![]() |
E36 - bmw-ul meu D U R
23 Attachment(s)
sall all ! va prezint masina mea bmw 320 e36 din 94! astept pareri
|
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
Frumoasa masina :).. si imi plac bandourile .. dar ai grija pe unde o parchezi ca se " Cauta " asa ceva :)
|
in legatura cu bandourile.....i le-a furat si unui amic in regie si dupa 1 sapt i a furat toata masina , model ca al tau!
sa ai grija de ea ca e frumoasa! |
Quote:
|
Quote:
de unde vezi tu ca este 2.5 motorul ? on: foarte frumoasa masina ... dar sincer nu imi plac jantele ... :twisted: |
Quote:
|
Sczz my bad...... am vazut prost intradevar:)..
|
ma bucur ca va place masina! deocamdata sta in garaj masina dar trebuie sa ii iau cat mai repede o alarma (tin neaparat sa fie cu pager sa ma anunte daca e ceva) ca acum o saptamana ia furat unui tovaras de al meu o pisica din 93 in 4 usi cu numere de austria,kre din fericire a fost gasita de politia romana prin bucurestii noi (a gasit-o cheala).stiu ca se cauta mai ales pentru dezmembrari.stie cineva de unde pot sa imi cumpar chestia cu ///M kre vine pe bandoul usilor?ca in dreapta nu il mai am!
|
am bagat recent in porbagaj un subwoofer jbl 1204BR cu o statie jbl 75.4 si cu un condensator pyramid 1.5F,ca boxele din fabrica sunt jalnice,deci o sa le schimb.
|
vezi ca chestia cu M o are la bazar de vanzare ACHIM sau cam asa are nikname ul..o da cu 100 ron e noua etc..
Pisateai pe ei de hoti numai ai voie sa parchezi masina ca ti au si luat ceva de la ea. |
Quote:
I-au furat : bara fata , farurile ( xenon si angel eyes ) , rotile , 2 subwoofere + 2 statii de amplificare , debitmetrul si volanul . Toate astea s-au furat cu alarma , cum ... nu stiu . |
e misto masina.. si cat despre Hotii sa nu ai parte de iei... potetii pui shi u.. folie shi oglizii de M k in rest e super completa acuma daca.ti place dar parerea mea este ca schmba masina... https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123970-e36-320i-coupe-motorsport.html <- bmw e36
|
frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si sa ai grija cu ea, sincer eu in loc d alarma mi-as pune cate un caine la fiecare janta, dar nu orice caine ci un pitbul sa vad mai fura ei ceva :):lol::lol: app. f misto kitu de M8)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa pisica, ai mare grija de ea... si de preferat daca ai sa o ti intr un garaj ceva cat mai protejeata ca o sa gasesti cativa jegosi care sa ti lase ceva semne pe ea.... Daca o vopsesti in 2 culori cum e asta de sus o sa se vada tare rau... da cred ca ar merge un albastru mai inchis decat ala de RS... parere personala... bafta cu masina!
L.e: Merita alte jante, si alta grila din bara din fata... |
superb exemplar
|
L-am vazut Live si intra`devar e frumoasa pisica, f ingrijita. Jantele sunt foarte ok ... si alarma e absolut necesara, pisicile noastre fac repede picioare, se fura in draci. Te astept sa vedem cum se aude muzica.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam asa as vrea sa o vopsesc...si astea ar fi jantele kre mi-ar place mie p ea BBS rs II.ce parere aveti?
|
Jantele sunt tari, albastru ala nu vine bine, mai bine daca vrei sa faci ceva subtil, o faci in 2 culori cu albastru care il ai acum pe masina, s ar vedea de 100 de ori mai bine, vopseste o doar negru intai, si pe urma daca nu ti place cum vine cu albastru asta care il ai acum, vopsesti si partea de jos...
|
5 Attachment(s)
nici eu nu sunt sigur de albastrul acela,oricum asta un pic mai tarziu sa mai strang banii! postez kteva poze cu muzica!
|
doar imi dau cu parerea... jentile ar fi o idee super ok.....culoarea.....fa-o albastra dak vrei ceva....sau potrocaliu lamborghini dar nu in 2 culori pare sorcova:D Bafta la modificat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
foarte frumoasa pisica ta , imi place la nebunie , foarte ingrijita , sa aveti grija unul de celalalt ! numai bine kmo |
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze noi! am pus leduri la pozitii ,am echilibrat rotile si am vopsit etrierele!
|
Smecherie!!! Superba:)
|
VREAU OBC DE 18 BUTOANE!!!!si sper sa ii pun cat mai curand apoi o sa urmeze angel eyes sau xenon si apoi angel eyes sau xenon :)) ms pentru comentarii!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Frumos BMW`ul...succes in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa parerea mea oglinzile M au un singur mare avantaj fatza de cele normale patrate... la viteze mari nu vajaie... cele patrate la 120 deja fac urat... cu cele M la 170 se aude doar motorul ... in rest sunt dezavantaje ... nu se pot rabata, se fura sticlele in draci, daca nu ai sticla la ele "panorama" vezi mai putin in ele decat in cele patrate, pe unii ii deranjeaza dimensiunea sticlei prea mica(pe mine unu nu ma deranjeaza dimensiunea sticlei)
|
stiu ca sunt mai aerodinamice cele de ///M ,dar mie imi canta mereu "lautarii" din portbagaj si numai aud nimik de afara :)) chiar exista oglinzi rabatabile electric pt E36?
|
Facute de serie nu... dar exista cele de M5 e39 ... si multe altele care se potrivesc....
|
frumoasa masina dar parca plange dupa BBSuri...:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Frumoasa masina tata......s'o stapanesti sanatos, si fara furaciuni.....am citit tot topicu' si'am vazut k p'acolo pe la voi se c'am fura cu tot cu masina, nu mai elemente :evil:
Ai jenti k cele pe care le'am avut eu ;) Adik ink le mai am, am kiar 6 bucati. Uite aici ce oglinzi am eu, poate te incanta asa ceva, vanzatoru' scria k sunt pt E36, dar sunt leite cu cele de M5-E39, le'am pus una langa ala(una de'a mea si una originala de M5) si erau la fel..... eu nu le'am facut nici'o modificare, doar le'am legat la curent. Stima E36 :!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning