![]() |
black project!!!
tng ,skama si eu vrem sa facem un banner cu comunitatea ploiesti :wink:
si ne-am gandit ca cine vrea din comunitate sa dea nishte bani pt proiect pt ca banuiesc ca o sa coste ceva :wink: 50.000 lei vechi sau mai mult pe cine il tine buzunarul :wink: doritorii sa posteze si o sa vedem cum strangem banii :mrgreen: |
interesati-va si voi si aflati care e suma finala, k sa stim cat trb strans :roll:
eu unul as da, :wink: |
cum vi se pare ideea?
vreau sa aud pareri |
am discutat cu tng despre suma si am spus cine vrea sa dea si daca mai trebuie vedem noi cum facem :wink: si in cazul in care mai raman bani luam stikere sau ceva tot pt comunitate :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
doritori sa fie :D |
sper sa nu va marlaniti pt 50 de mii :(
|
hm..shantzule...nu zic k nu dau banii, doamne fereshte , k sunt 5 lei RON:)))...dar shtii ce ma amuza...k tzineti asha secret acest black project...nu spuneti nimenui despre ce e vorba ...dar....aveti totushi \"pretentzia\"(ma scuzi dar n`am gasit alt cuvant) ...sa va ajutam cu finantzarea!!! nu vreau sa intzelegi k i`m a bad man!! am subliniat un fapt!! shi n`ash vrea sa fiu interpretat altfel!!!bafta la proiect in continuare!! dati pm sau msg pe tel dak e ceva sa donez cash!!(anuntzati macar cu o zi inainte pls...)
|
hehe ... e buna precizarea ta :) da cineva tre sa o faca si pe asta nu ? gandeste`te daca s`ar implica toti ... ar iesi un *** :D scuzati exprimarea :D da .... cateodata nu se potriveste \"unde`s multi puterea creste \" ma rog.... i`as ruga... sa puna exact..banneru care vor sa`l faca... si pe urma isi da lumea cu parerea :)
donez....daca e nevoie :D nu`s din ploiesti da sunt fratii mei acolo tng pit skama shantu si cine mai e :D |
dau dreptate 100% GolfTuning!!dak s-ar fi implicat totzi ...ieshea ...o dezordine sa zic!!!o sa incerc sa sprijin cum pot, nu numai cu cash!! dak e nevoie shtiti cum sa dati de mine!!
|
si cand te gandesti ca blackproject nu e ce ma asteptam.....credeam naibii ca va apucatzi de vreo masina sa o facetzi bomba... :lol: :lol: la mine nu e o pb daca avetzi nevoie de bani,doar ceretzi....ajut cu cea mai mare placere mai ales ca e in scopuri nobile :wink:
|
taz im pare rau ca nu e ceea ce crezi :( dar poate mai incolo luam un trabant(sau orice masina asha mai ieftina) si o facem mascota comunitatii
fiecare da cati bani vrea :wink: si daca o sa avem nevoie de ajutor fiti sigur ca o sa va cerem parerea :wink: tazule cred ca o sa iti cerem ajutorul :wink: |
super ideea :wink: ma bucur ca s-a facut topicul asta ca ma tinea shantzu asta intr-un suspans!! ma omorat cu propozitia TOP SECRET!!! atat imi spunea cand il intrebam :)
acum exista ceva care sa reprezinte ploiestiul :wink: |
shantzule dau si io bani k vreau s avad si io ce ar iesi si am vazut si faza cu tricourile park ar fi o idee sa ne facem si tricouri toti la fel sa ne recunoastem ....si gabori:D
bafta in toate ce tine de tuning ploiesti |
50.000 nu cred ca e problema pt oricine
dau si eu dracu, poate asa va mai cunosc si eu |
unde facetzi voi bannerul asta daca vretzi ceva veniti la mine va ajut eu
|
marpha rau ideea, imi place! ma bag si eu!
|
hmmm! pai, poate maima vad si eu cu voi... (ca nu torn pe nimeni ! stati linishtiti :wink:)
pai! data si ora ! !!!CHITANTZA TNG!!!-----!Chitantza! (scump domle !SCUMP! dincolea era mai eftin )-____-a fu o gluma taz! |
daca doar o mana de oamenii vor contribui la finalizarea proiectului, eu as propune sa isi lase fiecare \"amprenta\" pe el, sa se stie cine s-a implicat in realizarea lui :!:
e doar o idee, sa nu ma injurati :oops: |
daca nu se vrea.. nu facem nimic! ca nu o fac pentru mine, sau pentru 2-3 persoane
|
daca o sa facem pana la urma o ce trecem numele noastre pe banner, ma refer la cei care au contribuit :wink:
|
Re:
Quote:
daca nu vor .. asta e :roll: |
asha e tng ,o sa incercam mai incolo :wink: poate o sa avem mai mult noroc :mrgreen:
sincer nu credeam ca o sa se intample asha :cry: si cand te gandesti ca erau doar 5 RON , nu era o avere :cry: mario saracu a spus mai demult sa dam cate 50 RON .....adica mai pe scurt el chiar nu are vreo sansa sa stranga banii :lol:[/list] |
Quote:
La faza asta sunt foarte suparat ! Atata am avut de spus ! Salutare :( |
Foarte urat din partea ta Shantzule in special :!:
|
deci ... sa inteleg k nu se mai strang bani ?
faza cu chitantza si cu \"dincolo era mai eftin \"era o gluma(poate ca o gluma proasta) NU ma zgarcesk la 5 ron ! dak e, voi da si mai mult cu cea mai mare placere ! pana la urma , se mai strang bani , sau nu ?! repet ! a fost o gluma ! da mey hoo, stai linistit - tng |
Fratzilor, no offence, ce rost are banner-ul asta, ce e un fel de reclama sau ce, aiurea in tramvai, nu e vb de bani, dar nu vad rostul unui asemenea lucru
|
Skmadtm...care e motivul supararii tale? :?:
RZV_1_XDD...e ceva care sa ii reprezinte pe cei din ploiesti, in nici un caz nu e \"aiurea in tramvai\" :wink: |
nu m i se pare ceva ideal . ce reclama e asta ???
la cine avem noi nevoie de reclama .cine e pasionat de masinii intra si pe 4tuning si pe comunitate . parerea mea ca o sa atragem foarte multi pusti pana n 18 anii cu banerul asta . iar lumea care nu are legatura cu comunitatea ,bosorogii nevinovati care ies si ei la o plimbare prin parc o sa vina sa intrebe dc e ceva si pentru pensionarii . ceva de genu :se vor mari pensile? :D :D :D credeam ca black project e ceva legat de vreo masina tare , suna de parca faceati masina lui batman . |
bai astia din comunitate .. ce va zgarciti ma asa la 50 de mii vreti sa strangem noi banii din bucuresti ? nu se face asa ceva .... un banner ar fii ceva super tare...frate ;)
hai aveti grija... |
nu e vb de banii ma ,dar e aiurea sa stai cu aia imprastiata pe masina atunci cand se intalnesc 10-20 masinii undeva intr un loc restrans . si ne mai cunoastem si intre noi ca vin doar cei de pe comunitate
|
twweti nu zice asha , sa gandit skma la un lucru care lui tng si mie ne-a placut si am fost deacord sa il facem :wink:
bannerul nu il facem pt reclama,ci pt noi asha ca suntem un fel de familie :wink: |
tweety - ce au astia de pana-n 18 ani :( io am 14(mai jos de 15 nu merea la profile :D ) si chiar dak io confund mx5 cu fiat 500 ata ete ...
Dak familia 4 tuning vrea sa fie unita , atunci trebe neaparat sa facem banner-ul ala ? ce ?, poate costa mai mult de 2-2.5 meleoane ? Cam cat de mare e familia 4t ploiesti ? o intrebare ... |
Pai uite-te si tu la fisa de prezenta ! :wink:
|
de ce ma dezamagiti :(
haideti fratilor ca va credeam cea mai unita comunitate ;) aratati`o si pe asta ;) vad ca zice luema nu e problema de bani atunci care e problema daca nu e problema de bani inseamna .... ca vreti sa faceti banneru da? atunci strangeti`va faceti bannerusi pe 19 il expuneti ca daca nu va alerg :D |
Ba ,in plm nu e vb de bani, dar ideea e aiurea, e naspa, vreti sa puneti un ditamai banner-ul pe masini, ce e asta cu familia ,zici ca suntem mafia siciliana, n-am nimic cu pustii de 15 ani, dar vorbeste gura fara ei cateodata
|
Deci cam asta e treaba .. nici o solutzie
Poate pe viitor va suna mai tentant ... Topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning