Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   black project!!! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/12378-black-project.html)

shantzu 31-01-06 14:06

black project!!!

tng ,skama si eu vrem sa facem un banner cu comunitatea ploiesti :wink:
si ne-am gandit ca cine vrea din comunitate sa dea nishte bani pt proiect pt ca banuiesc ca o sa coste ceva :wink:
50.000 lei vechi sau mai mult pe cine il tine buzunarul :wink:
doritorii sa posteze si o sa vedem cum strangem banii :mrgreen:

RaulNFS 31-01-06 14:09

interesati-va si voi si aflati care e suma finala, k sa stim cat trb strans :roll:

eu unul as da, :wink:

tng 31-01-06 14:11

cum vi se pare ideea?
vreau sa aud pareri

shantzu 31-01-06 14:15

am discutat cu tng despre suma si am spus cine vrea sa dea si daca mai trebuie vedem noi cum facem :wink: si in cazul in care mai raman bani luam stikere sau ceva tot pt comunitate :wink:

tng 31-01-06 14:15

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"
interesati-va si voi si aflati care e suma finala, k sa stim cat trb strans :roll:

eu unul as da, :wink:

pai 50mii de pers eu zic ca e destul ca sa facem un banner un genul celui cu MR (ca dimensiune zic eu) , oricum ne vom interesa zilele astea
doritori sa fie :D

shantzu 31-01-06 15:56

sper sa nu va marlaniti pt 50 de mii :(

kraven_4_all 31-01-06 16:20

hm..shantzule...nu zic k nu dau banii, doamne fereshte , k sunt 5 lei RON:)))...dar shtii ce ma amuza...k tzineti asha secret acest black project...nu spuneti nimenui despre ce e vorba ...dar....aveti totushi \"pretentzia\"(ma scuzi dar n`am gasit alt cuvant) ...sa va ajutam cu finantzarea!!! nu vreau sa intzelegi k i`m a bad man!! am subliniat un fapt!! shi n`ash vrea sa fiu interpretat altfel!!!bafta la proiect in continuare!! dati pm sau msg pe tel dak e ceva sa donez cash!!(anuntzati macar cu o zi inainte pls...)

GolfuletzS 31-01-06 16:44

hehe ... e buna precizarea ta :) da cineva tre sa o faca si pe asta nu ? gandeste`te daca s`ar implica toti ... ar iesi un *** :D scuzati exprimarea :D da .... cateodata nu se potriveste \"unde`s multi puterea creste \" ma rog.... i`as ruga... sa puna exact..banneru care vor sa`l faca... si pe urma isi da lumea cu parerea :)

donez....daca e nevoie :D nu`s din ploiesti da sunt fratii mei acolo tng pit skama shantu si cine mai e :D

kraven_4_all 31-01-06 17:01

dau dreptate 100% GolfTuning!!dak s-ar fi implicat totzi ...ieshea ...o dezordine sa zic!!!o sa incerc sa sprijin cum pot, nu numai cu cash!! dak e nevoie shtiti cum sa dati de mine!!

T@zMania 31-01-06 18:15

si cand te gandesti ca blackproject nu e ce ma asteptam.....credeam naibii ca va apucatzi de vreo masina sa o facetzi bomba... :lol: :lol: la mine nu e o pb daca avetzi nevoie de bani,doar ceretzi....ajut cu cea mai mare placere mai ales ca e in scopuri nobile :wink:

shantzu 31-01-06 18:38

taz im pare rau ca nu e ceea ce crezi :( dar poate mai incolo luam un trabant(sau orice masina asha mai ieftina) si o facem mascota comunitatii
fiecare da cati bani vrea :wink: si daca o sa avem nevoie de ajutor fiti sigur ca o sa va cerem parerea :wink:
tazule cred ca o sa iti cerem ajutorul :wink:

inny 31-01-06 19:41

super ideea :wink: ma bucur ca s-a facut topicul asta ca ma tinea shantzu asta intr-un suspans!! ma omorat cu propozitia TOP SECRET!!! atat imi spunea cand il intrebam :)
acum exista ceva care sa reprezinte ploiestiul :wink:

Manson 31-01-06 20:15

shantzule dau si io bani k vreau s avad si io ce ar iesi si am vazut si faza cu tricourile park ar fi o idee sa ne facem si tricouri toti la fel sa ne recunoastem ....si gabori:D
bafta in toate ce tine de tuning ploiesti

BMWfan 31-01-06 20:54

50.000 nu cred ca e problema pt oricine
dau si eu
dracu, poate asa va mai cunosc si eu

DRooPY 31-01-06 21:11

unde facetzi voi bannerul asta daca vretzi ceva veniti la mine va ajut eu

momo 31-01-06 21:14

marpha rau ideea, imi place! ma bag si eu!

MeHiGH 01-02-06 07:12

hmmm! pai, poate maima vad si eu cu voi... (ca nu torn pe nimeni ! stati linishtiti :wink:)
pai! data si ora ! !!!CHITANTZA TNG!!!-----!Chitantza!
(scump domle !SCUMP! dincolea era mai eftin )-____-a fu o gluma taz!

inny 01-02-06 09:43

daca doar o mana de oamenii vor contribui la finalizarea proiectului, eu as propune sa isi lase fiecare \"amprenta\" pe el, sa se stie cine s-a implicat in realizarea lui :!:
e doar o idee, sa nu ma injurati :oops:

tng 01-02-06 11:10

daca nu se vrea.. nu facem nimic! ca nu o fac pentru mine, sau pentru 2-3 persoane

shantzu 01-02-06 15:50

daca o sa facem pana la urma o ce trecem numele noastre pe banner, ma refer la cei care au contribuit :wink:

tng 01-02-06 15:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
daca o sa facem pana la urma o ce trecem numele noastre pe banner, ma refer la cei care au contribuit :wink:

no way man .. ce draq

daca nu vor .. asta e :roll:

shantzu 01-02-06 15:54

asha e tng ,o sa incercam mai incolo :wink: poate o sa avem mai mult noroc :mrgreen:
sincer nu credeam ca o sa se intample asha :cry: si cand te gandesti ca erau doar 5 RON , nu era o avere :cry:
mario saracu a spus mai demult sa dam cate 50 RON .....adica mai pe scurt el chiar nu are vreo sansa sa stranga banii :lol:[/list]

Skma 01-02-06 18:01

Quote:

am discutat cu tng despre suma si am spus cine vrea sa dea si daca mai trebuie vedem noi cum facem si in cazul in care mai raman bani luam stikere sau ceva tot pt comunitate

La faza asta sunt foarte suparat ! Atata am avut de spus ! Salutare :(

Skma 01-02-06 18:13

Foarte urat din partea ta Shantzule in special :!:

MeHiGH 01-02-06 18:19

deci ... sa inteleg k nu se mai strang bani ?
faza cu chitantza si cu \"dincolo era mai eftin \"era o gluma(poate ca o gluma proasta)
NU ma zgarcesk la 5 ron ! dak e, voi da si mai mult cu cea mai mare placere !
pana la urma , se mai strang bani , sau nu ?!

repet ! a fost o gluma !

da mey hoo, stai linistit - tng

RZV_1_XDD 01-02-06 18:57

Fratzilor, no offence, ce rost are banner-ul asta, ce e un fel de reclama sau ce, aiurea in tramvai, nu e vb de bani, dar nu vad rostul unui asemenea lucru

inny 01-02-06 22:33

Skmadtm...care e motivul supararii tale? :?:
RZV_1_XDD...e ceva care sa ii reprezinte pe cei din ploiesti, in nici un caz nu e \"aiurea in tramvai\" :wink:

Pitu 01-02-06 23:39

nu m i se pare ceva ideal . ce reclama e asta ???
la cine avem noi nevoie de reclama .cine e pasionat de masinii intra si pe 4tuning si pe comunitate .
parerea mea ca o sa atragem foarte multi pusti pana n 18 anii cu banerul asta . iar lumea care nu are legatura cu comunitatea ,bosorogii nevinovati care ies si ei la o plimbare prin parc o sa vina sa intrebe dc e ceva si pentru pensionarii . ceva de genu :se vor mari pensile? :D :D :D

credeam ca black project e ceva legat de vreo masina tare , suna de parca faceati masina lui batman .

GolfuletzS 02-02-06 06:43

bai astia din comunitate .. ce va zgarciti ma asa la 50 de mii vreti sa strangem noi banii din bucuresti ? nu se face asa ceva .... un banner ar fii ceva super tare...frate ;)

hai aveti grija...

Pitu 02-02-06 08:59

nu e vb de banii ma ,dar e aiurea sa stai cu aia imprastiata pe masina atunci cand se intalnesc 10-20 masinii undeva intr un loc restrans . si ne mai cunoastem si intre noi ca vin doar cei de pe comunitate

shantzu 02-02-06 14:36

twweti nu zice asha , sa gandit skma la un lucru care lui tng si mie ne-a placut si am fost deacord sa il facem :wink:
bannerul nu il facem pt reclama,ci pt noi asha ca suntem un fel de familie :wink:

MeHiGH 02-02-06 14:49

tweety - ce au astia de pana-n 18 ani :( io am 14(mai jos de 15 nu merea la profile :D ) si chiar dak io confund mx5 cu fiat 500 ata ete ...
Dak familia 4 tuning vrea sa fie unita , atunci trebe neaparat sa facem banner-ul ala ? ce ?, poate costa mai mult de 2-2.5 meleoane ?
Cam cat de mare e familia 4t ploiesti ? o intrebare ...

dshockevo 02-02-06 14:59

Pai uite-te si tu la fisa de prezenta ! :wink:

GolfuletzS 02-02-06 15:43

de ce ma dezamagiti :(
haideti fratilor ca va credeam cea mai unita comunitate ;) aratati`o si pe asta ;)

vad ca zice luema nu e problema de bani atunci care e problema daca nu e problema de bani inseamna .... ca vreti sa faceti banneru da? atunci strangeti`va faceti bannerusi pe 19 il expuneti ca daca nu va alerg :D

Pitu 02-02-06 15:53

Ba ,in plm nu e vb de bani, dar ideea e aiurea, e naspa, vreti sa puneti un ditamai banner-ul pe masini, ce e asta cu familia ,zici ca suntem mafia siciliana, n-am nimic cu pustii de 15 ani, dar vorbeste gura fara ei cateodata

tng 02-02-06 21:28

Deci cam asta e treaba .. nici o solutzie
Poate pe viitor va suna mai tentant ...
Topic inchis

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning