![]() |
Alfa Romeo Spider
3 Attachment(s)
Alfa Romeo Spider - urmeaza sa debuteze la Genava.
Dimensiunile: - latime 1830 mm - lungime 4396 - inaltime 1367 Variante de motorizari: 185 bhp 2.2 JTS sau 260 bhp 3.2 JTS. |
:shock: Cred ca e cel mai frumos coupe pe care l-am vazut vreodata. Nici motorizarea nu suna rau.
|
intradevar ... o frumusete de masina ..
|
nu pot spune ca e cel mai frumos cabrio pt ca sunt altele cu mult peste dar e dragut :)
|
wauuuuu...
ce mult imi place ...si motorul ... frumusata rau ... sa vad daca este sa gasesc un pret pt ea ... |
Ma scuzati pt. eroarea din postul anterior :D Vroiam sa spun ca e cel mai frumos CABRIO pe care l-am vazut vreodata
COUPE-ul cel mai fain ar fi Brera, parerea mea... |
Alfa isi respecta blazonul .... un cabrio extrem de frumos din punct de vedere estetic....si probabil doar atat
|
eu consider ca e mult mai frumoasa varianta coupe,varianta cabrio...................e frumusica..........
|
frumooooos super tare frate :o nu credeam ca o sa arate asa dar nu mi-as lua una numa daca as primi-o cadou
|
daca e cu hard top jos palaria :twisted:
|
Putin probabil sa fie hardtop. GM nu prea le are cu cabrio plafon dur. Cu exceptia TTT si Astra.
|
acu in poze arata excelent. in realitate poate arata si mai bine.mie mi se pare ca e o gt fara plafon si un pic restilizata. ar fi mers poate un motor ceva mai puternic.
|
Re:
Frumos.. cum am mai zis.. si ma repet.. Fiat a venit in forta cu niste modele cu un design frumos.. armonios..dar motoarele mai au putere care trebuie exploatata! 8)
|
daca spuneam de breakul ala ca nu imi place, la asta spun inversul ... e foarte frumoasa...imi place...impresionanta herghelia ;)
|
mmm... nice piece.... stopurile seamana mult cu cele d la mazda... mai ales Mx-5 sau miata.... in schimb..... fata e suparata rau... shi...... VENOM.... vezi k ai greshit topicu mama, aici este vorba despre Alfa Romeo, nu despre Fiat`u despre kre vb tuh.... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
alfa romeo spyder a fost aleasa \"'Cabrio of the Year 2006' :peace: :peace: :peace: :peace:
|
scuze am uitat sa pun adresa : http://www.salon-auto.ch/en/presse/c...dContent=59021
|
Re: Alfa Romeo Spider
7 Attachment(s)
cateva poze noi ..
Motor : Tip : V6 Capacitate : 3179 cmc Putere cp (kW) : 260(194) |
E reusita masina din toate punctele de vedere!!
Desi interiorul, nu prea imi aduce a lux |
Mai bine arata Brera.. parerea mea..
|
Quote:
|
Si o Alfa nu are destul lux?
|
Despre faptul ca blocurile optice spate ar semana cu nu stiu ce mazda as zice ca este exact invers. Stopurile orizontale sau rotunde fac parte din traditia alfa iar alfa 156 care are stopurile in genul asta este cu cativa anisori mai batrana ma mazda 6 sau celelalte. Alfa este una din marcile care creeaza tendintele in desogn-ul auto, nu face parte din categoria replicilor cum sunt japonezele sau mai nou Seat. De ex manerul de la portierele spate ascuns in montant este acum copiat de seat si mazda.
|
O alta copie fidela dupa alfa este Subaru Tribeca, copie dupa conceptul Alfa Kamal. Pana si calandrul de la subaru este ca cel de la alfa dar rotit 180 de grade
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning