Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - bmw-ul meu D U R (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123879-e36-bmw-meu.html)

ady0scorpion 15-05-09 22:44

E36 - bmw-ul meu D U R

23 Attachment(s)
sall all ! va prezint masina mea bmw 320 e36 din 94! astept pareri

mitza mtb 15-05-09 23:57

Re: E36 - bmw-ul meu D U R

Frumoasa masina :).. si imi plac bandourile .. dar ai grija pe unde o parchezi ca se " Cauta " asa ceva :)

Manson 16-05-09 00:00

in legatura cu bandourile.....i le-a furat si unui amic in regie si dupa 1 sapt i a furat toata masina , model ca al tau!
sa ai grija de ea ca e frumoasa!

pro-aux 16-05-09 00:16

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2323543)
320 sau 325 ? :-?

Eo din cate vad e 2.5 motoru :P

Frumoasa masina :).. si imi plac bandourile .. dar ai grija pe unde o parchezi ca se " Cauta " asa ceva :)

vezi prost

MARI_NSL 16-05-09 00:17

Quote:

scrie destul de clar in primul post bmw 320 e36 din 94 :rolleyes2

de unde vezi tu ca este 2.5 motorul ?

on:

foarte frumoasa masina ...

dar sincer nu imi plac jantele ... :twisted:

Guwy 16-05-09 00:23

Quote:

Da-i zoom pe galeria de admisie si uita-te mai atent , ai sa vezi ca e 2.0 .

mitza mtb 16-05-09 00:25

Sczz my bad...... am vazut prost intradevar:)..

ady0scorpion 16-05-09 01:56

ma bucur ca va place masina! deocamdata sta in garaj masina dar trebuie sa ii iau cat mai repede o alarma (tin neaparat sa fie cu pager sa ma anunte daca e ceva) ca acum o saptamana ia furat unui tovaras de al meu o pisica din 93 in 4 usi cu numere de austria,kre din fericire a fost gasita de politia romana prin bucurestii noi (a gasit-o cheala).stiu ca se cauta mai ales pentru dezmembrari.stie cineva de unde pot sa imi cumpar chestia cu ///M kre vine pe bandoul usilor?ca in dreapta nu il mai am!

ady0scorpion 16-05-09 02:07

am bagat recent in porbagaj un subwoofer jbl 1204BR cu o statie jbl 75.4 si cu un condensator pyramid 1.5F,ca boxele din fabrica sunt jalnice,deci o sa le schimb.

gelu_r 16-05-09 12:02

vezi ca chestia cu M o are la bazar de vanzare ACHIM sau cam asa are nikname ul..o da cu 100 ron e noua etc..

Pisateai pe ei de hoti numai ai voie sa parchezi masina ca ti au si luat ceva de la ea.

Guwy 16-05-09 12:17

Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2323730)
ma bucur ca va place masina! deocamdata sta in garaj masina dar trebuie sa ii iau cat mai repede o alarma (tin neaparat sa fie cu pager sa ma anunte daca e ceva) ca acum o saptamana ia furat unui tovaras de al meu o pisica din 93 in 4 usi cu numere de austria,kre din fericire a fost gasita de politia romana prin bucurestii noi (a gasit-o cheala).stiu ca se cauta mai ales pentru dezmembrari.stie cineva de unde pot sa imi cumpar chestia cu ///M kre vine pe bandoul usilor?ca in dreapta nu il mai am!

La mine in cartier ( Rahova ) isi luase un baiat o pisica din Germania , frumoasa rau de tot , kit ///M , roti mari frumoase ... si intr-o seara au dat hotii in ea , intai incercand sa o fure pe toata ca i-au spart contactul ... iar apoi vazand ca nu merge ...
I-au furat : bara fata , farurile ( xenon si angel eyes ) , rotile , 2 subwoofere + 2 statii de amplificare , debitmetrul si volanul .
Toate astea s-au furat cu alarma , cum ... nu stiu .

e36adigolan 17-05-09 13:16

e misto masina.. si cat despre Hotii sa nu ai parte de iei... potetii pui shi u.. folie shi oglizii de M k in rest e super completa acuma daca.ti place dar parerea mea este ca schmba masina... https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123970-e36-320i-coupe-motorsport.html <- bmw e36

roGan 17-05-09 13:48

frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si sa ai grija cu ea, sincer eu in loc d alarma mi-as pune cate un caine la fiecare janta, dar nu orice caine ci un pitbul sa vad mai fura ei ceva :):lol::lol: app. f misto kitu de M8)

ady0scorpion 17-05-09 22:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2326581)
e misto masina.. si cat despre Hotii sa nu ai parte de iei... potetii pui shi u.. folie shi oglizii de M k in rest e super completa acuma daca.ti place dar parerea mea este ca schmba masina... https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=123970 <- bmw e36

pai oglinzile de ///M nu imi plac,parerea mea este ca nu au nici o treaba cu masina ,masina fiind patratoasa si oglinzile rotunde,daia nici nu mi-am pus...iar kt despre folie,nu stiu la care te referi...dak te referi la cea de pe geamuri o sa imi pun si pe lateral ca deocamdata am folie doar pe luneta iar dak te referi la folie de carbon pentru capota ,plafon si portbagaj nu mi-as pune.ma gandeam sa o vopsesc desi nu e nevoie!in 2 culori partea de sus negru si partea de jos albastru de la skoda RS sau ceva asemanator.uite ca atasez o poza cam cum as vrea sa arate.multumesc pt comentarii!

sprinter 17-05-09 22:50

Frumoasa pisica, ai mare grija de ea... si de preferat daca ai sa o ti intr un garaj ceva cat mai protejeata ca o sa gasesti cativa jegosi care sa ti lase ceva semne pe ea.... Daca o vopsesti in 2 culori cum e asta de sus o sa se vada tare rau... da cred ca ar merge un albastru mai inchis decat ala de RS... parere personala... bafta cu masina!
L.e: Merita alte jante, si alta grila din bara din fata...

E30_Power 18-05-09 09:38

superb exemplar

ziemenz 18-05-09 10:11

L-am vazut Live si intra`devar e frumoasa pisica, f ingrijita. Jantele sunt foarte ok ... si alarma e absolut necesara, pisicile noastre fac repede picioare, se fura in draci. Te astept sa vedem cum se aude muzica.

ady0scorpion 18-05-09 13:36

Quote:

Originally Posted by ziemenz (Post 2328669)
L-am vazut Live si intra`devar e frumoasa pisica, f ingrijita. Jantele sunt foarte ok ... si alarma e absolut necesara, pisicile noastre fac repede picioare, se fura in draci. Te astept sa vedem cum se aude muzica.

oooo ia uite cine e p aici :) in weekend vin p acolo,sa iti vad jantele si sa iti arat muzica!sambata poate facem mare gratar

ady0scorpion 18-05-09 14:36

2 Attachment(s)
cam asa as vrea sa o vopsesc...si astea ar fi jantele kre mi-ar place mie p ea BBS rs II.ce parere aveti?

sprinter 18-05-09 14:43

Jantele sunt tari, albastru ala nu vine bine, mai bine daca vrei sa faci ceva subtil, o faci in 2 culori cu albastru care il ai acum pe masina, s ar vedea de 100 de ori mai bine, vopseste o doar negru intai, si pe urma daca nu ti place cum vine cu albastru asta care il ai acum, vopsesti si partea de jos...

ady0scorpion 18-05-09 20:23

5 Attachment(s)
nici eu nu sunt sigur de albastrul acela,oricum asta un pic mai tarziu sa mai strang banii! postez kteva poze cu muzica!

E30_Power 18-05-09 23:00

doar imi dau cu parerea... jentile ar fi o idee super ok.....culoarea.....fa-o albastra dak vrei ceva....sau potrocaliu lamborghini dar nu in 2 culori pare sorcova:D Bafta la modificat!

ady0scorpion 19-05-09 00:13

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2331518)
doar imi dau cu parerea... jentile ar fi o idee super ok.....culoarea.....fa-o albastra dak vrei ceva....sau potrocaliu lamborghini dar nu in 2 culori pare sorcova:D Bafta la modificat!

nu cred ca ar parea sorcova in 2 culori!o sorcova are cel putin 5 culori!dak o vopsesc clar o fac in 2 culori dar acuma nu stiu daca e portrivit albastrul ala,oricum partea de sus sigur negra va fi!oricum ms de parere ,poate in viitor dak or sa fie mai multi k tn ,nu o sa o mai fac in 2 culori.BAFTA!

E30_Power 20-05-09 09:27

Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2331737)
nu cred ca ar parea sorcova in 2 culori!o sorcova are cel putin 5 culori!dak o vopsesc clar o fac in 2 culori dar acuma nu stiu daca e portrivit albastrul ala,oricum partea de sus sigur negra va fi!oricum ms de parere ,poate in viitor dak or sa fie mai multi k tn ,nu o sa o mai fac in 2 culori.BAFTA!

e la mine in buzau o pisica tot asa... negru+portocaliu... si chiar nu da bine asa, dar fiecare are o parere iar cel mai mult conteaza parerea proprietarului! Oricum masina este superba si foarte bine intretinuta! Multa bafta la modificari!

keemo 20-05-09 14:18

Quote:

Originally Posted by E30_Power (Post 2335351)
e la mine in buzau o pisica tot asa... negru+portocaliu... si chiar nu da bine asa, dar fiecare are o parere iar cel mai mult conteaza parerea proprietarului! Oricum masina este superba si foarte bine intretinuta! Multa bafta la modificari!

daca te referi la pisica cabrio , ala e auriu cu negru , si vine destul de bine...

foarte frumoasa pisica ta , imi place la nebunie , foarte ingrijita , sa aveti grija unul de celalalt !
numai bine
kmo

E30_Power 21-05-09 09:40

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 2336181)
daca te referi la pisica cabrio , ala e auriu cu negru , si vine destul de bine...

foarte frumoasa pisica ta , imi place la nebunie , foarte ingrijita , sa aveti grija unul de celalalt !
numai bine
kmo

nu cea cabrio de pe unirii sau unde sta proprietarul...., aia este frumoasa... este una portocaliu si negru care da urat tare...Numai bine sper sa iti gasesti culoarea potrivita:)

ady0scorpion 02-06-09 20:27

10 Attachment(s)
poze noi! am pus leduri la pozitii ,am echilibrat rotile si am vopsit etrierele!

E30_Power 04-06-09 10:40

Smecherie!!! Superba:)

ady0scorpion 04-06-09 15:37

VREAU OBC DE 18 BUTOANE!!!!si sper sa ii pun cat mai curand apoi o sa urmeze angel eyes sau xenon si apoi angel eyes sau xenon :)) ms pentru comentarii!

e36adigolan 04-06-09 19:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2327772)
pai oglinzile de ///M nu imi plac,parerea mea este ca nu au nici o treaba cu masina ,masina fiind patratoasa si oglinzile rotunde,daia nici nu mi-am pus...iar kt despre folie,nu stiu la care te referi...dak te referi la cea de pe geamuri o sa imi pun si pe lateral ca deocamdata am folie doar pe luneta iar dak te referi la folie de carbon pentru capota ,plafon si portbagaj nu mi-as pune.ma gandeam sa o vopsesc desi nu e nevoie!in 2 culori partea de sus negru si partea de jos albastru de la skoda RS sau ceva asemanator.uite ca atasez o poza cam cum as vrea sa arate.multumesc pt comentarii!

ma refeream la folie pe geamuri.. in fie fiecare cu gustul lui sti tu vb aia... dar yo unu oglinzile de M le vad bine puse pe e36.. dar cum am zis parerile sunt impartite barosane oricum are linie misto matza.. si bafta in con... nu mi se pare k nu au treaba cu maisna.. uita.te puitin la poze!

oMs^13 04-06-09 20:45

Frumos BMW`ul...succes in continuare!

ady0scorpion 04-06-09 22:56

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2381677)
ma refeream la folie pe geamuri.. in fie fiecare cu gustul lui sti tu vb aia... dar yo unu oglinzile de M le vad bine puse pe e36.. dar cum am zis parerile sunt impartite barosane oricum are linie misto matza.. si bafta in con... nu mi se pare k nu au treaba cu maisna.. uita.te puitin la poze!

pai folie are deja p luneta care este cam zgariata si am de gand sa o dau jos si sa pun alta pe toate geamurile mai putin parbriz :)) iar cu oglinzile mai bine prefer sa bag banii in altceva la masina!ms de comentariu!

ady0scorpion 04-06-09 22:58

Quote:

Originally Posted by oMs^13 (Post 2381859)
Frumos BMW`ul...succes in continuare!

ma bucur ca iti place ,sper sa il fac mai frumos!

sprinter 05-06-09 00:30

Dupa parerea mea oglinzile M au un singur mare avantaj fatza de cele normale patrate... la viteze mari nu vajaie... cele patrate la 120 deja fac urat... cu cele M la 170 se aude doar motorul ... in rest sunt dezavantaje ... nu se pot rabata, se fura sticlele in draci, daca nu ai sticla la ele "panorama" vezi mai putin in ele decat in cele patrate, pe unii ii deranjeaza dimensiunea sticlei prea mica(pe mine unu nu ma deranjeaza dimensiunea sticlei)

ady0scorpion 05-06-09 01:04

stiu ca sunt mai aerodinamice cele de ///M ,dar mie imi canta mereu "lautarii" din portbagaj si numai aud nimik de afara :)) chiar exista oglinzi rabatabile electric pt E36?

sprinter 05-06-09 01:06

Facute de serie nu... dar exista cele de M5 e39 ... si multe altele care se potrivesc....

road_runner 10-06-09 15:36

frumoasa masina dar parca plange dupa BBSuri...:lol:

ady0scorpion 10-06-09 22:43

Quote:

Originally Posted by road_runner (Post 2396349)
frumoasa masina dar parca plange dupa BBSuri...:lol:

adevarat ori bbs rc :X:X:X ori unele cu buza!sa speram ca vor veni cat mai rpd, ca acuma am alte prioritati!

GOGU_VL 24-06-09 02:33

2 Attachment(s)
Frumoasa masina tata......s'o stapanesti sanatos, si fara furaciuni.....am citit tot topicu' si'am vazut k p'acolo pe la voi se c'am fura cu tot cu masina, nu mai elemente :evil:
Ai jenti k cele pe care le'am avut eu ;) Adik ink le mai am, am kiar 6 bucati.
Uite aici ce oglinzi am eu, poate te incanta asa ceva, vanzatoru' scria k sunt pt E36, dar sunt leite cu cele de M5-E39, le'am pus una langa ala(una de'a mea si una originala de M5) si erau la fel..... eu nu le'am facut nici'o modificare, doar le'am legat la curent.
Stima E36 :!:

ady0scorpion 25-06-09 22:45

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2432700)
Frumoasa masina tata......s'o stapanesti sanatos, si fara furaciuni.....am citit tot topicu' si'am vazut k p'acolo pe la voi se c'am fura cu tot cu masina, nu mai elemente :evil:
Ai jenti k cele pe care le'am avut eu ;) Adik ink le mai am, am kiar 6 bucati.
Uite aici ce oglinzi am eu, poate te incanta asa ceva, vanzatoru' scria k sunt pt E36, dar sunt leite cu cele de M5-E39, le'am pus una langa ala(una de'a mea si una originala de M5) si erau la fel..... eu nu le'am facut nici'o modificare, doar le'am legat la curent.
Stima E36 :!:

da sunt frumusele jentile ,dar cam iesite in afara si la borduri trebuie sa am mare atentie!oricum vreau sa le schimb cu unele cu buza 10j spate si 8.5j fata.am vazut oglinzile tale si te invidiez!!!sunt criminale!!!poate imi dai si mie un pm cu cat te-au costat si de unde le-ai luat.bafta!

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning