de cei americani.. dar asta tine de alt topic
|
alaturi de Saab? voi ati mers intr-un Saab productie recenta? are calitatea partilor mobile din interior cam la nivel de renault.
|
s 80 nu e concurentul direct a lui audi a6 ci a lui a8 , s60-ul este concurent direct pentru a6 , din orice punct de vedere , clasa , dimensiuni etc ;)
|
Atunci nu cred ca va avea vanzari grozave. Renumele Audi si istoria lor in materie de masini le va aduce vanzari de n ori mai mari, in ciuda faptului ca S80-ul este foarte reusit.
|
Re:
1 Attachment(s)
frate opel nu aprtine americanilor :D aparine germanilor
|
mai informeaza`te si ai sa aflii k opel este sub patronatul gm
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning