Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Hamann 599 GTB auriu din Dubai (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/123786-hamann-599-gtb-auriu-dubai.html)

boy_wonder 15-05-09 12:47

Hamann 599 GTB auriu din Dubai

5 Attachment(s)
Hamann 599 GTB auriu sau cum să te faci remarcat în Dubai

Întrebare de baraj: Cum te faci remarcat în Dubai? Ei bine, nici cu un 599 GTB stock şi nici cu un 599 GTB Hamann. Însă cu un 599 GTB Hamann auriu şi cu fibră de carbon, da. Mai poţi opta şi pentru un interior custom, alb cu roşu în cazul de faţă, şi un număr de înmatriculare "special", la fel ca noua ta achiziţie. Acum vei atrage cu siguranţă toate privirile, chiar şi la Mall of the Emirates sau Burj Al Arab.

Pik_TDI 15-05-09 13:02

Re: Hamann 599 GTB auriu din Dubai

Frumos exemplar:D

Tunelord 15-05-09 13:02

nu imi place cum ii sta auriu... mi se pare tiganie! :???: ..da noah, ce sa le ceri la arabi? :rolleyes2:lol:

razzwan 15-05-09 13:02

este extraordinar!!

kir0087 15-05-09 13:04

hauriu cu interior rosu mancatz-ash.
arabi...ce mama dracu...
pt mine continua seria kitschurilor de multi bani.

b.M.w-e3o 15-05-09 13:05

Este reusit...imi place

p-george 15-05-09 13:11

Este ok masina, are suficient negru cat sa echilibreze imaginea si aurul nu este foarte lucios. ( nu sariti la mine, am urat bmw ul seria 5 aurit :) )

SaIBoT 15-05-09 13:12

Daca nu in Dubai atunci unde!Macar asa avem ocazia sa ne facem o parere despre cum arata unele masini exclusiviste in culori si nuante pe care nu am avea ocazia sa le vedem altfel!

Vj_AlecS 15-05-09 13:20

oare asa o iei razna cand ai multi bani? incep sa imi doresc sa nu ajung niciodata bogat..:D

jozsi555 15-05-09 13:20

este beton,,, dar tot mai tare este A8-ul din argint de la mtm. am sa caut poza si o postez

keejay 15-05-09 13:28

este frumos nu am ce zice...dar daca ai asa ceva in Romania ..sigur canti sau iti plac manelele!!:)))

ovydioo 15-05-09 13:55

ce-au patit frate toti??? s-a terminat moda cu negru mat si a inceput moda cu sorcova aurie??? ce cretin ar face asa ceva la o masina??? aurie cu negru la exterior si rosu cu alb la interior, trebuia sa-i faca si jantele verzi si toate ciorile dupa cocalari.ro isi puneau poza cu masina si mesaje cu ''boss da boss'' sau ''jmekeru sukaru''

alinush27 15-05-09 13:59

Rar ? cu siguranta.
Frumos ? nu prea.
Dubai-ul e suprasaturat de supermasini , si trebuie sa iesi in evidenta intr-un fel.

the_one_and _only 15-05-09 14:29

Gretos...

YGD-sef 15-05-09 14:35

Tare de tot!

VWluci 15-05-09 15:18

Un singur cuvant: Tiganie.

Claw166 15-05-09 17:08

de unde altundeva putea fi ?
~Kitsch :!:

Anka Blonda 15-05-09 17:32

bleah. hai cu maneaua si cu gtbu :)))

marian_tgv 15-05-09 17:55

ce viseaza noaptea fac ziua..daca are omul bani isi face toate poftele, gusturile nu se discuta, normal sa avem idei diferite, pareri, etc... eu am votat "merge" sigur daca vii in romania cu el sucesti gaturi pe strada

allexutzzu 15-05-09 18:11

e bestiala masina!! degeaba o faceti tiganie si nu mai stiu cum...sunteti invidiosi pe arabi ca sunt plini de bani si-si pot permite orice...

slayersland 15-05-09 18:29

Voi aveti ceva cu masinile de genul? Nu scapati niciuna vad. Eu is satul de spoieli de-astea lucitoare.

Ah, si iar sunt voturile relativ echilibrate iar commenturile impotriva aproape toate, iar dubios, in fine...yuck. Daca as avea l-as rade cu drujba in piata publica, apoi as vinde restu, macar jumate din bani sa pot scoate...

slayersland 15-05-09 20:44

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2322633)
e bestiala masina!! degeaba o faceti tiganie si nu mai stiu cum...sunteti invidiosi pe arabi ca sunt plini de bani si-si pot permite orice...

Ce retorica a la Gutza ne-ai tras. Bine mai alllexutzzzzule, da sunt oameni pe lumea asta care nu au nici invidie nici dusmani, poate ca nici valoare, dupa tine, dar aici e chestie de gust, cu invidia sa faci versuri mai bine decat post-uri. Daca ne-am baza pe logica ta inseamna ca ar trebui sa fim invidiosi si pe germani, italieni, etc...pe toti care au masini, deci de ce nu critica nimeni un Ferrari tunat decent ...asa, din invidie? a? Sau numa cele aurii si argintii sunt invidiate? Logic ar fi ca doar cele lucitoare ar fi frumoase pentru ca sunt criticate si "invidiate", restul ar fi niste gunoaie ptr care nu se oboseste nimeni...

b0gdan_max 15-05-09 20:57

cand o vedem in poza zicem ca e kitsch, daca am vedea-o in realitate am ramane un pic cu gura cascata... e prea excentrica, dar ce sa ne mai mire din moment ce vine din Dubai? multi bani si mult prost-gust

glevidj 15-05-09 22:03

arabi nebuni isi iau asa masini si fac in 3 ani 2000 de km cu ele

matiz87 16-05-09 09:18

urat cel putin culoarea aia.! yeak ce gusturi au unii. dar probabil ca au asa de multi bani ca nu mai stiu ce sa mai faca cu ei .

Pardalian 16-05-09 16:16

la arabi poti iesi in evidenta si cu o dacie 1300 din anii '70 .....s-ar uita la ea ca la un OZN :P

oancea_cristiano_95 16-05-09 17:25

dubai... ferarri ... aur ? nu ii asa ciudat zic eu :D

NONE 17-05-09 02:49

Nu m-ar deranja culoarea deloc, mie chiar îmi place ;) omu` a vrut sa fie diferit ;) ... degeaba ziceti voi ca-i tigänie, dacä v-as da unu la fel, ati încremenii lângä el ;)

23BYK 18-05-09 07:35

masina arata exemplar dar culoarea mi se pare gresita ... :shock:

sparly 18-05-09 08:36

frumos dar observ ca are harem

Sasha 18-05-09 08:39

horror :omfg:

tEaRsmAd 18-05-09 18:56

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2321874)
ce-au patit frate toti??? s-a terminat moda cu negru mat si a inceput moda cu sorcova aurie??? ce cretin ar face asa ceva la o masina??? aurie cu negru la exterior si rosu cu alb la interior, trebuia sa-i faca si jantele verzi si toate ciorile dupa cocalari.ro isi puneau poza cu masina si mesaje cu ''boss da boss'' sau ''jmekeru sukaru''

Vorbesti sa te aflii in treaba ! Toti astia care credeti ca, ceva mai exclusivist si mai DEOSEBIT sunteti niste invidiosi ! Sa nu mai vorbim de rasism si toate cele, ca in ziua de azi nu poate cineva sa isi aplice ideile pe masina ca e cocalar ! Daca are mai mult de 2 culori e tiganie la voi ? Cine nu ar vrea sa conduca asa ceva ? Masina arata extraordinar ! E un 599 GTB pentru Dumnezeu !!! :rolleyes2

roska 19-05-09 11:16

vopseaua asta il face sa fie special in felul lui nu e kitch sa fim seriosi e un ferrari si ruginit ar fi frumos

mitza mtb 21-05-09 22:45

Chiar imi place:-?..

Si chestia cu tzigania :-? .. hm.. ce tigan are Ferrari "GOLD" .. ca sa ziceti ca acest Ferrari este tiganie? .. din cate stiu guta nu are nici o melodie in care sa fie vorba despre un Ferrari "GOLD" .. si din cate vad nu este nici o bara din carton .. vreun semn NAIC lipit pe luneta.. nici-o husa cu femei goale si nici-o priza de aer pe capota din Lemn ca sa ziceti ca e KITSCH ..

Iar aurul din cate stiu s-a purtat f mult timp pana un destept a descoperit ca Argintul " Luceste " mai frumos decat Aurul..

slayersland 21-05-09 22:51

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2341062)
Chiar imi place:-?..

Si chestia cu tzigania :-? .. hm.. ce tigan are Ferrari "GOLD" .. ca sa ziceti ca acest Ferrari este tiganie? .. din cate stiu guta nu are nici o melodie in care sa fie vorba despre un Ferrari "GOLD" .. si din cate vad nu este nici o bara din carton .. vreun semn NAIC lipit pe luneta.. nici-o husa cu femei goale si nici-o priza de aer pe capota din Lemn ca sa ziceti ca e KITSCH ..

Iar aurul din cate stiu s-a purtat f mult timp pana un destept a descoperit ca Argintiul " Luceste " mai frumos decat Auriul..

Avatarul te da de gol. Ala de pe youtube cu clima bizonica cred ca ar fi de acord cu tine. Iar daca ptr unii un Ferrari e frumos ruginit e clar...nu mai conteaza daca ar fi auriu, verde fosforescent, roz cu stelute galbene, etc...

mitza mtb 21-05-09 22:57

Poza aia e facuta acum 3 ani si nu cred ca te .... pe tine ce avatar am.. si daca as fi tigan inseamna ca tu ai fi rasist..

si gusturile mele nu se discuta.... iar daca te tu te uiti pe youtube la tot felul de filmulete cu nu stiu ce prosti in ele nu inseamna ca trebuie sa ma uit si eu... si nu te mai da atat de destept si atat de tuner ca nu iti sta bine.. si numai da iar reply ca numai raspund persoanelor cu un nivel atat de ridicat de inteligenta cu care eu nu pot sta de vorba 20 de secunde fiindca mi-ar da peste bot cu inteligenta si cultura sa ..

Arividerci! ..

Scuze de off - topic ..

alex22das 22-05-09 11:59

arata bine rau

canon 01-06-09 10:43

Daca nu ar fi existat tigani, nu ar mai fi existat nici termenul tiganie, deci ne-ar fi placut la toti masina asta.

alex22das 01-06-09 10:55

Quote:

Originally Posted by canon (Post 2369866)
Daca nu ar fi existat tigani, nu ar mai fi existat nici termenul tiganie, deci ne-ar fi placut la toti masina asta.

asta asa e ;)

mitza mtb 02-06-09 11:07

Dar lamuritima si pe mine...DE CE SPUNETI CA E TIGANIE? .. NU AM VAZUT IN VIATA MEA O MASINA AURIE LA UN TIGAN!:|

L.E : Mai bine spuneti " Arabisme " " Dubaisme " decat Tiganie .. [ nu sunt tigan.. dar tiganie se spune unui lucru intalnit la tigani.. Si din cate vad ferrari-u asta nu e tras de doi cai.. ci propulsat de un V12 cu foarte multi cai..

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning