![]() |
primul meu montaj video :D
1 Attachment(s)
am facut si eu un montaj cu masina lu ZZGb :D
si vreau pareri :D si multe sugestii si informatii :D e facut cu multimedia mouvi maker |
pozele intiale trebuiau o idee micsorate ....se vad putin aiurea din cauza la rezolutie ...in rest marfa
misto si melodia :wink: |
masina... a ieshit o bijuterie....fooarte foarte furmos si finutz.cat despre film...parca mai trebuiau niste efecte pe la tranzitii pe acolo :P
|
pei asta e faza ca vreau sa invat :) cum se fac
ps: ce alte programe se mai pot folosi da mai usor de invatat :D |
e ok , ca o prima incercare , dar pozele intr-adevar se vad dubios ( sunt alea facute acum cateva zile, din care una pusa p ptopicul d poze artistice, nu)
parca mai trebuia ink un filmuletz, dak e sa fiu carcotas. hai k e ok, zic eu |
1 Attachment(s)
-yap alea sunt pozele ;)
-o sa mai fac altu ..da imi trebuie alt program ca asta nu pea are multe functii -am descoperit si de ce sa vad asa pozele cred :D melodia dp fundal |
Re:
Quote:
ps : thx cipi :D |
Re:
Quote:
stiam ceva de photo story ... si filmul a iesit dragutz... si pozele sunt kul si melodia... felicitari si la mai mare! :drunk: |
golftuning, ce program folosesti? eu ti-as propune Adobe Premiere Pro :D
|
Re:
Quote:
|
misto! bafta in continuare!
|
A iesit super!
Ar trebui sa incerci si Pinacle. :) |
Re:
Quote:
ca stopuri oscilez intre cele jumate albe jumate rosii care-mi plac f mult si unele cu led care nu cred ca are nimeni in romania (cel putin eu n-am vazut/auzit) si sunt beton edit : si ar mai fi hella magic colours smoked (alea mai negre asa) |
ot again: cred k cele alb/rosu sunt cele mai buna alegere...dak ceea ce ai vazut tu pe led-uri :twisted:
|
1 Attachment(s)
:evil: fara off prea mult :D
vreau sa stiu in ce programe mai pot sa fac ... ps: in adobe ala .. pro cica nu poti sa faci si cu poze nu? alte programe pls observatii si niste tutoriale pe undeva? edit Hai ;) un nou filmulet :D |
Superb montajul...m-ai impresionat, mai ales la sfarsit, dedicatia...
Bafta in continuare, pentru inceput oricum eu zic ca e foarte bine ce ai facut tu. Mersi mult de tot :hug: |
cipi , tu mi-ai zis sa postez, sa-ti spun parerea, inseamna ca esti gata ptr critici , plm , numai asa inveti ,asa am invatat si eu , o luam treptat dap ?
in primul rand e bine ca ai inceput cu ... movie maker`ul , e cel mai simplu , acolo inveti miscarile de baza e pacat ca ai inceput cu un proiect atat de ... simplu , in locul tau , ieseam cu un BOOM , mai mare, e pacat ca le salvezi la calitatea aia atat de slaba , mai ales in montajul cu zgb, unde sunt mai mult poze, acolo aveai nevoie de calitate , ai furat-o , - , dupa care , ai nevoie de ... dinamica .. taie filmul , lasa portiuni de 5 secunde, combina-le c`o poza, fa taieturile pe MUZICA , si tot asa .. e mult de discutat .. propun sa facem un topic , SAU , sa-l modificam p`asta, SAU pur si simplu sa continuam aici , aici sa ne prezentam operele , sa ne ajutam unul pe altu cu sfaturi , tehnici , programe , etc, si tot asa .. revenind la tine , c`o sa zici ca-s offtopic altfel :P e bine , deci pentru inceput e bine , acum .. tre sa incepi sa urci ;) hai sa facem o smecherie Te provoc pe tine , si pe cine mai vrea , la un montaj , cu si despre 4tuning.ro tot ce tzine de 4tuning , adica ... DESPRE TOT .. ce vrei tu , avem asa, reguli : filmul nu are voie sa depaseasca 3 minute . n-avem voie sa folosim alte programe inafara de banalul movie maker, n-are voie sa aiba mai mult de 40 de mega, adica , o sa fie calitate buna ... ai inteles ? deci : 3 minute , 40 de mega , montaj , cu si despre 4tuning.ro p.s: cand zic 4tuning.ro , inteleg filme/poze/ de la curse / petreceri / si ce nu .. Termen limita: vineri ora 7 dimineatza ... deci ai la indemana , asta seara , si maine .. si care s-o mai baga .. dupa care facem un mic concurs .. bine, mai intai spune-mi daca accepti ,dupa care dam drumul la treaba .. |
accept da sti care e invignatoru plm nu stiu sa fac tranziti nu stiu unde plm nu are nici o optiune... de efect si astea
|
perfect, asta era si ideea, hai la o discutie lunga pe messenger, iti zic dp acum , deschide movie maker`u ;)
|
oky sutn pe mess ;)
|
am si eu un montaj :P tot primul
https://forum.4tuning.ro/download.php?id=65977 25.92 mB apz-ul...ford sierra |
din cauza ca eu am un movie maker vechi si prost eu o sa fac in Ulead MediaStudio Pro 7.0 sper sail invat rpd :D
|
skillzule ,te bagi ma ?
P.S : eu de cand am postat n-am facut decat sa ascult muzica. .. sa caut coloana sonora ... hihihi ... ce-am ales ... o sa vedeti ... :) shper sha va placka ... :D |
1 Attachment(s)
m`am mai antrenat putin pe ZGb`u ;) pana facem asta cu 4tuning
55secunde -14mb ;) |
bai tati m-as baga...dar cred k ar fi marfa sa lucram totusi cu moviemakerul.....banuiesc k avem toti winxp...deci suntem egali.mai mult sau mai putin..alti cu experienta foarte multa.... :wink:
|
faceti in ce vreti , eu bag cu movie maker`u ..
anyway ,ideea ramane aceiasi despre 4t. 3 minute max , 40 de mega s-ar putea s-o .. facem mai grav ... la modu` ca sa facem un concurs mai .. mare etc. vedem ramane de discutat, pana atunci ,facem warm`up asta .. |
multe premii unui castigator la categoria filmuletz:
un set complet 4t: tricou, sapca, autocolant, si inca niste ceva de nespus inca.. :wink: |
ma bag si yo dar pot lucra cu unlead video ??? aca nu o sa incer cu movie maker ;)
|
cu premii astea daca se baga santos ;) hm...nu lasam mai mult concursu nus pana la sf weekendului, luni ?
|
o sa fac un topic separat , vedem cine se scrie etc, cum zicea cineva ..
daca tot o dam ,macar s-o dam grav ... rabdarica .. se baga cine vrea. .. 2 prgrame avem voie sa folosim ,si anume , Ulead si Movie Maker, ca vad ca vreti Ulead .. eu o sa lucrez in Movie Maker |
oky :) desi sutn multi care le au cu montaje si astea.... vali sper sa stai in banca ta ;) ca daca t bagi de rupi franele :D
|
de ce ? sa se bage si el ..
nu prea are timp .. da.. isi face :P |
santose ce faci frate ;) vrei sa ne termine :D
29 de secunde facute :D |
nu prea am material :((( mai dati si voi niste idei cas in pana rau
|
ahahha , vezi ca ai vreo 100 de giga de filme si poze pe prima pagina , n-ai material ? :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
mdeah.....am terminat...nu a ieshit deloc ce vroiam...as fi vrut sa fac istoria curselor legale/ilegale de cand au inceput ele sa apara si pana azi (secvente filmate)--asta e idee...k tot ziceati k nu aveti idei--...dar nu am timp asa k am facut ceva rapid de tot...asa il las...
app:nu am gasit sa pun nik pe background..asa k e ce mi-a picat in mana... :roll: ps:dak tot nu s-a stabilit ce sa foosim...eu mi-am luat ulead videostudio pentru al 2-lea meu montaj. |
Re:
Quote:
|
super povestioara de la inceput ! ;)
super filmulet :D |
frumos madskilz 8)
|
Asteptati-l si pe al meu... e pe vine!!!! :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning